Manželka po rozvode ma kontaktuje

kezmarok123
25. mar 2024

Ahojte som po rozvode a manželka má opustila po 36 rokov manželstva je pravda že mala svoje dôvody na rozvod ale len hádky a žiadna nevera z oboch strán nebola, skrátka že ma toho dosť a chce byť sama v domčeku alebo byte no viem že nikoho nemá. A hneď po rozvode v ten deň ma požiadala že potrebuje ísť do Poľska a nikto nemá čas a ja som sa zaradoval? že budeme spolu tak som šiel, na druhý deň mi ráno volá že ako som sa vyspal po rozvode a čo robím že či náhodou nemám cestu do Popradu že niečo potrebuje vybaviť no ja ano tak to už ide pár dní dovolí aby som sa jej dotýkal za ruku ale žiadne opetovanie ani stisk ruky, boli sme aj v kine kde som ju držal za ruku a nebránila sa ,neviem čo to znamená a vždy rozpráva že sa chce rozísť v dobrom a dohodnúť sa na dome autách atď. Ale ja teraz neviem či náhodou sa vrati ja ju vždy milujem a mám rád ale neviem som zamotany. Ďakujem

zdenka11081983
25. mar 2024

@kezmarok123 využíva Ta ako oslika...nič viac.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svettii
25. mar 2024

36 rokov manželstva je dosť dlhá doba, už aj 6 rokov je dosť dlho aby jeden len tak zabudol na toho druhého a prestal ho mať rád i keď sa vo vzťahu dialo čokoľvek. Predsa len máte za sebou aj tie pekné chvíle, je normálne že si budete chýbať a budeme sa mať stále radi a v kútiku duše to bude bolieť oboch.

muchacici
25. mar 2024

Budeš jej dobrý len keď jej to bude vyhovovať alebo keď ona ťa bude potrebovať, možno aj kvôli vlastnému pocitu samoty. Manžela nechce, ale chce niekoho na niečo (podľa toho, čo bude treba). Kto ju bude voziť hore-dole, tráviť nejaký voľný čas? Veď predsa ty, ale už viac nechce. A ak si nájde nového romantického partnera, tak teba už určite na výjazdy volať nebude.

hugger
25. mar 2024

@kezmarok123 Použila rozvod ako jednoznačný signál že potrebuješ niečo zmeniť lebo na všetky ostatné signály si nereagoval ale chce ti dať šancu.

candii
25. mar 2024

No čo manipuluje s tebou. Chce sa dohodnúť na dome a autách. To bude tým ..

subartic
25. mar 2024

Súhlasím s
@hugger , rozvod bol jej posledná šanca ako ťa upozorniť na zmenu , počas manželstva si zrejme na jej prosby a signály nereagoval . Ja si myslím že v tomto prípade máš ešte šancu ak by si chcel to napraviť. Ak máte deti , nič nie je horšie ako rozhádaní bývalí manželia . A čo sa týka majetku , tam je to jasné pol na pol alebo ako sa vy dvaja dohodnete.

bruno1
25. mar 2024

Spravila si z teba vola ,rozvod je rozchod so všetkým ,čo ktomu patrí .Manipuluje s tebou a myslím si ,že tak robila celé vaše manželstvo .Ty si stále zamilovaný a tak to využíva v svoj prospech .Choď s kámošmi na pivo ,rob si svoj program ,skrátka odstrihni sa od nej ,veď už dosiahla čo chcela ,tak čo otravuje

tamtamka26
25. mar 2024

podľa mňa chce zostať "zadobre" kým neprebehne majetkoprávne vysporiadanie 😉

tttbb
25. mar 2024

Ci s tebou manipuluje a ma ta za paka, alebo k tebe stale ako tak nieco citit ukaze cas.. Skor sa ale priklanam k prvej variante. Za dobre chce byt pravdepodobne len kym neporiesite tie domy a auta. ;)

