Milujem muža po rozchode

domcii69
11. feb 2022

Milujem muža po rozchode. Rozišli sme sa v dobrom. Viem ze mu chýbam. Aj on mne velmi. Mam mu napísať prvá ? Nejde o Valentína ako to tu všetci píšu.

lily14
11. feb 2022

@domcii69 prečo ste sa potom rozišli? Keď si chýbate a milujete sa

domcii69
autor
11. feb 2022

@lily14 mali sme problémy od začiatku a ku konci s dôverou ale jeho matka mu tlačila do hlavy o mne somariny

dadis
11. feb 2022

@domcii69 Nie, nechaj to tak, zabudni na neho. Pride dalsi, s ktorym to pojde od zaciatku priamo, bez problemov a budes vediet ze toto je to prave..

laska86
11. feb 2022

@domcii69 ked to tak citis napis mu...a ako vies ze aj ty jemu chybas?

akbara77
11. feb 2022

@domcii69 ľúbite sa a chýbate, ale rozišli ste sa kvôli jeho mame? Väčšiu kravinu som nepočula.Keby ta chcel, je s tebou, nič medzitým nie je

domcii69
autor
11. feb 2022

@akbara77 myslim ze je dost mužov ktorý sú ovplyvňovaný matkou

domcii69
autor
11. feb 2022

@laska86 napísal mi to

domcii69
autor
11. feb 2022

@laska86
Napísal Mk to pred týždňom potom uz neodpísal

laska86
11. feb 2022

@domcii69 napis to iste🤔uvidis reakciu alebo aj nic..
Ktovie ci sa neboji vlastnej mami😞

akbara77
11. feb 2022

@domcii69 ak ta muž ľúbi nič ho neodradí, ak áno, nie je to muz

7lenka11
11. feb 2022

nechaj tomu voľný priebeh, možno vám len zatiaľ nevychladli hlavy.. ak budete mať byť spolu, určite si k sebe nájdete cestu, ale dala by som tomu čas, aby sa najprv všetko okolo vás upokojilo a nechali ste si čas na rozmyslenie..

lily14
11. feb 2022

Chcela by si takú svokru😅😅😅keď od začiatku boli problémy,bolo by to horšie

lindous
11. feb 2022

Aj mne bývalý chýbal istú dobu, ale racionálne som vedela, že by to nefungovalo... Ak nevidíte nejaké rozumné riešenie problémov, ktoré boli už od začiatku, tak by som to skúsila nechať za sebou... Rozchody už sú také, ale pre niečo ku ním dôjde

deti95060810
11. feb 2022

určite nie... načo sa tisnúť tam kde ma nechcú???

qwer2019
11. feb 2022

@domcii69 pozri, moja svokra ma od začiatku nemusí, už je to pár rokov. Nie raz mi povedala, že ja nie som hodná jeho syna, že ma na lepšiu. Keď som čakala naše prvé dieťa, chodila ešte za mojou mamou jej hovoriť aká som zlá a nezasluzim si jej syna. Teraz máme 2 deti a jeho matka môže byť rada, že jej syn má takú ženu akú má. Iná by s ním nevydržala. Pokiaľ bol ochotný, ta pustiť zo svojho života, kvôli tomu ci mu hovorila jeho matka. Tak by som sa s ním už netrápila a šla by som ďalej. A pokiaľ by ste to chceli zase skúsiť, tak dat ultimátum ,, raz budeš veriť mame a nie mne tak navždy cau"... aj keby ta to malo bolieť. Bolesť raz prejde.