Milujem niekoho, s kým nemôžem byť

14. sep 2023

Ahojte baby,

priznám sa, že som ani nevedela, ako pomenovať túto tému, lebo ja sama mám v srdci bordel. Mám už tretí rok rada jedného muža, je medzi nami 19 ročný vekový rozdiel, spoznali sme sa náhodne cez net, začali si písať a potom sme sa aj stretli. Od prvého rande som z neho mala super pocit, postupne sa zamilovala, aj z jeho strany to bolo super, hoci to bolo len také úvodné zoznamovanie sa, ale žiaľ zistila som, že mi zatajil, že má mále deti, tak sme sa baviť prestali, resp. randenie skončilo, keďže som mu povedala, že to je závažná vec a proste to tolerovať nejde, obzvlášť pre mňa ako mladé babu. Vtedy som bola len rada, že viac medzi nami nebolo a nechala to tak. Časom si našla iný vzťah, ale postupne sme sa začali baviť aj s týmto mužom, ale už len čisto kamarátsky a odvtedy sme si nedali fakt ani len pusu, keď sme sa sem tam sporadicky ako kamaráti videli. Paradoxne, veľmi veľa a často sme si písali, mali sa o čom baviť, vymieňali si fotky a občas aj komplimenty a po mojom rozchode aj viac pikantné správy. Ďalej to ale nezašlo. Momentálne sme sa už dlho nevideli, nie sme v kontakte a viem, že je to asi tak najlepšie, ale hryzie ma, či som nemala byť úprimná a dať mu najavo svoje emócie k nemu. Nikdy som to nespravila, lebo som sa samozrejme bála. Všetci v okolí mi hovoria, že som si s ním mala dať nejakú úprimnú debatu, aby som si s ním vyjasnila xy vecí, ale keď ja si vravím, že to nemá zmysel, nie? Viem také to, že ak by ma úprimne chcel, tak o mňa bojuje, ale prečo sa potom tvári ako môj dobrý kamarát?

Čo by ste robili na mojom mieste? Mám asi kašlať nato, že?

janetinka27
14. sep 2023

ahoj, ano, nekomplikuj si zivot. casom, ked si najdes skutocneho partera, budes aj tento vztah vidiet inak.

zmrzlinka2021
14. sep 2023

Možno dať s ním diskusiu aby začal byť dobrým manželom a otcom, a prestal žiť život emocneho mrzaka.

kp7333
14. sep 2023

A co si chces vyjasnovat? Citis k nemu naklonnost, to asi vie. Ak mu nechces rozbit rodinu, prerus s nim vsetky kontakty. Alebo pokracuj a cakaj, kym na to pride manzelka a potom su len 2 moznosti - bud prerusi kontakt on s tebou alebo sa rozvedie. Neviem, ktoru alternativu v skutocnosti ocakavas.

autor
14. sep 2023

@kp7333 oni spolu nie sú. Ale samozrejme, majú 2 deti a to je to najviac podľa mňa.

vanilkovazmrzka
14. sep 2023

@zmrzlinka2021 co je to za reakciu? Ty vies, o akeho muza ide? Ved nikde nepise, ze ma zenu, len ze ma deti, o ktore sa asi stara. A ze si hlada novu partnerku z neho robi automaticky zleho otca?

kp7333
14. sep 2023

cize je rozvedeny?

vanilkovazmrzka
14. sep 2023

@autorka a preco a nim nemozes byt? Mne z toho vychadza, ze nie je problem v tom, aby ste mali vztah, a ty sa iba bojis alebo mas predsudky pred tym, ze ma deti.

