Máte pekný vzťah?

29. okt 2024

Ahojte, prosím ja som si už asi tak veľmi zvykla na štandard vzťahu v ktorom som, že už si asi reálne ani neviem predstaviť ako taký "pekný" vzťah vyzerá. Preto vás prosím, pripomeňte mi to kúsok, otvorte mi oči, prefackajte ma nech sa preberiem 😁 ako vyzerajú také pekné chvíľky medzi vami? Nehovorím o tom, že vám kúpi kvety atď, skôr také bežné rutinné veci. Rozprávate sa spolu veľa, o hocičom? Ste pred partnerom sami sebou? Ako spolu trávite voľné chvíle?

minenkak
29. okt 2024

Keď ma objíme, keď príde domov a cítim jeho vôňu,potom keď sa na mne škodoradostne smeje keď mi zvrkne od smiechu ,ako sa na mňa divá keď behám nahá,ako sa má mňa pozrie keď mu dôjde,že si z neho už pár minút robím srandu,ako sa smeje keď jazdím rýchlo ale ja papulujem,keď prekročí rýchlosť,aký bol šťastný keď som mu objednala jeho vysnívanú kafe mašinku a povedal mi, ja som presne vedel,že ty to vyriešiš

elenka.k
29. okt 2024

najlepšie, ak spíme spolu aj každý na svojej strane posteli

komplikovana
29. okt 2024

Iba vy dvaja si nastavujete pravidla vasho vztahu. Ved si zaspominaj na vase zaciatky. Alebo zisti co by ste mohli spolu robit, aby vam bolo super. Co mate radi, co sa vam paci. Prekvap ho, pouzi predstavivost.

thirstymonk
29. okt 2024

No ako si myslis, ze to asi vyzera?
Zena ospata, ledva cez oci vidi, v dreze spinave riady, v obyvacke roztruseny rozok po pokrovci, steny v detskej izbe pocmarane, vreskot neskutocny... 😅🤣

zuzka000420
29. okt 2024

Nebudem sa tu zbytočne rozpisovať, každá to máme inak. My sa navzájom dopĺňame. ❤️

zuzanita1609
29. okt 2024

Ráno mi urobí kávičku, raňajky (keď stíha), dá pusu (keď nezabudne),cez deň zavolá, napíše,ako sa darí (keď ma čas), večer keď príde zmordovaný ho čaká večera,sem tam pohár vína, žiadne bombardovanie nepodstatnymi rečami. Sú aj zlé dni,ako všade,ale vždy sme si to vyjasnili (zatiaľ). Veľa sa spolu rozprávame (vždy si máme o čom), veľa spolu vtipkujeme (v tomto sme si sadli), žiadny naprogramovaný sex(tu to akosi ide samé) 🤭. Keď je čas, trávime ho spolu(spoločné koníčky) a keď sme pohadaní, dáme si chvíľu kľud od seba,kým schladnú hlavy(nie vždy sa mi to darí,ja som tá,papulnatá) 😁,ale vždy jeden ustúpi a ospravedlní sa(ospravedlniť sa, poprosiť a poďakovať je veľmi dôležité).Vytáča ma,že niekedy mu musím všetko pod nos dať,keby nemal hlavu na krku,aj tú niekde zabudne,ale snažím sa to chápať, má kopu prác.povinností. Každý má však iné typy vzťahov, ktoré považujú za pekné.

benimnadir
29. okt 2024

Je to o tých maličkostiach, že mu spravím ráno kávu a raňajky a on sa poďakuje, dá mi pusu, pošle mi len tak random správu počas dňa, zavolá, objíme.. najviac ma potešilo keď sa rozprával s našou najstaršou a oni nevedeli, že od dverí sledujem ako hrajú Scrabble, a zahlásil "dobrú maminu som ti vybral,že?" A dcéra "tú najlepšiu". Spomeniem si na to vždy keď mám zlý deň. 🫶

ericka_l
29. okt 2024

Ideálne je mať spolu aj po rokoch nejaké spoločné aktivity. A neprestávať sa spolu smiať. ♥

ivangeline
29. okt 2024

Najkrajšie chvíle sú, keď deti spia. Rozhovor, knihy, filmy, aj hry, dotyky … Ináč je super, že sa dopĺňame, vieme rýchlo dohodnúť, rozhodnúť, máme obdobne výchovne postupy. Pomôcť, keď druhému treba pomôcť a žiada o ňu. Ale chýbajú mi časy bez deti cez deň, rande a tak. Hádam raz.

oli18
29. okt 2024

Kolko rokov si vo vztahu?