Manžel sa posledný rok divne správa

2. aug 2024

Manzel sa posledny rok sprava divne. Niekedy sme zaspavali v objati. No posledny rok ma ani nechce objat, ked ho idem objat ja,tak mi povie,ze teraz nie, lebo je mu horuco,je spoteny a neviem co. Pusu mi neda sam od seba, ked pride z prace a idem mu ju dat ja,povie,ze teraz nie,nema umyte zuby, teraz nie,lebo si ide umyt ruky a vzdy ma nejaku vyhovorku.
Za posledny rok som pribrala 6kg, aj kvoli tomu, aky ku mne je, tak som sa tlacila sladkym. Viem,ze sa mu vzdy pacili stihlr zeny,co ja nie som. Vyspat sa so mnou vyspi raz za tyzden, ze v tom je iniciatovny, ale tamto vobec.
Uz som sa ho pytala,aky ma problem? Ci som mu nechutna,ked som ptibrala? Alebo ci niekoho ma? Odpovedap na vsetko nie. Neviem, co s tym robit. Ano,poradite mi schudnut, to je mi jasne, len sa pytam ci je normalne take odmietanie len preto,ze clovek kus priberie? Ako by ste to riesili? Do mobilu mu liezt nechcem ani nebudem.

veronika2316
2. aug 2024

Ja by som sa choval rovnako odmerane ale neviem či to zaberie. Venovala by som sa svojim koníčkom svojim aktivitám a nevšímala si ho. Ale skôr si myslím že v Tom niekto je

ina2405
2. aug 2024

Kvôli 6 kilám sa takto nik nespráva...

blackberrymt
2. aug 2024

6 kíl nie je taká zmena aby toto robil, môj názor....

januska12323
2. aug 2024

To nie je kvôli pár kilám. Buď má niekoho iného alebo zaľúbenost opadla len sa nechce rozísť.

doriiis
2. aug 2024

Hľadaj milenku

lucylaw
2. aug 2024

Na 99% má inú..

reanda
2. aug 2024

ked sa pytas muza, s cim ma problem, tak ho nechaj sa vyjadrit, s cim ma problem.. nie mu davas moznosti, na ktore ma odpovedat ano/nie.. takto sa nic nedozvies.. aj ked, je velka sanca, ze sa nic nedozvies aj tak 😀, ale tymi otazkami sa dozvies akurat, s cim mas problem ty

autor
2. aug 2024

@reanda ja som mu dala priestor vyjadrit sa. To bol ticho ako pena. Tak potom som sa pytala

cinamood_
2. aug 2024

Boze boze ked uz pisete taketo prispevky, pridajte sem prosim vas aj fotky tych krasavcov co mate doma, a kvoli ktorym musi zena ostat 90-60-90. 😃

autor
2. aug 2024

@lucylaw
@reanda
@doriiis
@januska12323 no,to by musel vyt rozvod. Mame dve male deti. Jemu sa nepacilo uz pred tym nabratim tych 6kg kolko mam. Vtedy mu prislo ze by som mala aspon 10 zhodit. A ako ju mam najst? Mam ho ist sledovat? To s detmi nemozem. Ale inak sa casto vyhovara podvecer ,ze musi umyt motorku ze je osrata od vtakov alebo ze nevie ci nezabudol zamknut v robote,ked siel posledny, alebo si ide nieco kupit do obchodu a nikdy to nemaju. Mne to pride ako kraviny no,no nechce sa mi hrat na Kolomba a neviem preco to rovno neprizna.

7miriam77
2. aug 2024

S najväčšou pravdepodobnosťou sa zahľadel do inej a asi až tak, že sa mu nechce ani premáhať, aby si si niečo náhodou nevšimla. Ja by som mala oči na stopkách a skúsila si to dako preveriť

autor
2. aug 2024

@veronika2316 popravde by som rada ale nemam na to energiu

sissy27
2. aug 2024

toto určite nie je o 6 kilách... a tie jeho odchody z domu hovoria za všetko, asi to vieš aj sama, len je ťažké si to priznať...

autor
2. aug 2024

@sissy27 tak on sa vrati do tej polhodiny,hodiny ale za ten cas toho moze kopec stihnut. Ved aj mne to pride ako kravina len nemam priamy dokaz.

veselo_neveselo
2. aug 2024

Vy sa inak nerozpravate? Len tak, o vas?
Nacase asi zacat.

Proste sadnut, a narovinu, ale bez zbytocnych dram: Jano pocuj, co sa to deje? Vsimla som si, ze.... Zda sa mi, ze...Je s tebou vsetko ok? Je mi z toho..., bojim sa, ze...

Pozor na to, ako sa budes pytat. Neobvinovat, nerypat, aby nemusel ist hned do defenzivy. Ale musi byt jasne, ze ta s odpovedou len tak neodpinka.

