Ahojte , stáva sa mi to občas že prídu také myšlienky. Hlavne večer pred spaním aj v snoch mávam výčitky ako som sa chovala k ľuďom . Potom aj ako som žila keď som bola slobodná. Uvedomila som si neskôr že som na všetko kašlala aj na školu a ako mi bol svet ukradnutý.
Nemakala som na sebe , všetko som od malička dostala čo som chcela. A vôbec si doteraz v živote neverím. Veľa krát som sa snažila ale nikdy som nevedela čo je správne v živote. Mojim chovaním som veľa dobrých veci skazila😌.
Skus sa zamerať na prítomnosť a celkovo veci, ktoré môžeš ovplyvnit
Minulost nezmenis,prijmy ju taka,aka bola. Jedine,co mozes zmenit je pritomnost a buducnost.
každý z nás urobil vo svojom živote chyby, ale ako sa hovorí, lepšie neskoro ako nikdy...takže šup zmeniť svoj život k lepšiemu...a minulosť treba hodiť za hlavu, to je dôležité, čo je teraz
Tak určité spytovanie svedomia je namieste, ak sme niečo prepískli aj pre našu vlastnú psychickú pohodu. Ak je to niečo, čo ťa trápi, skús tým ľuďom povedať prepáč, uľaví sa ti. Ak to z nejakého dôvodu nejde, týka sa minulosti zver to Bohu ( ak v Neho veríš), popros aspoň v duchu o odpustenie a viac sa s tým netráp.
Odpust si a ide sa dalej..
Vacsinou o com rozmysla clovek pred spanim, to sa mu v rozne pozmenenom stave aj sniva. Snaz sa rozmyslat o peknych veciach, najma pred spanim.
Ďakujem budem sa snažiť. Možno mám takú povahu ako moja mama , ona stále tiež všetko v živote ľútovala čo bolo a ako malo byť 🙈ešte aj teraz občas vytiahne minulosť predomnou
Poznam jednu osobu, co furt lutuje minulost. Furt a dookola riesi, ze mala toto spravit inac... Nie je to dobre. Kazdy spravime chyby, malokedy sa uz daju odcinit. Jedine co vieme ako tak zmenit je to co budem robit v buducnosti, ci sme sa z tych chyb poucili. Takze vyvaruj sa opakovaniu tych istych chyb a tie z minulosti ber ako poucenie do zivota
Tak men to, čo vieš ovplyvniť