Menší problém vo vzťahu

22. apr 2024

Ahojte, uz som nejaky ten rok vo vztahu a posledne roky to neklape tak ako to islo. Vyslovene nemam rada svojho muza. Nase deti tak isto maju radi iba mna. Myslite, ze by som mu toto mala povedat? A bol by to podraz keby sa rozvedieme? Ako by to bolo s detmi?

klarik707
22. apr 2024

prepac, ale toto je mensi problem?

koniarova
22. apr 2024

Menší? Sakra veľký.

gabika0825
22. apr 2024

Pokial tam nič necitis, nemáte už nic spoločne, tak rozvod bude najlepšia vec pre oboch a aj pre deti. Ak sa takýto vzťah budeš snažiť udržovať silou mocou tak to bude len horšie a potom na to doplatia najviac deti.

beata_k
22. apr 2024

To nic ine v zivote nie je len rozvod??? Mate deti, mate zodpovednost. Volakedy si ho lubila, tak si spomen preco si ho lubila. Na vztahu treba pracovat cely zivot, nie len myknut plecom a rozviest sa. Ak sa neda, tak sa neda, no netreba hned rozbijat rodinu.

pribinak
22. apr 2024

Žiješ s chlapom ktorého nemáš rada…..to je podľa mna životný problém a nie menší

Ako po rozvode? No asi budeš musieť meniť adresu, deti ak bude mat otec záujem tak ssi pôjdu do striedavky

Nechceš hľadať iné riešenie ako rozvod? Pracovať na vzťahu?

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
22. apr 2024

@joe_mamma makala na vzťahu, keďže mam s tým chlapom deti. Nebijema netyra má , nechlasta, …

retatka
22. apr 2024

Treba na vzťahu zapracovať,ísť do manželskej poradne keď to nejde .Až všetko vyskúšate ,zmena nenastane rozviezsť sa ,nepredlžovať trápenie z pohodlnosti .Určite sa netrápiť v nefunkčnom vzťahu s nesprávnymi vzorcami pre deti lebo vždy na to doplatia deti .

januska12323
22. apr 2024

Táto zmena sa neudiala zo dňa na deň, tam bude viac problémov.

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
22. apr 2024

@joe_mamma kiezby to bolo take jednoduche

joe_mamma
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
22. apr 2024

@joe_mamma to aj funguje? 🙄
tak potom do parlamentu tých šutrov za kamion prosím... tej zléj energie je tam až až...

kitycat
22. apr 2024

Hadam, ze chlap robi v zahranici a ked dojde domov tak vam prekaza

zanka777
22. apr 2024

A vaše deti nemajú radi očká samé od seba alebo to majú od mamky nahučane aby ho nemali radi???lebo prepáč ale ak otec nič tým deťom nerobí zle tak dieťa prirodzene miluje aj svojho otca .....

hopsas
22. apr 2024

Toto ja v živote nepochopím ...vezmeš si niekoho, máš s ním deti, potom sa.odrazu jedného dňa zobudíš, že ho nemáš rada a ideš sa rozvádzať? Na čo si sa vydávala? Na čo si mala deti?

jaskolka
22. apr 2024

A v čom konkrétne je problém? Prečo si prestala ho ľúbiť?
Lebo niečo to muselo spôsobiť, nuda, stereotyp, únava, problémy s deťmi, financie, bývanie?
Ci si od začiatku ho "mala len rada" a tetsz už zmizlo aj to? Prečo ste sa brali? Bola tam vôbec z tvojej strany láska na začiatku?
A deti prečo ho nemajú rady? Nevšíma si ich nevenuje sa im, ubližuje im? Lebo dieťa prirodzene miluje rodičov, musia byť veľké dovody, aby ich nemalo rado

drago12587
22. apr 2024

Jasne :D rozvod na vsetky problemy :D potom pride druhy, treti, piaty, a decko bude vidiet ako domov tahas 20 teho chlapa lebo s nikym nevydrzis ;D .. chyba je vzdy na oboch stranach..sam od seba sa nezmenil, asi tiež nebudeš idealna partnerka a proste vyhorel.. nedostalo sa mu pochvaly, pochopenia, milych slov za posledne roky tak vzdal snahu.. skuste parovu terapiu, alebo skonč rozvedena s deckom na krku a hladaj dalej no :D za 3 roky ta tu uvidime znovu ako vyplakavaš :D ... Vztah je boj, treba sa o to starat..

zanka777
22. apr 2024

@zanka777 *oprava.... Nemajú radi OCKA (telefón😂)

sevrin
22. apr 2024

Treba sa detí spýtať, čo by povedali na to keby ste sa rozviedli. Ale tak psychologicky, nie že na ne vyletíš s úsmevom od ucha k uchu, že sa idete rozvádzať, čo hovoríte na to?

eva8
23. apr 2024

Ano, porozpravaj sa s muzom. Zacni sa on zaujimat. Opytaj sa, aky mal den, povedz mu, co nove s detmi, chodte spolu von, na dovolenku. Ako rodina. Mozno sa don opat zalubis. A "vyzaluj" sa mu, co ta trapi. Vsetko postupne. Ako vies, ze deti otca nemaju radi? S nimi sa rozpravas,? Alebo prirodzene napodobnuju mamku?

A mozno si na muza alergicka. Niektore alergie sa daju liecit . Na stare kolena sa zlozvyky a naucene zvyky prejavuju viac. Ked nemas muza rada, casom aj v detoch nieco z muza uvidis. Ked u niektoreho dietata viac, tiez ho prestanes mat rada?

senta_sofia
23. apr 2024

Napisala si prilis malo na to, aby sa z toho dali robit zavery. Vztah sa vyvija, prechadza roznymi stadiami a je prirodzene iny, ked ste bez zavazkov a ked pridu deti a starosti. Takze skus byt konkretnejsia, v com to neklape.