Manžel nerešpektuje moje potreby

8. dec 2024

Ja uz neviem ako manzelovi vysvetlit, nech ma necha pospat hodinu aspon cez vikend. Odkedy mame male dieta po 2r nevyspatia som zacala mat od vycerpania tetaniu. Ja ho prosim, nech ma necha aspon jeden den cez vikend v posteli, pretoze citim,ked to na mna ide. Ale on to otoci na seba,ze ci si myslim,ze on unaveny nie je a bla bla. Ani za frasa si neda vysvetlit,ze to nutne potrebujem. Chyta ma zúfalstvo.

autor
8. dec 2024

Lepsi nazov by bol,ze ignoruje...

enmery
8. dec 2024

A prečo Ťa budí?Aby si šla k dieťaťu alebo prečo?

klementinka58
8. dec 2024

pospat si dlhsie je ok, hodinku , dve, tri ale jeden den cez vikend v posteli? to uz podla mna je dost

salome123
8. dec 2024

Mňa raz manžel zobudil z poobedneho slofika.... Taký cirkus som narobila, že odvtedy si už na to netrúfol 🙈

autor
8. dec 2024

@enmery nie, rposte ja vstavam rano stale s dietatom. Dnes aj vcera od 5-6. On bude spat aj do 8-9. Pripadam si ako slobodna matka fakt.

autor
8. dec 2024

@klementinka58 jeden den na hodinu v posteli. Nie cely den. Som nasratá,tak som to zle nafprmulovala. Unavena som ako slak

autor
8. dec 2024

@salome123 aspon tvoj ma rozum

klementinka58
8. dec 2024

aha tak som zle pochopila 🙂. Ved normalne ked bude hore aj manzel aj dieta, chod si lahnut a hotovo, pripadne sa zamkni do spalne, to som tiez tak robila lebo maly ked mal 2 roky mi tam stale chodil

angeli121212
8. dec 2024

Wow.. milý ja by som bola sviňa a zakaždým ho zobudila s tým, že keď mne nie je schopný dopriať ani on si nebude vylihovať..

dadka1997
8. dec 2024

Miesto prania jeho treniek by som sla spat, miesto varenia obedu by som sla spat alebo oddychovat rychlo by sa spamätal 😉

jarmila2010
8. dec 2024

si to podelte..jeden den spis ty dlhsie a druhy on...

opica_skorica
8. dec 2024

Dobre ti poradila @jarmila2010 že aspoň cez vikend dajte dohodu: v sobotu vstáva on ráno skôr, v nedeľu ty, pripadne opacne.
Autorka:
Ked budes vediet, ze aspon v sobotu sa vyspis do 8-9 hod, hned ti bude lepsie.

Komunikujte.

0silvia0
8. dec 2024

My sme boli obaja s muzom taki medvedi, potrebovali sme obaja skoro rano spat a nikto nebol schopny vstat. Tak prve co som dieta naucila, ako si zapne potichu telku a necha nas dospat. Nebolo to take plnohodnotne spanie, ale lepsie ako vstavat.

autor
8. dec 2024

@jarmila2010 rada by som, nedohodneme sa, neda sa s nim

autor
8. dec 2024

@opica_skorica komunikujem, povedal ze cez tyzden vstava do roboty, ze cez víkendy vstavat nebude a vybavene, mozem sa aj po... S prepacenim

autor
8. dec 2024

@dadka1997 presne tak to urobim

autor
8. dec 2024

@klementinka58 nenecha ma, po polhodine pride,ze ci to naozaj buden vylihovat,ze ma robotu atd, vycitky mi pride robit

jarmila2010
8. dec 2024

kokos...a ty nevstavas?!to,co mas doma za ignoranta?!v takom pripade by som,asi,reagovala ako ti radia
@salome123
@angeli121212

ina2405
8. dec 2024

@angeli121212 ja by som šla vysávať do spálne, alebo tajný trik upratovačiek v nemocnici, umývať dlážky a mopom riadne búchať do nôh postele.

