Uz to nemozem zvratit. Stale myslim len na to, kde som urobila chybu. Tolko rokov mi ublizoval a aj tak placem, ze som ho dnes navzdy stratila a zaroven sa na to na seba hnevam. Mam v hlave hrozny zmatok. Vedela som, ze raz to pride, viem presne kde je problem, ale napriek tomu som stale dufala, ze sa to raz zlepsi. Neprosim o rady, len sa chcem mozno vyrozpravat a byt odstrasujucim prikladom pre zeny, ktore problemy odkladaju a dufaju, ze sa vsetko raz na dobre obrati. Vedela som aky je, ale to, ze mi hrdo oznami kam ide a este jej aj rozvedenej, ktora uz svoje deti vychovala, kupi darcek pred nasim synom, hoci mu povedal, ze pre neho nema peniaze 😭😭😭
Ked ti aj tak psychicky alebo fyzicky ubližoval možno je dobre ze je preč. My zeny casto ostavame vo vstahu ktory nikam nespeje roky lebo sa bojime byt same. Teraz je to čerstve tak to najviac boli ale mozno o rok alebo pol roka ked sa vsetko utrasie pochopis ze si štastnejsia bez neho a potom pride niekto pri kom budes naozaj štastna.
@aneta163 mas pravdu, ale tiez sa bojim sa, co bude robit so mnou rano, ak sa vrati.
@mondolina bola by som rada, keby do toho nezatahoval deti. To je ale asi nemozna poziadavka, vzhladom na jeho povahu.
@zuzana9415 dakujem. Je to tazsie, ako som si myslela.
tiež by som sa bála čo by to so mnou robilo, ale nie ráno, ale v ten moment, kedy by kúpil darček tej ku*ve po tom čo nášmu synovi nie 😈 tak ale so mnou by takto necvičil
A preco cakat kym sa vrati. Ukonč to definitivne kedze on si uz vybral. Poziadaj o rozvod cim skor nech si nemysli ze budes doma plakat a vyčkavat na neho. Sud mu urči výživné a uz bude musiet davat peniaze detom aj ked nebude chciet. Mozno uz teraz je v tvojom okoli niekto komu sa pacis ale bral ta ako vydatu ženu. Ked sa rozkrikne ze si sama ponuky sa mozno budu len sypat.
Plakat mozes jedine tak od stastia, ze si sa ho konecne zbavila 🤗 nie, ze ta napadne mu odpustit, ked sa bude chciet vratit 🫣
A ty aké zviera v sebe skrývaš? Povedz. Nikto nemozeme zato, ze tak dlho si sa sama sebe prosila , ako to tu opisujes, pred jeho aroganciou, hrou na dokonaleho manzela, atd. Tiez si mala na výber. My nikto nemozeme zato, aka si posadnuta ním, a nie žiaľ sebou. Opisuješ sa nám tu ako to najhoršie zviera a ešte tu verejne a skryto plačeš. Kazdý si zaslúži byť stastný a ked uz to ty sama so sebou nedokážeš, tak aspon v tom nezabraňuj svojmu vlastnému dieťaťu, ktoré do toho zaťahuješ a tomu svojmu manzelovi, ale ho nechaj spokojne a stastne sa osamostatnit. Je to len na tebe, ako dlho dokazes byt este doliezavá a vtieravá, ale ak to s tym plakaním dosiahnes, aby sa ku tebe vratil, vybabres iba sama so sebou. Urcite sama dobre vies, ze ta nelubi a vynucovat si lasku od chlapa, ked je zena nato odkazana , ako ty, si iba sama na seba nasier.š. je to iba na tebe, kam sa budes uberat a este do akej miery budes chciet ublizovat tomu muzovi a dietatu, ked ti to robi taku radost verejne plakat za nim a cakat naňho. Sama vidis, ze vsetci sa ti tu čudujú, ja uz ani to nie, mňa neudivuje, ze takych ako ty, je 4 zo 6, predstavujes gro populácie, nie zdatnu a stabilnu vynimku, od ktorej je hodne brat si priklad. Chudak tvoje dieta a pri tvojom zmyslani a konaní este mozno skoncí aj u jeho otca a tej novej priatelky. Prajem ti, snad najdes v sebe cestu a k lepsiemu. Neukazuj sa ako zviera, ukaz sa ako clovek
.
Tak s týmto prístupom si nájdeš akurat tak ďalšieho duševného mrzaka
Kašli na to,komu aký darček kúpil. Úplne kašli na to,čo robí aj čo nerobí. Ďakovala by som Bohu,že odišiel sám. Lebo sama by si asi nemala odvahu prvá ho opustiť.
@joesvk on neodisiel ku nej byvat, ale na noc. To by som zvladala omnoho lepsie. Prave sa vratil.
@kitycat ja nikoho nehladam a viem, presne...tento moj pristup bola moja chyba. Stale odpustat a nechat sa oklamat, ze bude lepsie.
Drž sa a prajem veľa sily zbaviť sa takéto chlapa navždy
Stale odpustat je velka chyba. Nechat robit zo seba handru este vacsia. Treba zacat rozmyslat, ako sa od dotycneho odputat a odstranit zo zivota, aj ked kvoli dietatu sa ho nezbavis navzdy.
