Manželov kamarát sa na mňa vypytuje

30. mar 2024

Neviem čo si mám o tom myslieť.. máme známych, sú manželia, nemajú deti ani my. Spoznali sme sa lebo to je mužov kamarát. Chodievame spolu občas von, no a dosť si všímam, že príde manžel a povie, že sa na mňa ten kamarát vypytuje, či prídem aj ja, že ma pozdravuje a také. Príde mi to čudné, neviem si predstaviť keby sa môj muž takto zaujímal o jeho ženu.. co si o tom myslite, je to normalne?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. mar 2024

@taynee ja uz si toto vsimam dlhsie, no a naposledy ked sme boli spolu vonku, tak ja som si vsimla ze vkuse sa hra s obruckou, dava si ju dole. A ano ocny kontakt somnou udrziava dlhy. Nie nekontaktuje ma mimo. Len to ze sa pytal ci pridem, ja som myslela, ze aby som tam bola s jeho zenou aby nebola sama a nakoniec ze tam bude aj on. Cize by som tam bola len ja, on a jeho zena. Lebo muz by hral on by nesedel pri nas..

koniarova
30. mar 2024

Máš 15 rokov?

anketkarka
30. mar 2024

Keď Ti o tom manžel hovorí, tak mi to príde, že chcú spolu trojku a skúšajú ako budeš reagovať 🫣 🫣🫣

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sevrin
30. mar 2024

Mne príde čudné, že si sa doteraz nespýtala svojho manžela, či jemu to nie je čudné, že sa nejaký kamarát v kuse vypytuje na jeho ženu. Ale ako bolo vyššie spomenuté, vyzerá to ako pokus o trojku.

autor
30. mar 2024

@sevrin jasne ze som sa pytala, ze ci mu to nie je cudne a povedal ze nie. A ja ze aj ty sa pytas takto na jeho zenu a on ze nie vobec.

autor
30. mar 2024

@taynee nie nepaci sa mi, keby sa mi pacil tak by mi to asi nevadilo nie? Nemam 20 rokov.

gab1sol
30. mar 2024

Ja nerozumiem, pýta sa, na teba v štýle ako sa máš? A či prídeš niekam, kde bude aj tvoj manžel? Takéto zdôrilostné otázky dostáva môj manžel bežne na mňa. A z poslednej situácie súdim, že tvoj muž hrá futbal alebo hokej. Tak možno naozaj chce, aby si tam sedela s jeho ženou, kým on bude sledovať zápas. Či, keby prišla jeho žena sama, to by nebolo podozrivé? Alebo môžeš rozviesť viac tú situáciu?

gladys_07
30. mar 2024

Moj muz sa tiez stale hra s obruckou. Ked pride z obchodu, bude scena

gladys_07
30. mar 2024

Myslim si o tom to, ze sa ti ten muz paci a hladas signaly tam kde nie su

autor
30. mar 2024

@gab1sol lebo som si myslela ze aj on bude hrat a vola ma aby som tam isla sediet s jeho zenou aby nebola sama. Preto mi to prislo cudne. Ja ked idem s muzom niekam nevolam jeho kamarata.

autor
30. mar 2024

@gladys_07 nie nepaci sa mi. A nic som si z tohto ani nevsimala, len uz je toho stale viac a to sa neda prehliadnut. Ale ok asi to je normalne som v klude.

personality
30. mar 2024

Mne, keby sa nejaký môj nápadník nepáčil, tak mi môže aj obrúčku doniesť, zmetiem to "zo stola" a viac tomu nevenujem myšlienku. Preto, lebo pre mňa nič neznamená, nepáči sa mi, som bez záujmu. A ty ešte založíš diskusiu o tom, že s manželom prehodí o Tebe pár zdvorilostnych slov, aby reč nestála.

gab1sol
30. mar 2024

Ale veď tvoj muž bude hrať, kamarát bude sledovať zápas. A vy dve si môžete objednať vínko a pokecať. Ak ide chlap sledovať zápas, nejde tam kvôli ženám, ide tam kvôli hre a vtedy nevnímajú nič iné ako len zápas. Možno to je dôvod, prečo chce, aby si tam išla, aby ste si pokecali s jeho ženou, lebo on sa bude venovať zápasu a ju to asi nezaujíma. A keďže tvoj muž hrá, tak predpokladá, že tam budeš aj ty, tak možno chcel, aby tam naozaj jeho žena nebola sama.

gab1sol
30. mar 2024

Vo radšej by si bola, keby sa tvoj muž stretával s jeho ženou a tá sa pýtala na teba, či prídeš a ako sa máš? Tak oni dvaja sú kamaráti, možno je za tým len to, aby ste sa kamarátkami stali aj vy dve.

vilma7
30. mar 2024

Vieš čo, ani mne to nepríde čudné...lebo takých ľudí čo si vedia domyslieť veci, ktoré nemajú nič s realitou nič spoločné je dosť. Vlastná skúsenosti. Tiež som sa pýtala kolegu, na kolegu (keď bol chorý) že ako sa má (keďže oni sa.kamaratia aj privátne a dotyčný bol operovany) a už na mňa kolega vybehol, čo od neho chcem že on je šťastné ženatý a poviem ti, skoro mi oči z jamiek vyliezli.
Takže určite by som nič za tým nehladala...ak.by ťa ten chlap akože chcel, myslím že tvoj priateľ by bol asi posledný, cez koho by to riešil. Pýta sa len zo slušnosti.
A ze sa hrá s obrúčka? Milióny ľudí sa hrajú so svojimi prsteňmi na ruke, retiazkou , vlasmi a nevysiela tým žiadne signály.

pralinka25
30. mar 2024

@gladys_07 teraz rozmyslam co mam robit so sebou, lebo ja sa tiez stale hram s obruckou 😀 a teda nemam ziadne zajacie umysly

aurora33
30. mar 2024

Ked píšeš, že udržiava s tebou dlhy očný kontakt, tak zrejme aj ty udržiavať dlhy očný kontakt s ním. Ináč by si o tom nevedela, nie?

7miriam77
30. mar 2024

No ja si myslím, že keby mal dáke vedľajšie umysli, tak sa predsa nebude na teba vypytovať tvojho muža. To nedáva zmysel. Možno je len typ človeka, že ho všetko zaujíma, prečo si neprišla atď. Proste zvedavec. V tvojom prípade by som si nič nenahovarala