Mne by asi osobne viac prekazal ten generacny rozdiel medzi vami, nez to, ze uz ma deti ;)

autor
14. sep 2023

@vanilkovazmrzka uvedomujem si aj ten vekový rozdiel. Ale ja mám pocit, že som už prepásla to dať sa s ním dokopy, keď som sa pred tými 3 rokmi dozvedela, že má deti a randiť sme prestali. Odvtedy je to v kamarátskej úrovni, ja to beriem tak, že teda ok,nemá záujem a ja tiež nič viac nedávam najavo. Na druhej strane, keď sme sa vždy bavili, písali si, ja som sa s ním citíla vždy veľmi dobre, fyzicky ma priťahuje, vieme sa spolu zasmiať a veľa rozprávať. Som asi už ako tak zmierená s tým, že z toho viac nebude, ale trápi ma to a neviem, či som tiež pre to nemala niečo spraviť

ema22270
14. sep 2023

Ak ma len deti a nie je zadany CHOD DO TOHO.
Neskor to mozno budeš lutovat, ak to neskusis 🙂

tosomja
14. sep 2023

Keď sú pre teba problém jeho deti, tak áno, nekomplikuj si život. Ďalej nekomentujem. Pre mňa sú prvoradé deti, či jeho, moje, naše. Keď nemáme vzťah k nim, nemôžeme byť spolu.

autor
14. sep 2023

@tosomja baby, nejde o to, že ja mám problém s deťmi. Ja deti zbožňujem, a sama raz dieťatko chcem, ale keď už 2 má? Možno už by so mnou nechcel mať vzťah so všetkým, teda rodinu. A nejde o to, že by som nebrala ja tie deti, skôr ony mňa by možno neznášali, že otcova mladá frajerka, skôr sa toho bojím, nejde o to, že ich nemám rada

autor
14. sep 2023

@ema22270 lenže ako? Ja neviem, ako to dať po rokoch najavo alebo tak, keď sa tvárime len ako kamoši a aj keď si píšeme hocikedy aj veľmi osobné veci, tak potom sa tvárime zase len ako kamoši...preto vravím, že neviem čo s tým

ema22270
14. sep 2023

Ono niekedy treba zariskovat, proste ak si len pisete, tak mu to napis, ak si volate, tak mu to povedz, ak sa stretavate povedz mu to narovinu, ze ti je sympaticky jednoducho a ci by ste sa nemohli viac stretavat.

kp7333
14. sep 2023

Neviem, kolko mas rokov, ale je dost mozne, ze ked si zmyslis mat deti, z jeho strany uz to nebude mozne. Toto si premysli skor, nez s nis zacnes nieco vaznejsie riesit. A nechce sa mi verit ze on zrovna caka na to, kym budes pripravena s nim zacat opat randit. Ktovie ci nema viac takychto kamosiek na "dopisovanie".

tosomja
14. sep 2023

Úprimne? Ani ja by som nechcela dieťa s o 19rokov starším mužom.

autor
14. sep 2023

@kp7333 aj to mi je jasné a určite ho nevidím ako dokonalého. A vôbec si nemyslím, že by na mňa ,,čakal". Skôr sa zamýšľam nad sebou.

kiwi3
14. sep 2023

od zaciatku ti na nom nieco vadilo... osobne si myslim, ze momentalne nasilu niekoho hladas a nic lepsie nenachadzas, preto sa ti zrazu zda, ze by tam mozno nieco mohlo byt. vyklasli sa na to a urcite raz pride nieco naozajstne.

autor
14. sep 2023

@kiwi3 vieš, že aj nad tým som premyšlala? že proste len nevidím veci reálne a hlavne jeho

vanilkovazmrzka
14. sep 2023

A preco hadas? Domyslas si? Riesis to uplne zbytocne na fore s anonymmi? Stretni sa s nim, rozpravaj sa s nim, mozno tiez po tebe nejde lebo sa zmieril s tym, ze si ho odmietla…

deti95060810
14. sep 2023

jasné klasika, nie sú spolu lebo manželka je tá hrozná ježibaba... 😉
radšej si daj pokoj, takých ešte v živote stretneš...

