Zdravím Vás,
Chcem Vás poprosiť o názor a to dnes mi manželka opäť povedala, že mám odísť tam odkiaľ som prišiel.
Nie je to prvýkrát, čo mi takto povedala a ja už mám toho absolútne dosť, aby niekto tu furt na mňa kydal a nadával a vyhanal ma, len za to, že som sa snažil pomôcť. Malo to úplne opačný efekt, ale takto by jedna žena nemala reagovať na svojho manžela, lebo ja znesiem všetko ale odtiaľ potiaľ!!! Vlastne ona tým vyjadrila, že ma nepotrebuje... Co robiť? Lebo to nie je prvýkrát...
Najskor by som hľadala dovod, prečo to hovori a preco ta vyhadzuje..
Síce nevieme dôvod, ale vzdy sa to dá riešiť komunikáciou. Čo obaja od života chcete. Porozprávať sa v klude.
Človek keď je nahnevaný povie veľmi zle veci, preto treba všetko riešiť s chladnou hlavou 😊 veľa šťastia
@jenny224 išli sme s malou po jej syna, keďže som ostal vonku s malou a fdlho nechodila tak pomaly sme išli smerom k domu, išiel som pomaly, no medzitým mala už bola aj zlá keďže bol čas na obed, tak som išiel s nou domov, aby som jej dal najesť... Za to dobre, som dostal všetko zlé od toho ze som neviem co az po to ze mam ísť tam odkiaľ som prišiel... Podotýkam nie je to prvýkrát a toto ma už nebaví aby ma niekto buzeroval ako malého chlapca 🤷♂️
@cigipepe1247 fuha, naozaj si skúste sadnúť možno ma nejake problémy, alebo ju niečo trápi. Človek bezte takto nereaguje
@lolyypippp to áno, ale v zlosti povie to co ja si Nezasluzim... A nejaké hranice musia byť... To ze mi pred Vianocami povedala, že som nikto, ešte som to prehltol, predsa Vianoce.. No teraz zas... Som zúfalý z toho.. A vždy čo urobím, všetko zlé...
@suzitok reaguje strašne impulzívne a to potom čo hovorí, dosť boli...
@cigipepe1247 a to väčšinou pri hádke alebo ju vytočí iba totálna banalita ako si písal hore??
@lolyypippp človek robí čo môže, dal by modré z neba a ona ma zhadzuje a posiela kade ľahšie... Ak by to bolo prvýkrát... Ale toto už je po x krat a stacilo... Človeka to rozhodi veľmi ak niečo buduje, snaží sa a jedným smahom všetko pošle kade ľahšie
Koľko ste spolu a kedy to začalo, alebo resp vieš nejaký spúšťací bod?
@cigipepe1247 Naozaj najprv to rieš rozhovorom. Porozprávajte sa a povedz jej ty svoj názor, že proste nejake veci sa musia zmeniť a keď ju dačo trápi že jej Pomôžeš nech cítiť oporu. Určite netreba zahodiť to čo ste budovali a ešte keď máte detičky... Ak ani nebude fungovat rozhovor a skončí sa zle potom rozmýšľaj o tom či odísť
@lolyypippp už včera som jej hovoril, že mi to už lezie na nervy, za všetkým ma upozorňovať a všetko čo urobím, za všetkým hľadá zle... A pri výmene názorov povie hoc co a to veľmi bolí, tu sa vlastne ukáže ako si váži človeka.. A to vlastne nijak, keďže mi povedala mam ísť tam odkiaľ som prišiel 😪
A ty si jej nikdy nic take nepovedal? Lebo takto sa kumne spraval moj ex a z vlastnej skusenosti viem ze ak jeden zacne a ten druhy mu take slova niekedy opätuje, automaticky tam uz nieje ziadna úcta k tomu druhemu a nikdy sa to nezmeni neprestane stym. Ak si mozno co i len raz jej povedal nieco.co si mozno ani nechcel a mrzelo ta to potom, tak mozno to zacala brat ako normalne vo vasom vztahu. Mozno nevie ako inak ti urobit zle, aj ked si to teda nezasluzis ale ak ma ona pocit ze ano tak slovny utok je prenu najlepsi.
@cigipepe1247 Tak to ta bere jak samozrejmosť. Keď už si naozaj skúšal sa aj rozprávať a nič sa nedeje ... to je zle
@jenny224 sme spolu v maji budú 4 roky... Ja neviem prečo to robí, či jej to robí dobre... Netuším, neviem, no mňa toto nebaví..
@aylinn ja som jej povedal, no komplimenty a toľko ze ja som si zaslúžil toto...
