Dobrý večer
Včera uplynul presne jeden mesiac ako sa so mnou zbabelo rozišiel už môj terajší "ex". Poznali sme sa už aj predtým, mali sme spoločných kamarátov, až koncom mája tohto roku sme sa dali dokopy. Vzťah bol zo začiatku krásny alebo iba ja som si to myslela, až kým som ho neomrzela a začal sa ozývať a stretávať sa so mnou čím menej a menej. No aby toho nebolo málo podvádzal ma z ďalšími dvoma a možno ich bolo aj viac. Neviem čo tým sledoval?! Tak predsa keď mám frajerku/priateľku tak sa len jej venujem a nebehám za druhými. Ja som s ním spávala bez ochrany a vypomstilo sa mi to. Otehotnela som. V deň rozchodu som mu chcela poslať ráno cez messenger fotku tehotenských testov ktoré boli silne pozitívne. Podotýkam testy som si začala robiť až od 1.11. Predtým som si myslela že som len prechladnutá alebo len unavená. No ale keď už čiarky silneli vedela som že už je zle. Tak som zavolala na gynekològiu, kde ma objednali na 11.11. V deň rozchodu som bola akurát v meste lebo som šla z práce a on mi napísal že či by som nemohla prísť k nemu domov že mi musí niečo povedať. No išla som. No tam ma čakalo nemilé prekvapenie. Jeho rodičia. Vraj sa musíme rozísť. No že to takto nepôjde. No že on je mladý na rodinu. Podotýkam má toľko rokov čo ja. Dokonca ma jeho matka označila za š****u a jednoducho ja som sa zobrala a odišla preč. On ma pre istotu zablokoval. Ja ani neviem či ho vôbec niekedy zaujímalo to ako som sa ja cítila a tak. Dokonca mi ešte aj navrhol kamaráctvo s čím som ja nesúhlasila. Neviem či ho aj zaujíma či jeho bábo žije alebo nežije. 11.11 som bola na gynekològii kde som bola už na konci 8 týždňa tehotenstva. Ako som sa to dozvedela tak som bola zo začiatku smutná že ako to sama zvládnem ale povedala som si že som silná žena a zvládnem. No bábo asi nebolo pripravené na tento svet a 25.11 na poslednej kontrole krutý verdikt lekára - vášmu bábu dobilo srdiečko. Takže od Pondelka 28.11 ma začali predoperačné vyšetrenia. No 30.11. som mala kyret. Ja viem asi vám to je smiešne ale ja som to bábo fakt chcela aj keď nebolo plánované preto mi je to ľúto. Dokonca niektorí hovoria že som nikdy tehotná nebola atď, a oni sa trápili spolu so mnou chodením po lekároch, po vyšetreniach? Asi nie. No alebo hovoria že som si dieťatko dala sama vziať. Tak také by som nikdy neurobila. Jemu by som isto takú radosť neurobila. Dnes mám druhého priateľa (zatiaľ nič medzi nami nie je) ale podporuje ma, chápe ma, drží so mnou. Ja som len rada že sa môžem vyrozprávať a dúfam že ma niekto pochopí. Lebo môjmu ex to nikdy ľúto nebolo a ani nebude, lebo keby ma mal skutočne rád a nenaťahoval polroka mňa tak mohlo byť všetko inak. Nevadí ja som sa poučila. Len nech aj on si dáva pozor ak zas nechce aby zostala nejaká od neho tehotná. Ďakujem za prečítanie.
Pekný zvyšok večera.
@queenrebel_96 To tu už bolo x krát. Daj sa liečiť.
@queenrebel_96 naco to tu furt vypisujes??? Cely kon uz to vie. Chore 🤦🤦🤦
Velmi rychlo si zabudla a nasla dalsieho chlapa.Prosim ta, ber antikoncepciu a neostan zas tehotna..
@queenrebel_96 prečo stále riešiš ex, keď si taká spokojná s novým frajerom?
