Máte čas na kamarátky?

23. jún 2023

Caute, len pre zaujímavosť, mate cas na kamarátky? Kolko ich máte? Ako casto sa realne stretávate popri práci a rodine? Mne je smutno, lebo v podstate ziadne nemam, len také známe a to nestojí za reč. Myslite, ze v 38 rokoch je možné nájsť solidnu kamosku, alebo rodinu, aby sme sa aj s muzmi a detmi niekam vyletovali? Vzdy ked som nejaku mala, tak to po pár rokoch ochladlo a kontakty sa prerusili, nestretavam sa ani s rodinou, ale to je tak, lebo tam iná cesta nie je. Chýba mi nejaká spriaznená duša 😒

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. jún 2023

@deti95060810 tak to je smutné, preco je to tak?

deti95060810
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jakoma
23. jún 2023

Ja myslim, ze mam kamaratky, tie vztahy vznikli v skole a v prvej praci. Viac si piseme ako sa vidime, ale stretavane sa par krat za rok. Na kazdodenny pokec uz mam manzela, v skolskych casoch som mala kamaratky na dennodenne vykecavanie.

mandzula
23. jún 2023

Mam jednu, obcas sa stretneme, viac si piseme. Inak mi kamaratky nechybaju, mam manzela a zaroven najlepsieho kamarata a k tomu tak malo casu, ze vlastne ani neviem, kedy by som ich stihala "obhospodarovat".

marca12
23. jún 2023

@deti95060810 mohla mat tak 12??? V takom veku ma este clovek/dieta pravo na omyl.

marca12
23. jún 2023

Malo sa stretavam,ale to preto,ze mne sa nechce. Som typ samotar,nerada sa prisposobujem a neznesiem nalady inych 😂 ano,som hrozna. Obcas ideme s kamoskami niekam,ale potom potrebujem chvilu pre seba. Nie som typ cloveka,ktory beha od kamosky ku kamoske.

jaskolka
23. jún 2023

Nikdy som nebola typ ktorý by mal veľa kamosiek. Doteraz udrziavam dlhodobo blízky kontakt s dvoma,od čias strednej sa poznáme. A potom už viac menej len také známe, z výšky, bývalé kolegyne, občas si napíšeme, kto ako sa ma, alebo priania k sviatkom, narodeninám, ale nijake extra blízke vzťahy to nie sú.

terezka1947
23. jún 2023

No,čas na dobrú kamarátku si človek vždy nájde.
Ja si myslím,že super kamoška môže byť tak jedna,Max dve. Tie ostatné sú známe.....teda aspoň u mňa.
Otázkou je,čo je to dobrá kamarátka.
A priznám sa,ja som až po rokoch zistila,že moja super kamarátka je iba moja super kamoska-ja som jej bola iba kamarátka,keď jej to vyhovovalo.
Teraz mám super kamoša manžela.
No verím,že ešte spriaznenú dušu nájdem....

svetlonos
23. jún 2023

Ahoj,
ja mam asi 4. Zijem mimo SK takze je to bieda. Za chvilu idem na druhu matersku a cas by som si urcite nasla ako aj tie kamaratky. Jednu mambuz so skolky, dalsiu zo zs - bavime sa vsetky 3 spolu. Dalsie 2 mam z prace. Ked pridem na SK, vzdy si vsetky z nich cas najdu aj na viac ako jedno stretnutie. A nasli by sme si ho o to viac, keby som na SK zila. Potom mam este kamosku cislo 5 zo strednej a tam sa stretavam s celou jej rodinou. Oni uz aj s 3 detmi vzdy mali cas sa stretnut. Dokonca mi kamoska posla svojhi muza, ked som potrebovala spravit "chlapske" prace a jola zrovna nezadana.
Ale myslim, ze toto funguje s velmi dobrymi kamaratkami, vacsinou dlhorocnymi. Tie, ktore ma nive - momentalne jednu, je to fajn ale ine. Dve da
lsie ktore som spoznala, su zlate ale prave koli praci a rodine ten cas nemaju. Jedna pride z prace a vozi deti na kruzky, ozaj nema cas i ked by rada. Robi vychovavatelku v ms, kam chodi nas maly. Nase dohody na kavu nam neklapli. Az ked bol v skolke taky festival s rodimi poobede, prisla ku mne, ze aspon teraz sa mozeme porozpravat 🙂.
Ta jedna, co sa stretneme tu obcas ma syna o rok mladsieho od nasho a dufam velmi, ze ostaneme v castom kontakte 🙂

autor
23. jún 2023

@terezka1947 a odkiaľ si, ak môžem vedieť?

marcellka32
23. jún 2023

Mám a mám ju celý život, moju mamu, chodíme spolu na kávu, obed, nákupy, kino, divadlo, wellness (veľmi vitálna a udržiavaná dôchodkyňa)...mala som aj kamošky ale zistila som, že nik viac mi nerozumie ako moja mama...

queen_mary
23. jún 2023

Jasne ze mam, uplne najlepsie mam 3, a potom manzelky muzovych kamosov, kolegyne,..Stretavame sa celkom casto 🙂

missviolet
23. jún 2023

ja 2x tyzdenne po 3h cca s dvomi (cize v trojici) a s ďalšou cca raz tyzdenne