@lolyypippp najhoršie na tom je že človek robí max pre manželstvo a nakoniec ostane ten najhorší... Som veľmi sklamaný, veľmi..
@cigipepe1247 no tak ja by som odišla, aspon na tyzden-dva aspon aby videla ze aj ty mas gule a niesi jej poskok ani nejaky trtko co sa necha ponizovat a urazat. Ak to nejde dohovorom tak si zbal nejake veci odid na kratko a uvidis ako sa to bude priebezne vyvijat.. niesi ani prvy ani posledny
@cigipepe1247 hlavne sa pozbieraj a vyries to ako chlap. Ocividne ona ma na salame ze ty sa trapis 🤷🏻♀️
@cigipepe1247 väčšinou to tak býva, človek si na dobre veľmi rýchlo zvyká a prejde to k tomu, že to začne brat jak samozrejmosť, pretože vie že keď si raz prehliadol to zle tak prehliadnes znova lebo nemá hraníc. Všetko odtiaľ potiaľ...
@cigipepe1247 a predtym problemy neboli?? Mne to z tvojho pisania pripada tak, ze sa muselo udiat nieco, na základe coho u nej nastal tento zlom a preto je taka...
Mozno jej vadi, prepac vyraz, ze si ako "maslo na chlieb" a ocakava, že budeš raznejsi, priamejsi, proste taky tvrdsi chlap..
@aylinn nikdy som to tak nechcel riešiť.. Vždy som bol ten co sa prvý ozval po hádke, lebo ja neviem sa dlho hnevať.. No toto už je pre mňa moc a tiež ak druhá strana nevie pokiaľ, tak musí znášať aj následky...
@lolyypippp presne tak, trefne vystihnute👌
@suzitok neviem co sa mohlo udiať, ja som chodil po zahraničí peniaze zarábať, teraz som doma... Chcela aby som bol doma, aby som nešiel už vonku.. Som doma a cítim sa ako vzduch ako jeden posledný......
@cigipepe1247 pozri sa tým že odídeš na par dni z domu nič nemôžeš stratiť práve naopak získať.
Buď sa unormálni a uvedomí si čo ma doma. Alebo ak jej ani vtedy nebudeš chýbať proste časom by sa to tak či tak rozpadlo. A čím skôr tým lepšie
a koho je nehnuteľnosť,?
Inak ťa chápem, tiež som to zažila...a potom keď som odišla sa takmer psych. zrútil...Niektorí ľudia si myslia že si môžu dovoliť všetko. asi si myslia že druhí nemajú city, a sú handry...
otázka znie - máš kam ísť?
@deti95060810 sme v podnájme, takže nehnuteľnost nemáme... Určite mám kde ísť, keďže mam ešte rodičov... Presne tak sa cítim, ako nejaká handra.. Ak by som bol nejaký cudak, alkoholik a neviem co... No doma som, nechodím nikde... Pomáham ako môžem... A jej odpoveď je chod tam odkiaľ si prišiel...
@lolyypippp tak možno si uvedomí a možno nie... Neváži si co ma, vôbec 😠
vies ako sa hovori, za dobrotu na žobrotu..tazko dedukovat, co ma tvoja zena za problem, kolko ma dcera, ci je prepracovana a neovlada sa..alebo je proste taky umpulzivny typ a s tym sa moc toho neda..
Musis jej to len nejako raznejsie povedat a dat jej ultimatum...
No zaroven, ak by sa znormaluzivala, odpustit jej to predtym a to je narocny proces.
Sama neviem, niekedy mam pocit, ze deti a partnerstvo nejdu dokopy moc. Je to vysilujuce pre obe strany, je tam vela odcudzenia kvoli potrebam detom a malo casu na nejaky romanticky cas s partnerom aspon trochu.
bol si dlho v zahraniči pokiaľ si bol preč nenašla si tu niekoho pokiaľ si bol preč preto je hnusna na teba ked si nosil peniaze tak si jej bol dobrý sama chcela aby si preč neišiel a teraz chod tam odkiaľ si prišiel pochopila som tak že sa máš vrátiť asi do zahraničia na dalšie zárobky možno nemate peniaze dostatok tak asi preto to tak hovori nevie si vážiť čo má potom si to uvedomi ked to strati odid aspoň na chviľku a uvidiš či ma alebo nemá o teba zaujem ty ju nekontaktuj ked ťa skontaktuje ona v poriadku pokiaľ nie odpoved máš jasnu.
Chýbajú informácie, prečo ťa posiela preč? Keď sa hádate, kvôli čomu?