Milovala som len jednu osobu

26. máj 2024

Bola to láska od skorého veku, nikdy som žiadného muža tak nemilovala, ale nevyšlo to, dôvody rôzne.
Aktuálne je každy vo vzťahu s inou osobou. A ja stále neviem zabudnúť, hoci sú to roky, žiadneho muža som tak nemilovala ako jeho. Aktuálneho partnera ľubim, ale uvedomujem si, že tie pocity nie sú také silné.

Myslíte si, že je možné skutočne milovať len jednu osobu a každa ďalšia je len náhrada? Alebo každu osobu v našom živote milujeme inym sposobom .

Veľmi ma poteši názor mužov, počula som teoriu, že muž sa skutočne zamiluje len raz a ak to nevyjde, hlada kópiu ten prvej skutočnej lásky.

egonsk
26. máj 2024

po 5-tom sklamani si uvedomis, ze chlapi su z marsu a zeny z venuse a vtedy si povies, ze laska sa musi sklbit aj s rozumom, aby to dokazalo dozit do staroby.

marca12
26. máj 2024

Podla mna kazdu osobu milujeme inym sposobom. Tiez som exa lubila celym srdcom a tak uz nikoho nebudem lubit. Lebo som sa tak rozhodla,ze to bola nezdrava laska. Uz by som nechcela tak velmi lubit. Nevravim,ze sucasneho muza nelubim,ale je to laska na cely zivot. Nie taka bezhlava ako pri byvalom. Neviem,ci to dava zmysel,co pisem 😀

personality
26. máj 2024

Len za to, že bola prvá bola pre Teba výnimočná. Pretože tie pocity si zažívala ty po prvýkrát. A spájas si ich s danou osobou. Ale pokojne by si mohla milovať aj iného a lepšieho, pre seba vhodnejšieho, akurát už nie sme schopní milovať znova tak silno po ďalšie-krát.

rorino
26. máj 2024

@egonsk krásne a jednoducho vysvetlene

deti95060810
26. máj 2024

ja si myslím že záleží aj od človeka...
po každej láske - nevydarenej pálim mosty...

mojemenonikto
26. máj 2024

Hovorí sa, že muži nehľadajú kópiu svojej prvej lásky, ale kópiu svojej matky. Alebo sa mýlim? 😀 Ťažko povedať ako je to v mojom prípade, asi túto teóriu nepotvrdím. Moja prvá veľká láska bola neopätovaná a jednostranná. Trvalo to niekoľko rokov, kým sa mi podarilo vymaniť sa z toho. A tak som si našiel inú, ktorá sa na tú prvú veľmi nepodobala. Teda, skôr ona si našla mňa. A áno, tie pocity neboli až také silné. A viete čo sa potom stalo? Zamilovala sa do mňa tá pôvodná prvá láska. Skoro ako z románu, nie? No, už je to viac ako 30 rokov a doteraz niekedy rozmýšľam aký mohol byť život s tou prvou...

vilma7
26. máj 2024

Môžem napísať len za seba, že nikdy som nebola zaľúbená rovnako. Nikdy.

pralinka25
27. máj 2024

Myslim ze kazdeho lubime inak. Aspon ja to tak mam

titla
27. máj 2024

Prva laska prebudza najintenzivnejsie pocity. A potom hra velku ulohu spomienkovy optimizmus. Pre nieco ste sa rozisli a z prvej lasky je ex.

rodinka20
31. máj 2024

U mňa tiež. Prvá je ozaj taká silná, že sa nedá nikdy zabudnúť aj keď sme šťastné, prvá je prvá a tiež už nikdy asi nebudem tak milovať ako tú prvú. Keby som to vtedy vedela aké následky to bude mať, asi to zvážim viac krát ale to je asi život 😪 nejde to.

minenkak
31. máj 2024

Môj muž miloval celý život len mňa a nikdy nemal náhradu, aj keď sme sa dali ako partneri dokopy dosť neskoro a ja milujem celý život len seba, nehľadám náhradu

pralinka25
31. máj 2024

@minenkak 😀 super. len nech sa ty a tvoje druhe ja nepohadate. ja mam tiez dobre vztahy so mnou, mojim druhym ja a este aj irenou. dufam ze nam to vydrzi 😀 sorry musela som. ale ty to pochopis myslim.