subartic
25. mar 2024

ja zas nerozumiem jednej veci , to nutne každé rozvedené manželtvo musí byť za zlé ? Nič nemôže prebehnúť kľudne a normálne, to sa musia doslovne trhať na kusy pri delení majetku ? Tu už je žena ktorá niečo odžila , zrejme netúži po nejakých rozbrojoch a súdoch a ťahaniciach sa cez právnikov , aj keby išlo o majetok. Rozviedli sa lebo sa nechoval zrejme tak ako sa má chovať manžel a nie každá žena je ochotná po 50+ ešte toto znášať. Nie je to nič výnimočné ani ojedinelé, jednoducho ženy po 50tke opúšťajú mužov ku ktorým nemajú silnú citovú väzbu, zároveň nechcú aby ich spoločné deti trpeli na nejakých oslavách tým že rodičia sa neznášajú a preto je nutné najskôr pozvať jedného a potom druhého .

majka99999
25. mar 2024

Mozete dobre vychadzat, ale ty nie si jej sofer, opravar, maliar, elektrikar alebo najlepsia kamaratka. Popracujte na rozdeleni majetkov a potom sa ukaze, ci to hrala kvoli nim. Mozete byt za dobre, ale nenechaj sa vyuzivat. Vratit k sebe sa mozete aj ako rozvedeni a vysporiadani.

bruno1
25. mar 2024

@subartic Napísala by si to isté aj žene ,ktorú by po 36 rokoch manželstva ,kopol manžel do pr..ele?

subartic
25. mar 2024

@bruno1 nenapísala a vieš prečo ? Lebo muži sú muži a fungujú inak . V 50 tke a po 50 tke chcú ešte niečo zažiť , niečo nové , prekvapujúce aby mali pocit že ešte žijú , že sú schopní obskočiť aj mladšiu ženu , odchádzajú z iných dôvodov ako ženy, v drvivej väčšine kvôli inej žene , samozrejme mladšej . Veľmi málo mužo má pamäťovú stopu na predchádzajúci život s manželkou a hoci tento mohol byť aj dobrý , neberie na to ohľad. Ćasto bohužiaľ na to aj doplatí .

bruno1
25. mar 2024

@subartic Ty si MUŽ ,keď si tak bohurovno presvedčená o tom ,ako to muži máme v láske a manželskom živote ?Tento ,konkrétny muž ,ženu nepodviedol ,ani za inou neodišiel.Určite v 36 ročnom manželstve urobil ,menšie aj "bohužial "väčšie chyby ,ale veď to aj mi všetci ,určite aj jeho manželka .Manželstvo je záväzok na celý život v dobrom aj zlom a to jeho manželka nepochopila.

hugger
25. mar 2024

@subartic

Slovensko na kultivované rozvody a rozchody ešte nedospelo. Keď som ex navrhol že budeme chodiť na terapiu nie s cieľom dať vzťah dohromady, ale s cieľom bez problémov zvládnuť rozchod (prax severských krajín) pozerala na mňa ako na mimozemšťana

tttbb
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
subartic
25. mar 2024

@bruno1 som žena ale prečítala sm toho veľa a aj veľa zažila na vlastnej koži a viem že je rozdiel ako fungujú muži a ako fungujú ženy vo všeobecnosti v partnerstve. Sme rovnocenní ale nie sme rovnakí. Žena s mužom ostáva v manželstve ak má voči nemu citovú väzbu , teda ak sa ku nej choval počas manželstva pekne, ak sa staral o rodinu a prejavoval jej náklonnosť, starostivosť. Od takého muža sa neodchádza s takým sa trávi staroba. Ale ak sa muž chová ako hoviadko počas manželstva , detí odrastené ani sa nečudujem že žena vo veku 45+ odchádza , načo si ničiť posledné pekné roky s nejakým somárom . U muža všeobecne je to inak , môže mať aj dobrú manželku aj spokojný život ale príde 50 tka, a mnoho mužov sa doslovne zblázni , dobre strávené roky s manželkou im nič nehovoria , odchádzajú často kvôli 30+ a plodia ďalie deti . Úplne bežná vec u mužov po 45+alebo teda 50+, tam im môže aj trúbou do ucha kričať že manželstvo je záväzok . Manželstvo je záväzok ale nie žalárom , ani pre jednu a ani pre druhú stranu .

