Manželská kríza

14. dec 2024

Baby ostali by ste s manželom,ktory si píše s inými ženami , flirtujú spolu a vôbec sa nepriznáva že ma manželku a malé dieťa? Som zúfalá, ponížena, žiadne sebavedomie, strašne mi tým ublížil. On vie že ja to viem, skrýva to vymazáva správy ale keď sa pohadame urobí to znova. Tvrdí že z trucu lebo sa mu nevenujem. Neviem čo dalej.

gribka1
14. dec 2024

Začni si písať tiež.

autor
14. dec 2024

Žiaľ ja to nedokážem

dzulli1980
14. dec 2024

Parádny manipulátor ... vlastne Ty môžeš za to, že si píše s inými ženami ... no debil ... odíď od neho.

stellarstar
14. dec 2024

Ty by si ostala?

vikiki29
14. dec 2024

Nie, neostala. Vôbec mu nie je ľúto, že ti ubližuje. Neľúbi ťa.

morpheuss
14. dec 2024

Kľudne napíš, pomôžem ti s tým

pribinak
14. dec 2024

Už dávno by som odišla. Buď som pre muža c.1, alebo by som s tým muzom nebola

0kristina0
14. dec 2024

Preco mate krizu? Je pravda, ze si ho nevsimas? Si na materskej a vsetko sa toci okolo dietata a muz je na vedlajsej kolaji? Toto co si napisala urcite nie je na rozchod.

lonely66
14. dec 2024

nie.

nika11103
14. dec 2024

@pribinak ja sa stotožňujem s tvojim názorom . Ale prosím , dajme si tu ruku na srdce ženy a prečo tu radite ženám , výdatym ženám , matkám , po tom , čo muž niekomu niečo napíše okamžite rozvod a podobne ? Ja som teda naozaj aj žiarlivá aj výbušná atd, ale raz keď sú už nejaké záväzky , nejaké puto , ja pre boha neobhajujem toho muža , ale my nevidíme do cudzích vzťahov , môžu byt všelijaké problémy ale netvrdte mi ženy že keby vás chlap napísal nejakej ženskej že sa okamžite rozvadzate ….

pribinak
14. dec 2024

@nika11103 ja som veľmi principiálny človek. Ja som verná a to iste požadujem od muža s ktorým žijem

Iste že sú tam nejaké problemy, ak toto predtým nerobil, tak tá situácia nevznikla zo dňa na deň
Ja mam rada otvorenú komunikáciu, čiže ak vidím že je problém, komunikujem a hľadám riešenie
Ak druha strana nemá záujem, tak nemám čo rieist

Silne pochybujem že dôvodom je že sa mu menej venuje. To je úplne prvoplánová výhovorka

lonely66
14. dec 2024

@nika11103 čo tu trepeš za nezmysly? takže žena má byť zodpovedná v manželskom zväzku, ale muž nemusí byť? ak mali problémy (alebo majú), tak si to mal muž vykonzultovať s ňou. najprv sa odsťahovať a pracovať na ukončení manželstva a potom si písať s inými ženami. toto nie je riešenie, že on píše iným ženám, ani keby manželka urobila nejaké chyby. ak ju už nevie vystáť, nech je chlap a povie jej to na rovinu a odprace sa doriti. odtiaľ môže písať s kým chce. rovnako by to platilo opačne, samozrejme.

nika11103
14. dec 2024

@pribinak jasne , ja tomu úplne rozumiem a úplne sa stotožňujem s tvojim názorom , len mne príde úplne z cesty radiť žene , čo ma manžela , deti , rozviesť sa za to , že s nejakou flirtoval . Samozrejme je to hnus a nerobí sa to , ale nemá 15 a neni to prvá láska , ja som fakt strašne žiarlivá a celkovo čudná a výbušná povaha , ale teraz keby muž si s nejakou dopisoval , čo už sme spolu roky a máme dieťa spolu, samozrejme by ma to bolelo a strašne sklamalo , ale rozvádzať sa a brat otca , no ja neviem , ale jasne , kebyže mám 20 a frajer napíše druhej tak sa možno aj pod vlak hodím (obrazne ) Ja to nechcem obhajovať ale zrejme je tam nejaký zadrhel a stojí za to snažiť sa to nejako vykomunikovat, samozrejme ak zistí že chlap je chronicky ku…..k tak áno preč , kebyže ho nacape v posteli s nejakou , len stále chcem povedať to, že možno treba niečo vykomunikovat, zmeniť atd ….

