Máte skúsenosti s osobným koučom?

5. okt 2023

Prosim Vas ma niekto skusenost s osobnym koucom, mam dlhodobo problemy s velmi nizkym sebavedomim, problem zapadnut do akehokolvek kolektivu, proste cele zle. Pozeram teraz osobny koucing a chcu za to tak cca 300 eur mesacne tak nechcem investovat do nejakej hovadiny. Mozno keby mi aj poradite nejakeho?

deedol
5. okt 2023

ak nechces investovat do hovadiny, odporucam vystudovaneho psychologa/psychologicku.

domkakvet
5. okt 2023

Tiez odporucam psychologa.

sorennielsen
5. okt 2023

Dolezite si najprv uvedomit, ze kde je ten zdroj tychto myslienok a problemu. Ak sa najde zdroj, vie sa to riesit.

sandra49
5. okt 2023

Radana Lazarova

barborachors
5. okt 2023

psychológa určite neodporúčam, sama som vystriedala viacerých aby som si otestovala určité veci. Ani jeden nedosahoval priemernu spokojnosť u mna. Jednalo sa konkrétne o psychologov v Bratislave, vek 30-50. Strasna slabota. Prístup nula bodov, čiže mne sa osvedcila koucka a zanedlho som odpozorocala princípy koucingu a tie praktizujem bez akejkoľvek pomoci, odporúčam radsej veľa čítať a človek si aj sam poradí, aj číta a vzdeláva sa.

obkladac
6. okt 2023

Pokiaľ máš nízke sebavedomie a chceš osobného kouča daj si pozor na peniaze, nič nové ti nepovie.

lukabra
10. okt 2023

Ahoj, problém s nízkym sebavedomím trápi veľa ľudí. Odpoveď na to, či konkrétne teba má riešiť kouč, psychológ, alebo niekto iný tu pravdepodobne nenájdeš. Ak áno, jej základy budú sporné, odvodené zo subjektívnych skúseností. Som certifikovaný kouč. Ak chceš vedieť, či koučovanie vie vyriešiť tvoj problém, kľudne zdarma pomôžem. Jediné čo chcem na oplátku je aby si do tejto diskusie nakoniec napísala tvoj názor na koučing. LB

supermario
10. okt 2023

Som psycholog. "Kouci", ktori su relevantni su jedine sportovi treneri. Inak je to, ak nie celkovo, tak aspon vacsinovo citovo vydieracsky biznis, ktory viac skodi ako pomaha. Ak potrebujes trochu nahladu, pripadne trening sebavedomia, napis mi spravu. Pracujem ako so sportovcami, tak aj s nesportovcami a jednou z oblasti je prave zdrave sebavedomie. Ukazem ti presne co a ako robim sam/sama uvidis, ci by toto bola cesta. Do nicoho ta nebudem nutit, ani vlacit po seansach. Napisal by som ti aj priamo moju stranku, ale neviem, ci by to moderatori fora nevideli ako reklamu. Preto mi radsej napis spravu.

lukabra
Autor odpoveď zmazal
Zobraz