Manžel nervák

29. apr 2020

Sme polu uz 10 rokov a z toho 7 manzelia .. v poslednom case je stale nervozny , stale chce mat svoj klud ...vadim mu ja aj nase dieta casto . Po praci sedi stale za pocitacom ..nechce nijako pomahat ani nic robit v dome a ak aj nieco urobi tak len preto lebo sa koli tomu pohadame . Pred par dnami mal ist k rodine na opacny koniec SR nieco vybavit na par dni, ked som navrhla ci mam ist s nim tak povedal ze mu to je jedno ..debata sa zvrtla s tym ze ak by islo o kamosov co tam ma tak by isiel ci chcem ci nie aj bezomna ..lebo ich nevidi viac ako pol roka ..dost ma to zarazilo ze by uprednostnil bez vahania kamosov.. celkovo som z toho taka nestastna aky clovek sa z neho stal ...

pribinak
29. apr 2020

Podľa mna máte obyčajnú ponorku, nič viac

lija22
29. apr 2020

ahoj ja len ktym kamosom. Moj muz sa stretava s kamosmi v meste z ktoreho pochadza mozno 3x do roka a pride mi uplne samozrejme, ze sa tam netrepem. Ja sa stretavam v meste, z kt pichadzam tiez parkrat za rok a ani by mi nenapadlotam muza volat. nam robidobre byt raz za cas na dva dni bez seba.dopraj mu to. oddychnete si obaja uvidis.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lija22
29. apr 2020

to si neber mock telu. zrejme chce ist proste sam, nech ide

stanulienkat
29. apr 2020

Ked sedi cele dni pred Pca nic nerobi, prestan mu varit,prat,zehlit.

ghelena
29. apr 2020

zavisi aku ma pracu? mozno tam ma nejake problemy a po praci na to nechce mysliet ale asi mu nic nepomaha..... nechaj ho tak na nejaku dobu.... skus nic neriesit.... moze to mat rozne dovody

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tanickalab
29. apr 2020

Ako tiež by som to pripisovala ponorke. Ak priateľov tak dlho nevidel, tak sa mu prosím ťa nečuduj, že by chcel ísť za nimi. Je to podľa mňa normálne a každý proste niekedy potrebuje aspoň trocha vypustiť

janetinka27
29. apr 2020

ponorka

ghelena
29. apr 2020

my sme v jednoizbaku, takze my mame cas od casu ponorku ..... hadam ho to prejde......... aky bol predtym?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vilma7
29. apr 2020

Počuj,teba má den, noc doma tak čo je na tom, že chce po polroku vidieť kamošov a uprednostní ich raz za čas? Keby ich uprednostoval stále, to by už bolo iné kafe...ale asi mu lezie všetko na nervy keďže sa z neho stál nervák. Pekne si spolu v kľude sadnúť, porozprávať čo ho ťaží, či ho niečo netrápi atd. Pre niečo sa tým nervakom stal.

nada847
29. apr 2020

a co boze moj ze siel bez teba. vo vztahu ma fungovat aj to, ze proste nechas partnera mat svojich priatelov a nechas ho niektore veci robit aj sameho. na tom by som proste nic nevidela. nemusi ti stale behat za ritou

janickacrazy
30. apr 2020

a ty nikdy nechodíš za kamoškami bez neho či čo?

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
amelie2017
1. máj 2020

To ze je nervak a vadite mu je jedna vec a to, ze si chce trosku uzit starych kamosov druha. Ja zijem v zahranici, na Sk idem raz za rok. Ked ideme vsetci, muz vie, ze budem min 3 dni mimo, lebo budem od rannej kavy az po vecerne vino s kamoskami. Ale stale myslim na neho, ze sa musi nudit atd., ked idem sama, lebo on kvoli praci nemoze, chyba mi, ale uzivam si, ze nemusim riesit jeho a mozem ist kedy chcem s babami. Muz detto. Ked ideme do jeho rodiska, vzdy si s chalanmi naplanuju nejaky 3 dnovy trip, chata, hory a podobne. A ja som rada, ze si uzije svojich kamosov. Toto by som neriesila, ostala doma a nech si uzije. Riesila by som to, ze mu leziete na nervy. Ze preco. Ci ma v praci nejake problemy a potrebuje priestor alebo jednoducho mu lezia rodina na nervy a je to nieco ine, ako si predstavoval. Osobne si to neviem predstavit, lebo muz by za nas aj dychal. Ale ano, aj on si vecer rad da sluchatka na usi a pozera svoje. Rovnako ako ja. Jeden vecer si pozrieme film spolu, zahrame karty, dame vinko..druhy si zase kazdy robi svoje. Treba najst rovnovahu. Ale rovnako aj rovnovahu v starostlivosti o dieta. Nie ze ty mas dieta na 100% a on len vie, ako sa vola