Manžel ma stále ponižuje

lnocka
3. feb 2022

Prosím poraďte sme s mužom manželia 15 rokov momentálne sa ide rozvádzať nakoľko tvrdí že celý život somnou sa len trápil bol somnou len z donútenia a koli deťom nemal ma rád a teraz ze už sa chce rozviesť sme sa poslednú dobu hádali a ze ho psychicky trápim deťom tak už nechce somnou byť no najhoršie ze ma stále trápi rozpráva aká som škrata ako ma nemal rád len prežíval toto manželstvo nedokáže sa na mňa pozerať ma averziu neznáša ma zmenil sa takto chovanim za dva mesiace ku mne a furt ma depta a hovorí mi stále takéto reči ako to prekonať? Už som z toho psychicky zničená☹

susy5
3. feb 2022

ak to trva len 2m tak si nasiel daku fuchtľu...

zmrzlinka2021
3. feb 2022

@lnocka a čo je dovodom vasich hadok?

lnocka
autor
3. feb 2022

@zmrzlinka2021 no nič také vážne nič nerobil doma poriadne nepracoval keď bola doma s deťmi ani neuveril chodil cvičiť ale nič také a už posledné hádky som mu povedala keď chce teda tak môže ísť preč keď mu vadí ze doma musí niečo urobiť a ide

vilma7
3. feb 2022

@lnocka a samozrejme budeš príčinou rozchodu ty. Asi len na toto čakal, kým ho ty pošleš, klasický scenár mnohých rozchodov.

pribinak
3. feb 2022

@lnocka idete sa rozvádzať, ok, to ale môže trvať.
Dúfam, že už si si podala žiadosť o výživné pre deti.
A že taka škrata ako ty mu nevari, neperiw, nezehli a nerobí žiadny servis.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jazula
3. feb 2022

Tak veľmi sa s tebou trápil a nemal ťa rád, až z toho máte deti, hej? Blbec. Keď už je to takéto vyostrené, tak ti asi bude lepšie bez neho. Nepočúvaj ho, len chce aby si sa rozsypala.

lnocka
autor
3. feb 2022

@vilma7 ano ja som príčinou jasne lebo sa somnou nedá vydržať samozrejme ze aj ja som mala chyby ved ako každý

lnocka
autor
3. feb 2022

@pribinak nepodala som si bývame zatiaľ spolu ale zisťujem ako co mam aj o to vyzivne zisťujem

lnocka
autor
3. feb 2022

@elizabet173 jasne ze som aj ja vínna samozrejme ze si priznám ze som urobila chyby a viem tiež ale zas si myslím keď už máme rodinu tak by som sa snažila to zachrániť keď už sme toľko spolu ale on nemá záujem

pribinak
3. feb 2022

@lnocka to nevadí že bývate spolu, mnoho ľudí býva dlho spolu aj po rozvode
Ale dôležité konci spolu aj hospodárite, ak nie, každý máte svoje prachy, tak pýtaj na deti, predpokladám že väčšina starostlivosti je na tebe

kika52621
3. feb 2022

Hlavne sa nenachaj zdeptat..... Vždy si povec, že týmto ta neponizi, že on sa len o to snaží. Neopustí aby ta takto lámal.

lnocka
autor
3. feb 2022

@viestta hej snažím sa mu nič nerobiť neberiem nevarim mu nech si robí sám a žiadosť o vyzivne chcem podať hneď budúci týždeň

lnocka
autor
3. feb 2022

@pribinak pýtam na deti ale nechce mi dat ani korunu tak chcem podať o vyzivne

pribinak
3. feb 2022

@lnocka tak ak je takýto že nechce prispievať na deti dobrovoľne, tak ešte dnes si spis návrh, na nete je asi milión vzorov a zajtra si to podaj na súd
Nečakaj. Aby mu bolo jasne, že ok, rozvádzate sa, ale na deti prispievať bude

Pozri si návrh na výživné na čas do rozvodu

evu_lienka
3. feb 2022

@lnocka keď už nemá záujem, už s ním Váš vzťah nerieš, na lásku a vzťah treba vždy dvoch. Snaž sa ho nepočúvať, určite nie si taká hrozna keď bol "chudatko"15 rokov s Tebou a nechal sa servisovať. Zrejme je v tom niekto tretí keď ma zrazu také silné reči. Viem ľahko sa to hovorí a ťažko žije, snaž sa mu čo najviac vyhýbať a medzitým vybavuj rozvod a zverenie detí do starostlivosti. Bude inak prekvapený keď mu príde obsielka zo súdu 😉

ladycat2021
3. feb 2022

@lnocka bud rada, ze sa zbavis takeho ch*ja ako je toto. Jedneho dna mu este za to podakujes ... zasluzis si lepsieho muza ako je tento chrapun.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lnocka
autor
3. feb 2022

@elizabet173 byť je na hypotéku

marcellka32
3. feb 2022

Za prvé mu povedz, že si neprajes, aby ti hovoril také veci čo hovorí (on zrejme nevyzerá ako model), nedaj sa, hneď podaj žiadosť o výživné už zajtra nie budúci týždeň, ani by som sa s ním nebavila

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kjll
3. feb 2022

@lnocka je to blbec , takto sa spávať k žene

lnocka
autor
3. feb 2022

@elizabet173 áno obaja hej mame ešte vyše 20 rokov

martina1201
3. feb 2022

@lnocka dúfam že ťa veľmi nedepta toto jeho správanie. A ak ťa depta tak si povedz že sám sa rozhodol si ťa vziať za ženu a je teraz úbohé sa takto k tebe správať. Je to jeho vizitka. Nikto ho nenútil aby si ťa zobral a ani aby s tebou žil....
Tes sa, že sa zbavia takéhoto toxického človeka. Hádam budeš bez neho šťastnejšia.....

lnocka
autor
4. feb 2022

Ešte vás prosím poraďte mi ohľadne toho výživného?

sidon
3. dec 2023

@lnocka ako ste s mužom vyriešili situáciu?