Som zamilovaná do ženatého muža, mam 23 a on 35 , zoznámili sme sa pred 2 mesiacmi v bare a odvtedy som z neho celkom hotová aj on zo mňa, lenže problém je ze je ženatý a má dve malé deti , nechcem ho ťahať od rodiny ale bohužiaľ neviem odolať , mam s nim najkrajší sex , kupuje mi darčeky, je pozorný..zbláznim sa lebo neviem co bude ďalej
😁🍿že prečo si nekomplikovat život a aj ostatným zaiteresovaným
Čo bude ďalej-stratíš s ním najkrajšie roky života čakaním na to, kedy z Teba urobí manželku. 😄A keď ju možno náhodou z Teba urobí, tak Ťa vpohode bude podvádzať, ako svoju terajšiu. Že kupuje mi darčeky😆
@enmery preco by ma mal podvádzať? To ze niekto niekoho podvedie neznamená ze podvedie aj tu druhu 🙂 podvádza sa len tam kde to nefunguje
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Tak toto je konečná.
@enmery a ja že sa iba "rozjíždime"🤭🤣
@zuzanita1609 Tak uznaj, toľko chodiacej hlúposti a naivity sa snáď inak ani nedá okomentovať. Ale tak má 23, asi potrebuje poriadny kopec a facku od života a niečo sa naučí a možno poučí do budúcna.
@enmery no,ako sa vraví,že všetko sa opakuje... móda,doba,postoje,situácie 😁.
Nehanbíš sa spať s mojim mužom? A ešte to aj sem vešiaš? No počkaj zlatko
Mladost - pochabost sa nie nadarmo hovori. Ja si o sebe myslim, ze som dost naivna (doverciva), ale teraz zistujem, ze som len slaby odvar naivky. Ak raz budes mat svojho partnera a male deti, spomen si potom na tu manzelku a na tie deti - keby toto tebe a vasim detom partner spravil. Maju 2 male deti, teda manzelka ma asi conrobit sa obracat okolo deti a domacnosti a na manzelika uz nie je tolko casu, co byvalo. U toho tvojho princa su pudy silnejsie, nez vernost a laska, tak si ta kupujem darcekmi, aby sa mohol vysaniltit potom. A ty si na to skocila
Dneska ma nocnu nejaky novy autor z redakcie MK? Co tema to perla. Samozrejme vzdy v hlavnej role nejakaa naivna blbka a totalne dementny chlap.
Na slobodného nemáš?Nemysli si že si stár....on je len pako čo si neváži ženu nevie čo zo sebou lebo ho chytila puberta starne a chce si dokazovať,že na to ešte má keby svoju ženu tak nechcel je rozvedený....to mi ver ak niekoho nechcem nebudem s nim ani minútu ....len si honi ego...
,,Na rodinu sa nasiaha!"
Mikuláš Černák
Vies,co? Aj sa ti dobre stalo. Toto bude pre teba taka skola zivota. Si nevyzreta,neskusena,naivna. Len sa priprav,ze budes este velmi trpiet. Na zaver dodam, kazdy nevernik tvrdi ako mu to doma nefunguje.
O dve diskusne strany dalej zrazu zisti, ze je tehotna, on odmietne odist od rodiny a zablokuje si ju vsade.
A pride bonusova velmi dolezita otazka: Aj vam sa take stalo?
Ty nevies co bude dalej? No my vsetky vieme. Za chvilu si najde inu milenku a teba odkopne. Ty budes mat zlomene srdce a tak ti treba.
Mlada blba, ale život ta nauci 😂
Ty si myslia ze tie male deti mu doniesol bocian ? Uz teraz ta “ podvadza “ s manzelkou. Ale neverim ze toto je realna tema take hluposti tu pises pre srandu kralikom .
No jedine tvoj vek je ospravedlnením na tvoju hlúposť a naivitu
Skús sa priznať jeho žene a nezabudni už dve deti máš.. Bože dievča kde si podelo rozum
Podvádzanie je o človeku,nie o nefungujúcom vzťahu.By si neveria ,že tak ako s tebou, sa miluje aj s manželkou a tiež jej rozpráva že ju miluje .To sú takto nastavené hodnoty v nich.