Autorka, napíš mi prosím súkromnú správu
@kassandra25 nic o mne nevies, precitala si iba zopar riadkov napisanych v zmätku a jedine, co ta napadlo je, ze moj muz pri mne trpi?! On pri mne trpi a ja sa z toho tesim akoze? Lebo mu branim v laske a nechcem ist s detmi dobrovolne z nášho spolocneho domu?
Sa mi nechce veriť, že toto jedna žena dokáže ... tak muž ide večer za milenkou, ráno sa vráti "domov" a Ty čakáš sedíš, čakáš, čo bude? ... predpokladám, že mu varíš, perieš, spávaš s ním ... len raz by toto môj partner urobil ... nevážiš si samú seba, mne prídeš strašne submisívna, myslím si, že potrebuješ odborníka, aby Ti otvoril oči, nie ženy na MK ... neľutuj sa a začni konať, nič sa nezmení.
Autorka,
ty nie si odstracujuci priklad, skor si podobne ako ty povedia- ved este raz odpustim...
Este aj vies kde robis chyby a places?
Tu na mk je par zien, z ktorych sa ten priklad zobrat da, odisli od nasilneho psychopata. Tetaz bojuju, nemaju to vzdy na ruziach ustlane ale je im 100x lepsie samym s detmi ako s dementom.
A nehnevaj sa na mna, neviem ako dlho hladis len egoisticky na sebo- lebovty ho predsa milujes, ale na synovom utrpeno mas rovnaky podiel viny ako debil otecko.
Pretoze si koli svojmu nalepeniu sa na idiota nevnimala ( a mozno aj ano) ako tym trpi chuda dieta. Ze ty si blba- sorry a neodides od agresivneho cloveka- tvoj problem! Ake ty si ueobila tym obrovske problemy svojmu dietatu. Pokial sa ono neda do poriadku, moze skoncit rychlo ako obet alebo agresor!
Takze si pre srba konecne buchni do stola pestou, naser sa koli synivi a ODID !
Par rokov ťa bude bolieť a celkom na neho nezabudneš, spomienky ostanu ,občas aj po rokoch poplačeš ale časom prídeš na to ako ti ublížil a postupne sa ti shnusi ten človek .A keď bol schopný odísť kvôli milenke ver mi aj ta milenka si odlízne, ako sa hovorí karma je zdarma.
Musiš ho vypustiť z hlavy a skus sa venovať detom, maj rada samú seba a ked budeš z nova žiariť, možno aj ti si nájdeš nového partnera.Neukaž tvojmu ex ako ťa to bolí, bude ho viac mrzieť keď ťa bude vidieť šťastnú
Práve sa vrátil? Ráno by si našiel všetky veci pred dverami v čiernych vreciach a kľúč v zámku skrížia.. Nie, že sa vrátil a ty budeš okolo neho robiť tanečnky variť , prať a upratovať...
aj tak ja tomu nechápem, že si mu to proste tolerovala a zatvárala pred tým všetkým oči.. ak za ňou odišiel nemáš čo ľutovať, možno raz aj ona príde na to, čo je to vlastne za chlapa. len maj svoju hrdosť a sprav to čo musíš a konečne sa od neho odpútaj a ukonči to
@svetlonos uz som na to prisla, ale dlho mi to trvalo, preto vravim ODSTRASUJUCI priklad a nie dobry priklad.
Vratil sa a chcela by som vidiet kolke z vas by boli schopne z vecera do rana pobalit tri deti a najst im nove byvanie. Okrem toho som PN a nevladzem ani fyzicky. Samozrejme sa nechystam ho obskakovat, ale vyhodit ho nemozem, dom je spolocny. Este nakoniec budem ja ta zla a neschopna, co mu brani v laske. Iba za to ze som v slabej chvilke volila mozno nie najvhodnejsie slova.
Za vsetky povzbudive rady dakujem. Samozrejme viem, co mam robit. Zametat so sebou nenecham, len som bola proste v soku.
Prečo by zo spoločného domu mala odísť žena a tri deti?prečo nie milostpan ?on ma kde,fiflena nech si ho nechá nastalo,nielen na noc.Ty máš kde ísť.asi sotva...takhlavu hore,rozum do hrsti a začni aj konať,nielen plakat,ty odstrašujúci príklad.
Autorka: Pravedepodobne fungujes v zavislom vztahu - ty si zavisla na tej troche dopamínu, ktorý ti on sem tam dopraje a k tomu možno v sebe živíš tie pekne zaciatky, ked bol k tebe mozno fajn. Chces to vratit, lebo vtedy bola tvoja potreba lasky aspon trosinku naplnena. Zacni psychoterapeutom, ktory ti pomoze vyjst z takehoto vztahu a poriesite spolu aj vzorce spravania, ktore si ziskala v detstve. Nie je lahke odist s dietatom/detmi, ale nie je to nemozne. Treba vsak byt na to pripravena psychicky aj ekonomicky (a casto aj socialne npr. pomocou zo strany rodiny). Drzim palce.
buď rada....