Máte vysnívaných mužov?

6. jún 2024

Dnes sme v praci riesili, ci mame doma to, po com sme vzdy tuzili. Sme velka firma a robili sme taky prieskum na obede :D zistila som, ze ja jedina som vzdy mala partnera podla mojich predstav. Mala som len tri vazne vztahy, tento treti je uz moj manzel. Ale teda mne sa vzdy pacili vysoki, dobre stavani, tmavi muzi s bradou a presne takych som aj vzdy mala a aj manzel je taky. Ale na moje pocudovanie, nikto od nas nema partnera, taky ten ich typ :D kolegovi sa pacili tmavovlase nizke zeny a ma doma vysoku blondínu. Dalsi zas rad zeny krv a mlieko a doma ma velmi stihlu zenu. Kolegyna ma rada vysokych blondiakov a doma ma rysaveho nizkeho muza. Dalsia zas vzdy chcela typ, ala jason momoa, statny sebavedomy chlap a doma ma maleho chlapa s bruchom, totalny introvert :D všetci sa cuduju, ze to nie je mozne, ze ja som vzdy mala svo typ.:D mozno to bude tym, ze som silou mocou nechcela mat vztah a vzdy som bola.aspon 2-3 roky sama a dala som sa dokopy fakt len s niekym, kto splnal tie moje poziadavky :D vydavala som sa asz ako 34 rocna. Tito kolegovci vsetci v chomute do 27micky 🙂 moja otazka je, ze aky mate typ a ci ste s takym aj skoncili alebo uplny opak?🙂

h2
6. jún 2024

Mám muža, o akom sa mi ani nesnívalo! 😁

luccija
6. jún 2024

Úplný opak aj výzorom aj povahou😉

andrejkap123
6. jún 2024

Ja mam muza o akom som veru snivala cely zivot . Uplne moj typ 😍

zuzulka558
6. jún 2024

Áno mam kvôli nemu som zrušila svadbu predtým co som mala ziarlivca, môjho som chcela ako som ho zbadala len ako keby sa hanbil tak reku budem z iným,, pred svadbou ako som mala mat sa zobudil 🥰🥰🥰🥰

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka99999
6. jún 2024

Ha, vobec nie je moj typ, co sa tyka oci a vlasov, pod krkom vyhovuje. 🤣 Zvykla som si, inac je pre mna atraktivny, mohli by to byt aj aj ovela horsie, nizky chudy blondak so zacinajucou plesinou... (tiez nie som misska, ale preferenciam nepomozes, su ludia, co naprikladnemaju radi cokoladu).

petracandle
6. jún 2024

Ja mám tiež takého, ktorý je môj typ 👍🏻

adalmba
6. jún 2024

Absolútne nie, nikdy sa mi taký nepáčili. No nemenila by som. Získal si ma vnútornou krásou. ( Nie je škaredý, len nebol môj tip)

tetapetra
6. jún 2024

Nemala som extra vysnívaný typ. Len nech je vysoký a mohol by mať modré oči. Tak aspoň má modré 🤣. Keď som si však prešla chlapov,ktorých som mala, vždy boli viac - menej rovnakí. Ale kvôli Bradovi, opustim všetko 😍

tramtada31
6. jún 2024

A nie je to tým, ako kolegovia vyzerajú, že proste nemali na vyber a brali, čo bolo? Ja som mala vzdy typ drsnacky typ, tmave vlasy, hnede oci (aj pekne auto🤣), a tak som aj mala a aj mám manzela. Ale pozerala som sa aj na povahovu kompatibilitu a aj keď nie je vo vsetkom muž dokonaly, je veľmi dobrý otec, čo mi poskytuje čas na seba a už som si presadila nielen nosenie deti zo skolky z jeho strany, ale už aj nosenie do skolky, takze aj keď je stále dosť nápadníkov, stále mi to vychadza najlepšia volba 😀

kiwi3
6. jún 2024

kedze som si vyberala podla charakteru, tak vyzorovo to nie je "moj typ", ale na tom mi prave vekom prestalo zalezat. inak by som si asi nikdy nenasla dlhodoby vztah. to ale neznamena, ze to nie je pritazlivy muz.

