Minulé vzťahy

18. júl 2023

Zaujíma vás keď niekoho spoznáte prečo bol koniec predoslých vzťahov? Akože detaily vzťahu človek nechce vedieť, ale keď mu človek porozpráva o vzťahovej minulosti, tak ho cez toto trochu môžete spoznať. Môžete odhaliť jeho traumy a načo je možno citlivý. Je podľa vás dobré si to o sebe povedať, alebo radšej tajiť?

babulkomale
18. júl 2023

Ked prirodzene v rozhovore povie ze zena zacala pit a on nepije alebo ze ho podviedla, ok.
Ale nikdy som nevytahovala nasilu z ludi detaily...naco. Kazdy vztah je uplne iny...

pupi14
18. júl 2023

áno, presne. pokiaľ na to padne reč takto spontánne, tak prosím. ale vypytovať sa a dožadovať sa nasilu pravdy, to akože vôbec nie je môj štýl.

vanilkovazmrzka
18. júl 2023

Mna to zaujima. A zaujima ma aj to, ako sa vyjdruje o svojich byvalych… a velmi sa mi nepaci, ked je voci byvalym partnerkam vo vyjadreniach agresivny.

domkakvet
18. júl 2023

Keby bola chyba v nom si myslim, ze aj tak by to nepriznal.

dskjhfdlkdjhl
18. júl 2023

Aby si sa dozvedela uplnu pravdu, potrebovala by si info z oboch stran.

pannama1
18. júl 2023

presne tak, ako vies, ze si nevymysla alebo ze ti hovori len cast pravdy? 😀 to v zivote nezistis.

autor
18. júl 2023

Tu nejde ani o pravdu, ale presne o to ako vníma realitu, či sa niečo poučil, čo mu to dalo. A presne. Ako sa vyjadruje o bývalých. Keď je tam ešte zlosť a niečo nedokončené a nespracované, tak to môže človeka ovplyvniť aj ďalej si myslím.

jarinka33
18. júl 2023

ja ti uplne rozumiem. tiez ma zaujimaju veci z minulosti, aj ked niekto moze tvrdit, preco sa v tom mas potrebu rypat, ale uz som raz taka proste. a zaujima ma to prave z toho dovodu, aby sa mozno tie chyby nezopakovali znovu.

salamistka
18. júl 2023

ja napríklad nerozumiem, prečo sa ženy dajú dokopy s chlapom, ktorý sa rozviedol lebo bol neverný, prípadne kvôli jeho problémom s alkoholom...a potom sa stane to isté aj v ďalšom vzťahu...ženy si myslia, že pri nich sa ten muž zmení a už nebude podvádzať alebo piť ?

pralinka25
18. júl 2023

presne viem ako to myslis a myslim si ze robis dobre ak sa zaujimas. tu vobec nejde o detaily vztahu ale presne o to ako to vnimal, ako o nich rozprava a vzdy ma zaujimalo aj ako hovori o inych ludoch celkovo. ci spoluziakoch, kolegoch, sefoch, kamosoch, rodicoch, surodencoch... vzdy bolo pre mna dolezite ako sa sprava k inym ludom ktorych sme stretali. aj k uplne cudzim. vobec nejde o to co presne hovori ale na zaklade urcitych indicii sa da celkom slusne vypozorovat charakter cloveka, jeho pripadna toxicita alebo psycho sklony.

thoughtfulweirdo
18. júl 2023

Jasné, že ma to zaujíma. Nie som zvedavá na detaily minulých vzťahov, stačí mi stručná odpoveď, ale z toho, ako a čo o nich človek hovorí, o ňom prezradí veľmi veľa 🙂 hádže všetku vinu na ex? Vyjadruje sa o nej škaredo, ponižujúco, posmešne? Má pocit, že mu vždy všetky partnerky krivdili a ubližovali? Je to pre neho stále veľmi boľavá záležitosť? To sú všetko veľké výstražné výkričníky.

oli18
18. júl 2023

Nikdy sme si s mm o byvalych vztahoch nehovorili, hadam by sme si po 43och rokoch manzelstva uz mohli 🤣

toskanka
18. júl 2023

@oli18 Ak nejaké bývalé vzťahy vôbec boli 🙂

kamlicek
19. júl 2023

Neviem, pokial o tom clovek zacne sam, tak pohoda, ak nie nemam potrebu to z neho tahat, je to uzavreta kapitola pre mna. Minulost treba nechat tam kde je, je to zakazdym lepsie pre oboch.