nika11103
14. dec 2024

@lonely66 neviem prečo ma niekto potrebu takto sa vyjadrovať , pokiaľ viem netrepem ale vyjadrujem svoj názor , ktorý som aj ďalej popisala že to , že píše inej žene neni dôvod za mňa na rozvod

mantilka
14. dec 2024

Však sa dohodni s kamoškou, že si vytvorí chlapsky profil a vypisuje si s ňou, pisielajfotky. Hlavne urob veľké zmeny, zmeň účes, nové oblečenie, choď s kamoškou do kaviarne....zbystri pozornosť a nebudeat čas na úlety.
Inak prepáč ale poriadny....

enmery
14. dec 2024

Nepriznal ženu, ale hlavne deti!Je to túžba "zaskórovať" u dotyčnej. U mňa by na emocionálnej úrovni skončil. Už by som s nim nevedela nič, ani si ho vážiť, ako zrelého muža. Sú ženy, ktoré to rozchodia, ale vlastne celý život vnútorne trpia. Zapierať manželku je jedna vec, ale hrať sa na slobodného...ten čas mohol využiť na budovanie vzťahu, venovanie sa deťom. Určite už u vás absentuje úprimná komunikácia dlhodobo. Je mi to tak strašne ľúto.🫤Prajem Ti veľa síl. Na opravu vzťahu sú bohužiaľ potrební obidvaja, aj ich obeta a chuť problém riešiť a hlavne komunikovať.

zuzinabila
15. dec 2024

Ked to robi chronicky ,nejde o manzelsku krizu ale ma moralne hranice velmi posunute alebo pokriveny charakter. A co sa tyka otazky, tazko je odpustit a budovat vztah ked si druhy neprizna chybu a nechce situaciu zmenit.

koniarova
15. dec 2024

Základná otázka je, či máš kam ísť?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
15. dec 2024

Mám kam ísť. Potrebujem len počuť aj nestranne názory. Som veľmi zranená tým, nedokážem mu dať pusu, nedokážem sa s ním normálne rozprávať. Trpim to len kvôli malej. Neviem však ako dlho to vydržím. Keby sa to stalo raz. Ale nie za každým keď sa pohadame..

romiada
15. dec 2024

A čo byva predmetom tych hadok, že tvoj muž uteka ako maly chlapec (k dopisovaniu s inymi ženami)? Podla mna to je take citove vydieranie - nevenuješ sa mi, idem k inej. Nevyzrery chlap. Zapoj ho viac doma , k dieťatu nech nema čas na chujoviny.

natalka13
15. dec 2024

Odkial vies co vypisuje? Citas mu to?

autor
15. dec 2024

Áno čítala som to, viackrát.. viem že je to strašne ale radšej vedieť pravdu.

autor
15. dec 2024

Lenže on sa malej moc nevenuje, stále sa vyhovára že je unavený z práce. A keď už musí tak začne zúriť .. a tak radšej sa ho nič nepýtam a nevyžadujem od neho žiadnu pomoc aj keď viem že si možno zato môžem sama. Ale mám dosť roboty na byte a starať sa o malé bábätko chce veľa síl a hádky a zurenie k tomu vážne nepotrebujem

gribka1
15. dec 2024

Ja by som s ním nebola, je to forma ponižovania od neho, neváži si ťa, dlhodobo to nedáš, aby to vo vašom vzťahu nezanechalo následky.

enmery
15. dec 2024

Po poslednom komente od Teba beriem späť. Veď ty nemáš doma chlapa ani oporu a dieťa otca. Na kerú Máriu je Ti toto čudo v dome?Zvlášť, keď máš kam ísť. Veď je z Teba pomaly troska.

romiada
15. dec 2024

Realne čo z neho vobec maš? Nechce sa starat o malu, byt/domacnost riesis sama, zuri na Teba . Ob Ta iba pekne zahana do kuta ,aby si mohol rovit po svojom. Takych tu už bolo: ženino misto je u plotny, muž je pánem tvorstva!

ahhola
15. dec 2024

Ked mas kam ist, tak chod. Nechaj mu v byte odkaz, ze ked si dopise s cudzinkami, ste tam a tam. A uvidis, co bude. Kazit si sviatky s takym sralom ti netreba. Nech si ujasni priority. 👽

jozeffezoj
15. dec 2024

Nezávidím ti. Je to určite ponižujúce.
To čím ti obhajuje je fakt dno..
Poznám to z druhej strany.
Najhrosi je ten zámok v hlave.
Ľúbiš ho a zároveň vieš ze ti ti ubližuje...
Sadnite si a povedz mu ze bud zmení myslenie v tomto smere alebo sa vaše cesty skôr či neskôr rozídu

mnamko
16. dec 2024

Aha ty chceš snim byť kôli dcere, ktorej sa on nevenuje,hmmm