subartic
25. mar 2024

@hugger a ja mám pocit že ani nikdy nedospeje. Akýkoľvek problem nastane v partnerstve a hoci aj tá jedna strana ktorej je ublížené chce zostať a napraviť to , jediný návod tu na MK je rozvod a ešte raz rozvod a následné ošklbanie sa navzájom , vláčenie sa po súdoch . Keď sa šklbeš s bývalým partnerom je zle , ale keď sa chceš normálne slušne dohodnúť zas je zle lebo si taký len z dôvodu že si chceš pre seba urvať , teda manipuuješ tým druhým .
Zrejme je žiadúce sa o majetok a deti biť až do vyčerpania obidvoch strán , zničenia jedného aj druhého a potom sa asi nadobudne tá slovenská spokojnosť, lebo všetko iné je značne podozrivé .

bruno1
25. mar 2024

@subartic Moja skúsenosť, nie osobná, je taká ,že mužom to prepína okolo 50tky a ženám okolo 40tky a môže mať doma anjela ,čo sa stará a miluje ju ako pubertiak, aj tak si nepomôže ,veď ten nový mladý kolega z práce je tak straaašne sexy .Nemáme sa prečo hádať kto je horší ,či muži ,alebo ženy.Kľudný rozvod ,to je ako Colombová žena ,všetci sme o nej počuli ,no nikto ju nevidel.😁

tttbb
25. mar 2024

Suhlas, kludny rozvod a riesenie tychto veci som este nevidel, ak to niekto dokazal tak ma moj klobucik dole.

subartic
25. mar 2024

@tttbb vieš kedy to neexistuje ? Keď do toho začnú vstupovať tretie strany. Mama , babka, teta, frajerka , frajer a začne mela . Jedna aj druhá strana je hecovaná proti tomu druhému . Slušné rozvody existujú ak sa odohrávajú len medzi nimi dvoma a ak sú strany vyzreté . Ale ak máš čo len jednu stranu primitívnu a ešte aj poháňanú ďalšími primitívami tak to končí ako končí .

h2
25. mar 2024

@bruno1 Nesúhlasím. Netvrdím, že aj také nie sú, ale sú to ojedinelé prípady. A dokonca poznám aj kľudný rozvod, môj muž sa takto rozviedol s bývalou manželkou, obaja s rozvodom súhlasili, na všetkom sa dohodli, rozviedli ich na prvý šup. Doteraz spolu vychádzajú bez problémov, aj ja sa s ňou poznám a nemáme medzi sebou žiadny problém.

bruno1
25. mar 2024

@h2 Tak to su tá povestná výnimka ,čo potvrdzuje pravidlo že to tak nieje.

subartic
25. mar 2024

@bruno1 žiadna výnimka , také manželstvá sú a je ich dosť . Len sa o nich nevie , lebo sa rozvedú v kľude , majetok si podelia v kľude , neobchádzajú sa , normálne si zatelefonujú keď niečo potrebujú , ak majú deti tak aj tam sa vychádza . Nie každý má nutne potrebu rozmlátiť okolo seba všetko. Žiadny krik , žiadna pozornosť. Ale tam kde sa bijú ( obrazne ) , vyhadzujú z domu , teatrálne balia kufre, prepichujú gumy na aute, jeden druhému bránia v styku s deťmi tak o takom sa vie samozrejme hneď.

macekovam
25. mar 2024

@kezmarok123 tak sa jej opytak o co jej ide? mozno chce zasa s tebou byt.. poznam aj taky par... mozno prisla na to ze rozvodom prisla o nejake vyhody .. neviem.. ale ak budete este spolu uz si ju neber.. kazdy svoju domacnost a hotovo

domkakvet
25. mar 2024

@kezmarok123 bud caka na majetkove vysporiadanie, alebo nieco este k tebe citi, alebo je na teba navyknuta a az tak ako by chcela sa nevie na rychlo odputat, priklanam sa k poslednej moznosti.