Ahojte dievčatá ach potrebujem počuť vás názor už naozaj neviem co mam robiť čo si myslieť tak strašne je to pre mňa nepochopitelne
Ani neviem kde začať...môj manžel totálny ignor ak neurobím ako on chce
Už to nezvládam som z toho veľmi smutná.
Dokáže sa na mňa na nás nahnevať len preto ze napr.bola plná pláž a neušlo sa mu lehátko a keď bolo inde lehátko volne tam nechcel byť a celý deň som mala pokazený lebo skysol a nebola s nim žiadna reč totálny ignor,akoby ja zato mohla.vtedy mu nestojím za nič...keď sú pekné dni je to skvelý muž otec ale bozechran a opatruuj ak s ním nezdielam názor alebo mu prejde niečo popod fuzy....sme spolu 25 rokov som od neho 10 rokov mladsia mam 48 rokov
Včera napr.som nechcela ísť na bicykel a už som si vypočula ako kysnem že som pohodlná a podobne...strašne mi to ubližuje. Starší syn má 22 rokov od detstva vsetko toto videl ak som si poplakala aj poplacem ...keď sú krásne dni je všetko fajn nechápem prečo musí zbytočne komplikovať život keď ma za potrebu ma urážať ponižovat ....koľkokrát som od neho chcela odísť!
Strašne to bolí,pretože ja nemám za potrebu ho poučat,beriem ho proste takého aký je ale prečo ma on vždy za potrebu so mnou manipulovať? Je mi smutno zovšetkého
No ,nesmies sa dat ponizovat a manipulovat s tebou. Ja mojmu jednoducho z kratkej cesty poviem,alebo sa s nim dokonca povadim a potom si uz nedovoli.My ,ked sa povadime ,tak ja zrevem nanho az tak,ze manzel hned zatvara spajzove, alebo kupelnove dvere, aby susedia nepoculi.No ,ale neviem,do akej miery dokaze byt tvoj agresivny ,ci je schopny na teba aj polozit ruku.,
plakat pre toto? Sa spamätaj.jeho hlúpe reči jedným uchom dnu a druhým von.rob si po svojom .choď na iné voľné lehátko a on nech sa zduva aj tri dni.maj to v paži.Zacni to robiť a on nebude mať odozvu akú čaká.tak ho to prestane baviť.Aj mu to povedz.ze si už dosť stará na to.aby si skákala podľa toho ako sa oň vyspí a aká mucha mu sadne na nos.a že tá nebaví kukať na jeho zduty ksicht.tak nech prestane .kým sa nezačnes obzerať za dakým mladším a usmievavym...hoc aj na tej pláži.
Akú chceš radu? Si s ním toľké roky a neodišla si. Si naivná, ak si myslíš, že mi Ti tu napíšeme nejakú zázračnú vetu a ty mu ju povieš a on bude zlatíčko. Vybrala si si už dávno. Tak keď nechceš odísť, musíš to len akceptovať ako doteraz. Uňho zmenu fakt neočakávaj. Skôr naopak. Komu niet rady, tomu niet pomoci.
Nikdy s ním už nikde nechoď .nenechaj sa ponižovať
Ser nañho, ked je zduty, rob si svoje a nevsimaj si ho. On to robi preto, aby ta trapil, lebo vie, ze to na teba funguje. Ked nebude mat obecenstvo, prestane s tym, pojde to postupne, nebude to hned. Skratka ked sa zduje, ty funguj dalej akoby nic, zdvihni sa, opytaj sa ho, ci ide na drink, ak neodpovie, s usmevom a Ok chod sama...
ale prečo ma on vždy za potrebu so mnou manipulovať?
lebo je manipulátor.za 25 rokov si na to ešte neprišla?
@andreasko mala by si mu dať tiež pocítiť, ako sa on k tebe správa, určite mu nastav zrkadlo, alebo si ho jednoducho nevšímaj vtedy, keď on teba ignoruje, predstav si, že si tam sama a uži si deň bez neho ... toto by mnohé nevydržali a už dávno by odišli od neho