Na mojho plati, pocuj, musime sa porozpravat lebo toto mi nerobi dobre, z tamtoho som nestastna, je mi z toho smutno - mozeme s tym nieco urobit? Velakrat ide o reakcie, nastavenie. Napriklad, ked je moc nevrly a trva to dlhsie, pripomenut mu ze stres je treba odburat inak, a nie vrcat si po zene...

reanda
2. aug 2024

tvoja chyba, ze si sa vydala za muza, ktoremu si nevyhovovala.. co ako teraz cakas? tak hybaj chudnut a superit so stihlymi milenkami, ked ta to bavi

autor
2. aug 2024

@veselo_neveselo ja to takto ro ievam na co mi on povie ze mi nejde odpovedat lebo ze zase len vyryvam a potom to vedie k hadke. Ale ja nemam vyryvacny ton podla mna.

reanda
2. aug 2024

@veselo_neveselo niektori ludia sa vobec nevedia takto rozpravat.. nikdy, nielen v krizach.. su muzi, ktorych vydesi uz len ta prva veta 'musime sa porozpravat' a okamzite su v utocnej defenzive.. su muzi, a bohuzial si myslim, ze je ich az prilis vela, ktorych strasne obtazuje to, co zena citi a nechcu o tom ani vediet, nie ze to este nejak riesit..
mi pride niekedy az smiesne, ked sem zena napise a z jej opisu je zrejme, ze komunikacia nula bodov a dostane rady typu 'tak si s nim sadni a porozpravajte sa' .. ako keby to sadnutie malo nejaky zazracny vplyv na komunikaciu 😀 niekto nevie komunikovat, ani keby levitoval 😝

nikpa
2. aug 2024

Nechce sa ti hrať na kolomba alebo ti je podľa mňa prijatelnejsie žiť v sladkej nevedomosti. Toto kvôli 6 kikam naviac nie je. Otvor oči. Keď nema inú tak ta už zrejme neľúbi. To, že ešte stále mávate sex, môže byt tiež len dočasné... Treba hľadať príčinu.

autor
2. aug 2024

@reanda mas pravdu..

autor
2. aug 2024

@reanda as tym popisom ti davam za druhu pravdu

autor
2. aug 2024

@nikpa no tak porad,co mam robit? Ale kkdeze, keby mi vyhovuje sladka nevedomost,tak sa nato vyseriem a neriesim to tu. Aj s tym nelubenim mi to napadlo, ale povie mi,ze ma lubi. Sam od seba. Ja neviem co si o tom mam mysliet

reanda
2. aug 2024

tak mu navrhni rozvod.. a zacni riesit prakticke detaily - co s majetkom, co s detmi.. nech vidi, ze sa jedna o nieco realne a nie ze mu staci ta odpinkat a das zas chvilu pokoj

really8
2. aug 2024

@reanda ako vies ze mu nevyhovovala? Asi ano ked ju poziadal o ruku, ozenil sa s nou a spravil si dve deti. To co je za komentar?

reanda
2. aug 2024

@really8 pise, ze odzaciatku sa mu nepacilo, kolko vazi a vyjadroval sa, ze by mala dat desat kilo dolu..
a bohuzial, muz a zena casto beru manzelstvo dost rozdielne.. muz si berie zenu, aby mal sex zadarmo, servis a potomstvo, popritom dufa, ze sa mu podari mat aspon zopar mileniek, nech to nie je taky opruz s tou jednou, co aj tak po porode asi stucnie.. a o zene, ktora caka lasku a vernost si mysli, ze privela cumela na nerealne romanticke serialy.. takze ja by som ani svadbu a deti vobec nebrala ako zaruku skutocnej lasky od muza 😝

really8
2. aug 2024

@reanda nenapisala od zaciatku. Ale pred tym nez nabrala dalsich 6. Takze asi po detoch az.

reanda
2. aug 2024

@really8 a co to akoze ma dokazat? tak stratil zaujem, ked pribrala, lebo mu predtym nevyhovovala ona, ale len jej postava, to je ako laska?

anjelicek26
2. aug 2024

Keď pred tým mal názor,že ti treba dat desať kíl dole a ty priberie ďalších 6, tak asi to môže byť aj znížené Attraktivita a dve malé deti saje tiež kopu energie.. odhliadnuc od toho,že môže mu hlava točiť okolo nejakej sexy mladej kolegyne, to ti povie len on.. každopádne zajedat "smutok" sladkým je strašne blbý nápad s tvojej strany.. len si ešte väčšiu depku narobíš.. začni to riešiť inak, maj sa rada, na to jeho "wow" nepotrebuješ, proste nech si spokojná...

banderaska29
2. aug 2024

No jo dievča. Nechcem to tak na priamo, ale ono to naozaj vyzerá, že ti zahýba. Je to hrozne, ja sa nezvyknem mýliť, ale priala by som si, aby som sa aspoň tu. Čo máš v pláne robiť ?

muchotrafka298
2. aug 2024

Pokial muz zacne komentovat tvoju postavu, tlacit ta do niecoho co nechces, nejake upravy a podobne, tak na 100 percent je za tym nejaka ina zena. Ty mu uz proste nevyhovujes. To je fakt.

Mne sa toto presne stalo, dlhe roky nic, uplne v pohode a zrazu ma zacal tlacit do veci ako je augmentacia, neustale mal pripomienky k mojmu vyzoru, hlavne k prsiam, ktore mu XY rokov nevadili. O par tyzdnov som zistila, ze ma podvadza a pravdepodobne to robil dlhodobo. Videla som jednu z jeho frajeriek. Evidentne sa potom realizoval u nej s upravami, ktore stedro platil a pani dotoval.