Mate kamaratstva s opacnym pohlavim, ktore udrziavate ci uz ste alebo nie ste vo vztahu?
ano.
@maxalla tak ze sa z casu na cas stretnete, pokecate a to je vsetko?
Ano. Mam dvoch blizkych kamaratov opacneho pohlavia a aj moj priatel ma dve blizke kamosky.
V kamarátstve s opačným pohlavím to skôr či neskôr zaiskrí. V takom kamarátstve, kde ani jednému nejde ani nešlo o nič viac, ako píšeš, raz môže nastať chvíľa, keď im pôjde aj o niečo viac, lebo si uvedomia, aké sú to spriaznené duše, ako dobre si rozumejú, že ani doma im ich partneri tak dobre nerozumejú... atď, atď. A k tomu obyčajná sexuálna príťažlivosť. Ak sa človek chce zachovať férovo voči svojmu partnerovi, mal by byť opatrný s takýmito kamarátstvami. Treba mať nejaké hranice a tie neprekračovať.
nie. moj najlepsi kamarat je muz, som s nim v kontakte dennodenne. dalsi kamosi tiez muzi, v kontakte sme parkrat do tyzdna. Spolocne zaujmy a konicky.
Hmmm, tažko hodnotiť, niekto má a niekto počas vzťahu obmedzí, niekto v tom problém nevidí niekto áno. Problem je v tom, podľa mňa, že niekedy sa to kamarátstvo može zmeniť na lásku. Prípadne nové osoby opačného pohlavia v živote, možu naštrbiť vzťahy. A tiež dobre vieme, že slobodná/slobodný človek veľa krát nemá žiadne zábrany v ničom. Ťažko hodnotiť. Moj ex mal tiež kamošku, stretávali sme sa spolu, a oni aj bezomňa, nikdy som nežiarlila. Bol to ale vzťah dlhoročný a detstvo- puberta prežitá.
@tana87 ja sa pytam takych ktori to tak maju
@tmonika osobne som zazila "vztah" s dlhorocnym kamaratom ( nie z detstva a teda uplne na zaciatku ma chcel) a ten "vztah" mal odpudivy dopad na to priatelstvo...
mam kamaratstva s mizmi v praci, cize vidat ich po praci nemusim....ale bola som zvedava ako to mate vy...nejake sympatie tam su vzdy, ale nemusia byt zrovna partnerske...
A ano nie nove kamaratsva pocas vztahu ale dlhorocne
No to áno, potom to kamarátstvo nie je už kamarátstvo… boli v tom city, sympatie, vzťah.. po takomto neudržiavam s dotyčným človekom žiadny kontakt, ani keď bol kamarát, nikdy to nebude ako predtým… a ja osobne už neviem dať tomu kamarátovi to čo počas kamarátstva, aj keď naposledy to u mňa dopadlo veľmi zle, bolo to niečo podobné, dotyčný chcel udžať kamarátstvo a ja som odmietla, nie preto, že chcem niekomu zlomiť srdce alebo ublížiť, odmietla som, pretože v tom nevidím význam. Ale na to vplýva veľmi veľa okolností…
@tmonika ale nie vzdy tam musi byt zaujem
Ja som mala roky 2 kamarátov, obe kamarátstva už skončili, raz teda kamoš ku mne začala cítiť čosi a k druhému zas ja, ukončili sme to lebo to bolo nefer keďže sme mali všetci partnerov. Ale tak vydržalo nám to dlho, s tým jedným skoro 10r
Vždy som mala a aj mám. Nikdy to medzi nami nezaiskrilo, ani nebola túžba po vzťahu, vždy to bolo čisto len kamarátstvo a aj teraz, keď už majú manželky a deti, tak sa stále stretávame.
Napísala by som že áno ale nie. Poznáme sa milión rokov, naše mamy nás spolu kočíkovali. Chodili sme spolu do mš aj zš. Na strednej aj krátko po prejavil o mňa záujem, ja som odmietla. Vysoký štíhly vyšportovaný inteligentný ale nie môj typ. Až kým sme si mužom nezaložili rodinu sme sa stretávali 3-4 do týždňa, vždy bol mojou bútlavou vŕbou. Po skrachovanom vzťahu sa odsťahoval do zahraničia a žije tam 15 rokov.
Mam par blizkych kamaratiek. Manzelka je s tym v poho. Ona zas ma kamaratov
ano mam, hranicu si strazime obaja aby sme ju neprekročili. ale nestretavame sa prilis casto,
Myslim kamaratstva tak ako to pisem, ziadne intimne a ine typy vztahov nemam na mysli. Kamaratstva, kde ani jednemu nejde ani neslo o nic viac