Však ako píšeš - máš nového priateľa, podporuje Ťa, chápe Ťa, drží s Tebou. Tak si to užívaj, zabudni na minulosť, buduj vzťah s novým partnerom a daj si predpísať HAK. Ak nemáš aj napriek tomu vysporiadanú minulosť, navštív terapeuta a užívaj krásy života. Život je/môže byť totiž fakt pekný a len naša hlava nám ho vie kaziť. Keď je hlava v poriadku, duša kvitne.
prosim ta aspon mi vysvetli co tymito pravidelnymi prispevkami sledujes? 🤷♀️ lebo ja uprimne nechapem
🍿🍿
Ty tu píšeš pravidelne to iste dokolecka a všetci ti radíme dokolecka to iste: vyhľadaj odbornú pomoc a čím skôr
Zlatko, tebe z toho všetkého preskakuje
den rozchodu.mesiac po rozchode,2 messiace po rozchode..potom rozchod s terajsim .. 3 mesiace po rozchode mesiac po rozchode s terajsim ,, buduci a terajsi su kamosi ,vsetci ma nemaju radi zas som tehotna bla bla ... tolko tem nas este caka ...
Ja verím tomu že celá táto story je vyfabulovaná... Vnímam to tu asi od leta, buď je cicamica psychiatrický pacient alebo minimálne by mala byť, ak sa takto správa v 26tke, alebo si tu nejaká tímedžerka žije svoju wattpad fanfiction a my sme jej živé publikum
@beatrixx1525 co od leta 🙂 my si ju tu podaktore pamatame este z minulych nickov, ked skoncila strednu skolu, to boli perly 🙂
ja ze aky zaujimavy pribeh a potom sakra to tu uz bolo x krat 🤣 ale mrzi ma ten potrat, drz sa a prenes sa cez to! nestal zato
@veronikaszabova hej niekedy mi tu random ponúkne podobné témy, iný nick ale všetko rovnaký štýl, to ti je jasné že je to ona. To mám také prequels potom, mi to pootvára príbeh ságy zakaždým :D som si všimla že v poslednej dobe na konci nicku 96, asi aby nezabudla koľko rokov povedala že má
@beatrixx1525 je to take dost jednoduchsie naivne dievca... A ktovie, ci je to vobec realna osoba 🙂 mozno nas tu niekto uz par rokov natahuje ako gumu v trenkach 🙂
@veronikaszabova veď to vravím, že to až nápadne pripomína fanfictions ktoré som čítala keď som mala 14-15. Príbeh sa hýbe minimálne, stále si ide to svoje dookola lebo pisateľský blok. Za chvíľu zistíme že mala dieťa s Harry Stajlsom 😂 inak to som poznala jedno dievča, bohužiaľ sme sa stretli na psychiatrickom oddelení, ale zlatá baba dobré srdiečko len tiež taká jednoduchá, po prepustení z nemocnice zdrhla do anglicka, nabúchal ju tam nejaký cigoš a ona mi vypisovala že čaká dieťa s Richiem zo skupiny US5 (pamätníčky vedia) len sa o tom verejne nerozpráva aby z toho nebol boom. Narodilo sa proste malé cigančatko už od pohľadu, to bolo jasné hneď. Mala vtedy tiež tuším nejakých 26 a hoci ja som bola od nej o niekoľko rokov mladšia, už mne v tej dobe bolo jasné že trepe 😃 preto si myslím že toto je podobný prípad.
@beatrixx1525 😂😂😂
Sequel 1, 2. cast - Ozveny minulosti (zrhnutie).
@veronikaszabova Sa mi posledné dni snívajú somariny, že mi napr na kontrole doktor povedal že nebudem už nikdy mama ...
@queenrebel_96 😂🤦
@queenrebel_96 no snad to nieje somarina ale realita .. nie kazda je stvorena byt matkou ... ale som prekvapena,ze si sa vratila do jednej zo svojich te m a odpisala namieso toho aby si zalozila dalsiu bezvyznamnu temu
@queenrebel_96 ach, ja to nechápem, cica-mica, načo sem tú istú storku pridávaš každý deň, a pod iným nickom?
Však už Ťa musí poznať celý koník. Toľko rád už si dostala a Ty si ideš stále svoje...