bellaa3007
6. jún 2024

Myslim že ano. Páčia sa mi muži s tmavou bradou, tetovanie, vyšportovana postava ... To mám aj doma 😀
Ale ked som randila s mužmi, tak som mala rôzne typy a každý ma "očaril" niečím iným 🙂

vroni
6. jún 2024

Mne sa vždy páčili takí stredne vysokí, svetli a tmavooki. Keď som prvýkrát zbadala toho môjho bradatého medveďa, tak som na prvý pohľad vedela, že to je On. Po 20 rokoch plus už síce bradu nenosí, už len bruci ako medveď, ale stále sa mi náramne páči.

demodun
6. jún 2024

Povahovo sedí určite. Výzorovo som nikdy nemala vyhranený vkus.
A súhlasím s h2, mám muža o akom sa mi ani nesnívalo 😁

janickacrazy
6. jún 2024

@demodun pridávam sa k vám, ja som tiež nikdy nemala vyslovene výzorovo vyhranený typ muža, proste ma musel niečím zaujať a už to išlo 😀

4stanka4
6. jún 2024

Ja som nikdy nemala vysnívaný konkrétny tip muža ani teraz by som ti nevedela povedať ze akí chlapi sa mi páčia, skôr viem co sa mi nepáči. Tam proste musia byť sympatie a musí mať niečo do seba, ale predsa som mala podmienku aby bol odo mna vyssi kedze ja sama mam 180cm. Môjho keď som uvidela prvý krát na foto som si povedala ze to bude môj manžel (zoznámili sme sa na pokeci a mala som 18 😀) sme spolu 15 rokov a lepšieho manžela a otca pre nasu dcerku si ani priať nemôžem 🙂

autor
6. jún 2024

@kiwi3 ved ja tiez som nevyberala len podla vyzoru. Za seba mozem povedat, ze mam aj povahovo super manzela, s rovnakymi zaujmami a nazormi 🙂 samozrejme, dokonaly nie je nikto. Ale ja som vzdy mala partnera podla svojich predstav. Preto ma zaujima, ze ci aj druhi to tak maju

majlo1234
6. jún 2024

@taynee ja hrajem presne na tieto dve konkretne strany😄

luccija
6. jún 2024

Ja som nikdy nemala nejaký typ čo sa mi páči, ale keď pozriem fotky všetci predtým boli rovnak tmavé vlasy, tmavé typy veľký chlap presne ako môj otec a mám Fantozziho🙂nízky na chlapa, bledý zelené oči a pribraty..Ale dobrák a trpezlivý, lebo ja som komplikovaná osôbka.Vcera mi povedal, že som prototyp človeka rypaka nasieraca🙂

nekonecna_katastrofa
6. jún 2024

Nikdy som nemala muža takého typu, že by som si jeho plagát v puberte vylepila na stenu [obrazne povedané]. Ani som nebrala čo bolo (ako to ty píšeš), ale u mňa bol prvý charakter až potom výzor. Nezahodila som super muža len preto, že nemá 190cm a svaly a vlasy, v ktorých sa môžem prehrabovať 🤦‍♀️. Manžel ma priťahuje aj keď nevyzerá ako ten môj vysnívaný typ. Ale jemu sa páčia dlhovlasé ryšavky, tak on má čo chcel.

rorino
6. jún 2024

@h2 aj ja tak,a som spokojná už 17 rokov😂

anna_anicka83
6. jún 2024

Ja áno. Vyšší, svetlovlasý a modrooký. No a slobodné duše, neviem ako to inak napísať. Je to s nim niekedy ťažšie, ale keď som sa nad tým tak zamýšľala, že chcem nejakého super praktického a zručného muža, tak mi bolo jasné, že by som zas skončila pri tých mojich slobodných dušiach😉.