lenkakravcova
8. dec 2024

Prečo si nepospis cez deň s dieťaťom?
Nakrm dieťa, prebal, ľahni naspäť a spí ďalej. Čo ťa drží?
Nech si on uvedomí, že spanok je nutná záležitosť. A buď ti bude pomáhať a vstávať keď treba, alebo ťa nechá vyspať sa. Môj napr neznáša vstávanie k dieťaťu. Takže vstávam ja. Ale potom môžem hoc aj celý deň spat (okrem navarenia obedu 😃ale to je len hodinka..).

angeli121212
8. dec 2024

@ina2405 alebo 😂😂 ešte môže byť taká, že bude malého posielať za otcom nech ho budí... Kokos niektorí chlapy sú neskutoční chuji

natalka13
8. dec 2024

@lenkakravcova tvoje dieta po nocnom spanku, ked vstane o 6.00, tak 6.15 uz znova spi? Wau

Ty bo preco nechas spat? Nechaj mu dieta v spalni, 2r uz v pohode. Tvoj muz je sebec.
Moj vstaval s detmi kazde rano aj ked siel do prace, posadil do stolicky dal mlieko a ranajkovali, zobudil ma ked sa siel sprchovat obliekat, v pia a sob vstaval on v noci k detom.

angeli121212
8. dec 2024

@lenkakravcova tak napr môj syn nemá ešte dva roky a už na obed nespí ak má autorka podobné dieťa tak si nemá veľmi možnosť cez obed pospať

titla
8. dec 2024

Tak ho cez vikend o tej 5-6, ked vstanes s dietatom zobud tiez. Ked je budicek, tak budicem, pre VSETKYCH. A pokracuj s tym, kym si nevyberie, ci bude k dietatu vstavat v sobotu alebo nedelu.

sense
8. dec 2024

Ak sa s ním nedá dohodnúť jeden deň cez víkend ty , druhý on tak by som ho zakaždým zobudila, čo má čo toľko vylihovat

lenkakravcova
8. dec 2024

@natalka13 hej kľudne. Do roka mi deti vždy spali s prestávkami na jedenie. Teraz má najmenšia dva roky a spí na obed 4 hodiny (takže úplne v pohode si môžem pospat).
Asi závisí od dieťaťa. Ak jej spí aspoň pár hodín, tak nech to využije.

Ja by som manžela vstávať nenutila. Pracuje, živí nás. U nás je na ňom finančne všetko. Nech sa pekne vyspí a nosí peniaze.. 😃 ja si pospim hocikedy keď môžem cez deň. To nemá zmysel, aby sme boli unavení obaja.
Ale zase keby mi bolo zle, že mám migrénou zachvat, tak deti postráži a ja si pospim vtedy hneď.. treba pozerať jeden na druhého.

evcagabi
8. dec 2024

Chlap je chuj, to vies. Nerobila by som pre neho nic. Vzala by som sa k mame a poprosila o pomoc 😅😅 ja tak robim, ked ma toho chlap vela v praci - aby sme neboli s malou cele dni same a babka je stastna, ze moze okolo malej lietat 😅😅

koniarova
8. dec 2024

Je to debil. A nezmôžeš s ním nič bohužiaľ.

paulina291
8. dec 2024

Padla táto téma predtým, než sa narodilo dieťa? Inak v domácnosti robí čo? Lebo neverím, že bol dokonalý, je dokonalý na všetko, ale iba ťa nenechá cez víkend vyspať. Ja som a mojim mužom poriešila asi všetko, čo sa dalo, pripravila ho na “najhoršie”. Najprv som s malým vstávala ráno ja- no keď sa začal pravidelne budiť o 4-tej a už nezaspal, som nevládala. Porozprávala som sa s mužom a dohodli sme sa na systéme, že jeden deň sa vyspím ja, druhý on. Robí z domu, tak sa to dá. Ale proste stačila normálna komunikácia medzi 2 dospelými deťmi, ktorí majú spolu dieťa. Nie je iba moje a on pomáha.
Takže ak u vás nezaberá komunikácia, problém máte inde a na to by som sa zamerala. Boh ochraňuj môjho muža ak za ním prídem v kľude s prosbou o riešenie nejakého problému a on ma odbije, tak začína koniec pekného vzťahu.

ibrunova
8. dec 2024

Ale toto naozaj nie je sranda, ak neskôr skolabuješ, bude musieť vstávať potom už on, možno mu potom trkne. Predpokladám, že dieťaťu sa ani bežne veľmi nevenuje ☹️