Je smutné že nemáš nastavene hranice. Vieš čo je v živote najpodstatnejšie? Mať krásne detstvo, úplnú rodinu. Ak ju nemáš prídeš o veľa. Páčilo by sa ti ak by tvoj otec tvoju mamu podvádzal? Vyhadzoval peniaze po baroch na iné ženy, peniaze ktoré patria deťom a žene, vám ako rodine? Ach moja akokoľvek to dopadne spolupodielas sa na zničení života dvoch nevinných stvoreni. Ich to poznačí do konca života. 🥲 je mi z toho smutno .... a co z toho vlastne máš? Ani sama nevieš ako to skončí, zamilovanosť prejde co potom? Skončí to buď tým ze si nájde inú, zostane pri žene alebo zostanete spolu a ty sa budeš musieť vo svojom veku starať o 2 cudzie deti pričom zostaneš závislá na rozhodnutiach jeho nastvanej ex. Už to nebude o darcekoch, baroch a ruke hore.... ja sa čudujem ze ten par mesačný pocit ti zato všetko stojí.
pán sa len pohrajká, jeho manželka má dve malé deti, ale keď sa ukľudní, tak ťa pošle do .....
@huxy aký vek ? Veď je dospelá žena, nemá 17 rokov, že jej preskočilo z puberty,,,jej skôr hormóny preskakujú...
Autorka, nie si nič viac len matrac. Ak chceš tak čakaj, ale on kvôli tebe neopustí ženu a dve deti. O chvíľu ho prestaneš baviť. A vieš prečo? Pretože si len matrac.
Moja zlatá, mám dcéru v tvojom veku. Chcela som napísať, že si mladá a naivná a potom som si uvedomila, že si vlastne len naivná, hlupučká a sebecká. Nie, nikto ti nepraje nič zlé. Ale prečo si myslíš, že práve s tebou sa ten muž zmení na milujúceho partnera, keď to nedokáže teraz voči žene, s ktorou má 2 malé deti?
Vlastne by úplne stačilo, keby bol ľudský voči tej svojej manželke.
Tebe vôbec neprekáža, že je to človek bez zábran a morálky?
Enjoy! The sex 🙂
Ja chápem, že ťa priťahuje, že je starší, že ma viac skúseností, že je vyzretejsi a ze keď vidíš chlapcov v tvojom veku tak on je na tom oveľa lepšie lebo je to muž, nie chlapče. Prešla som si tým 🤣 len s tým, že bol sam, nemal manželku ani deti.
Ono je to taky flirt, románik, je to intenzívne.. Lenže ono to prejde. A potom príde realita a ty zložis tie ružové okuliare. V našom prípade to bol "len" rozchod, ale tu je niekto tretí, dokonca dve deti. Ja by som sa na seba nevedela pozerať, nevedela by som si ani užiť tu pusu s tým, že viem, že je ženatý a má deti. A hlavne by sa mi hnusil. Ze to dokáže urobiť. Podvádzať.
Ty si len dávaj pozor,aby si tiež neskončila s dieťaťom a on doma u manželky, alebo inej mladej.
Autorka, ako tu už odznelo, nestracaj s nič čas! Okrem toho ze je pre teba starý, NECHCES zdediť 2 deti v tvojom veku! 🙏 toto fakt ti nestojí ani sex aj keby bol neviem aky perfektný.
Takže aj keby sa kvôli tebe rozviedol, vieš si predstaviť si komplikovať život a cudzími deckami?🤦♀️
A ak by ste si len užívali, naozaj budeš strácať najlepšie roky...
Ser na to, vážne! Taky chlap ti za to nestojí aj keby mal vajcia zo zlata.
Skús to takto ako sem napísať jeho žene a uvidíš ako sa to vyvinie keď ste takí zamilovaní 🫢