autor
14. sep 2023

@deti95060810 o jeho exke sme sa nikdy nebavili

ckocka
14. sep 2023

Tak ho zveď a dostaň do postele, uvolnia sa zábrany a uvidíš ako to pojde, Keď nič iné, užiješ si sex.

miadi
14. sep 2023

Ty mas nejakych 20+ on mà 40+ Kym ty o par rokov budes ready na dieta on uz davno viac deti mat nebude chciet . + ten velky vekovy rozdiel tam bude vzdy . Ked budes mat 41 on bude mat 60 este 10r rozdiel je ok ale 19 je uz dost . + jeho deti budu dedit budes sa musiet delit o jeho cas snimi . A Keby ste aj mali dieta tak ti bude vadit ze mà deti s inou a financne emocionalne a casove povinnosti voci nim - na ukor vaseho dietata . ( vecne tu pisu baby ze im to vadi. ) + zatajil ti vlastne deti ked ste randili co vsetko je schopny zatajit ? Vies si predstavit ze randis a tvaris sa ze tvoje deti neexistuju?

miadi
14. sep 2023

Byt s nim mozes no nemilujes ho len si namotana cez pismenka. Zit s niekym a milovat ho je ine ako len snivat o niekom. Ved ho v podstate moc nepoznas. Len sa ti snim fajn pise. A nic lepsie momentalne nemas tak sa upinas nanho.

dadis
14. sep 2023

Pisete si pikantnosti a bojis sa ho spytat taku normalnu vec, ci ta mata rad a vedel by si teoreticky s tebou predstsvit spolocny zivot, rodinu, ze by si sa starala o jeho deti a mali aj deti spolocne? Ano, aj pre mna by bol ten vekovy rozdiel velky, ale kde je napisane, ze ked to skusite, tak vam to aj vyjde, mozno natrafite pri spolocnom zivote na ine chyhy, co vam znemoznuju pokracovat vo vztahu - ale nevyskusas, nebudes vediet 🤷‍♀️, stratit mozes akurat tak cas (a to si uz 3 roky stratila)

bbshop
14. sep 2023

Neviem či to tu už niekto nepísal náhodou, ale netravite vy dvaja prevažnú časť len písaním si? Ak ide vo veľkej miere o virtuálny kontakt, tak je dosť možné, že sú len ilúzie, ktoré si celé tie roky o ňom držíš v hlave. Neviem do akej miery ho poznáš osobne a čo všetko ste reálne vo fyzickom svete spolu zazili, ale asi nie veľa. Mohlo by sa kľudne stať to, že ak by to prerástlo v reálny vzťah zistila by si, že je to niekto úplne iný za koho si ho považovala. Vidieť ho párkrát nie je to isté ako byť s ním dennodenne. Potom tie jeho 2 deti by boli pre teba najmenší problém.

lentilka209
14. sep 2023

Toto naozaj nie. Najdi si muza s ktorym budete mat svoje deti a vasu rodinu. Neznic si zivot s takymto niecim.

lentilka209
14. sep 2023

Nehovoriac o tom ze muz bude hrat na dve strany dve rodiny a stale bude byvalu kontaktovat 🤷🙈casom by ta to urcite nebavilo

januska12323
14. sep 2023

Nekomplikuj si zbytočne život. Mne by deti tiež možno nevadili ale zatajiť takú dôležitú vec? OK nezoznámiť s frajerkou na prvom rande ale ani nepovedať? Nabudúce ti čo povie, že zabudol dodať aj manželstvo? Plus ten vekový rozdiel, niekomu nevadí ale ja "deda" za muža nechcem.

dadis
14. sep 2023

@zmrzlinka2021 Mna tiez zmiatol nazov diskusie"...niekoho, s kym nemozem byt".. tiez to vo mne evokovalo, ze ide o zadaneho muza. Nerozumiem, preco by autorka s nim nemohla byt, ak nie je zadany 🤷‍♀️