Manžel ma nikdy nemiloval a teraz čaká dieťa s inou

bebbina
1. mar 2021

Ahojte,
pred pár mesiacmi som tu pridávala príspevok, kde som písala, že sa manžel chce rozviesť, pretože môj brat odhalil jeho neveru (bozkávanie v aute s inou ženou a neustále chodenie na zoznamky)...a jeho toto obvinenie a že to vie celá rodina doviedli po týždňoch ignorácie k záveru že sa chce so mnou rozviesť, že v manželstve pokračovať nechce a chce sa rozviesť.
To všetko sa teda stalo a teraz k súčasnej situácii. Po celý čas (asi od septembra) odkedy mi toto oznámil sa nejak menil, všímala som si zmeny, predal auto, ktoré bolo jeho srdcovkou, rozprávali sme sa o jeho starostiach v práci, pýtal sa na moju rodinu a podobne. O nás nie. Stále bol však v práci, cez víkendy preč,nikdy nespal mimo domu, hoci chodieval domov neskoro večer. Ja som veriaca a manželstvo pre mňa veľa znamená, tak som si povedala, že sa ho skúsim opýtať, či si to s tým rozvodom definitívne, či nie je žiadna šanca, že skúsime popracovať na manželstve, že ho mám stále rada...Bola som rozhodnutá, že mu to poviem, ale na druhý deň mi zavolala jeho mama a okrem iného sa mi v telefóne rozplakala a povedala, že sa prespal s nejakou babou a čakajú spolu dieťa......ja som zrútila a vracala som. Z práce som hneď odišla a ostala doma, lebo mi nebolo dobre. Vlastne mi doteraz nie je dobre, psychicky už nevládzem. On mi to nepovedal, ani keď som sa ho pýtala, či mi nemá čo povedať. A on že nevie o ničom. Na štvrtý deň som to nevydržala a keď ležal na posteli, prišla som k nemu a pogratulovala som mu k dieťaťu...Zostal ako obarený, ani s na mňa nepozrel, ani pol slova nepovedal...keď som sa ho opýtala, či mu už nestojím ani za to, aby m,i to do očí povedal, tak bol stále ticho a len si rukami zakrýval tvár. Až na ďalší deň keď prišiel z práce domov (stále býval so mnou) tak ma len pozdravil a to bolo všetko, ja som nevydržala a povedala som mu že obyčajný hajzel a chrapúň, že ani teraz mi nevie nič povedať, ani či ho to mrzí alebo nie...a on, že ho to mrzí, že nevedel ako mi to má povedať, že mi nechcel ublížiť....no a ja som sa ho začala vypytovať, tak mi len povedal, že to spolu ťahajú od augusta, že je v 3.mesiaci...
Viete, mne sa zrútil svet, lebo som s ním pokúšala o dieťa ja...nedá sa to ani opýtať čo sa vo mne vnútri odohráva....rozplakala som sa pred ním a povedala, že som ho mala úprimne rada, chcela som vedieť prečo to všetko urobil, že v tej dobe, keď si spolu začali, tak sme spolu ešte boli spolu, žiadny rozvod ani odhalenie môjho brata sa ešte neodohrali, ale ja som cítila, že tam niečo nie je v poriadku....zistila som, že tá baba je od neho o 4 roky staršia, tiež vydatá a má dvoch malých synov...pýtala som sa ho prečo si s ňou začal, či sa jej sťažoval, že v manželstve so mňou trpí a či sa mu ona sťažovala na svojho manžela....vypytovala som sa ho dlho a na veľa vecí, nakoniec odišiel na nočnú a na druhý deň prišiel znovu domov. Viete, v tom mojom minulom príspevku som písala, že mal niekoľko exekúcií, že mi nedával peniaze na domácnosť a celá starostlivosť o domácnosť je na mne...a hlavne finančne...ked som na neho na ďalší deň išla s tým, že mi nedal na základné výdaje (polovica na úver, energie, TV) tak mi povedal, že nemá...do mňa vošli nervy a opýtala som prečo je stále tu, prečo nie je s ňou, veď sa tu len vyvaľuje a po večeroch chodieva kade tade (teraz už viem kade chodil)...urazený odišiel...nakoniec vyšlo na svetlo božie, že peniaze dával jej, pretože jej našiel prenájom, kde ju ubytoval, nakúpil veci, začali si kupovať vecičky pre dieťa. Ja som ostala sama v dome, utrápená a odkopnutá, so zlomeným srdcom a duchom...stále premýšľam, čo som robila zle, čo sa to vlastne všetko stalo....už ich videli ako spolu nakupujú v potravinách, šťastných a zaľúbených...spoločný kamarát mi povedal, že podľa môjho muža som dobrá žena, že viem upratať, navariť, ale že to je asi tak všetko....myslím, že ma nikdy nemiloval, nechápem prečo si ma zobral, som z toho zúfalá, ja som skutočne mala rada, on to zrejme všetko len predstieral, aj pred našimi rodinami...nikdy sa nejak nesnažil byť so mnou, ani o to manželstvo...a kvôli nej robí takéto veci....človek, ktorého som ja milovala najviac na svete mi ublížil viac ako ktokoľvek iný....ja viem, že na tomto sa už nič nezmení, ani neviem prečo sem píšem, asi som to potrebovala dostať zo seba von a vypočuť si vaše názory...je to pre mňa veľmi ťažké...ďakujem Vám za prečítanie...

pribinak
1. mar 2021

Vyhľadaj psychológa. Toto je už na teba veľa

babovka2321
1. mar 2021

@bebbina hlavne si uvedom, ze nic z toho nie je tvoja chyba. Bud rada, ze sa vam babatko nepostastilo, asi to tak malo byt, teraz budes mat sancu na lepsi zivot, zacat odznova. Neviem, kolko mas rokov, ale v podstate si dopadla velmi dobre... casom si to uvedomis aj sama, hlavne ked budes mat po boku toho praveho.

goodidea
1. mar 2021

@bebbina ber to z tej lepšej strany, zbavila si sa debila ..nemáte deti...skvelý priestor na nový začiatok

juliatriscova
1. mar 2021

@bebbina v prvom rade, musíš odpustiť......viem, že je to ťažké ale ináč sa ďalej nepohneš......viem, o čom hovorím......všetko je v Božích rukách....aj preto ste nemali dieťa, pretože ťa neľúbil úprimne..........začneš od začiatku a verím, že budeš šťastnejšia......držím palčeky a nevzdávaj sa......🙂

ckocka
1. mar 2021

Čo je tak strašné na tom že ma opustí človek ktorý ma nemiluje? Strašné by bolo s ním žiť ďalej.
V tvojom prípade by som požiadala lekára o niečo na ukludnenie, potrebuješ sa vyhrabať z najhoršieho a získať trocha nadhlad.

jarinka33
1. mar 2021

treba vyhladat lekara :( je mi luto co sa ti stalo , velmi :( no trapis sama seba a to nie je dobre :( zajdi za psychologom mozno aj za psychiatrom, teraz to vidis ze sa ti zrutil svet no mozno je opak prevdou a ty si dostala moznost zit po svojom

kiwi3
1. mar 2021

ked sa to tak vezme, tak ty si slobodna a casom budes urcite aj stastna. to tvoj manzel si extremne skomplikoval zivot. takze v tomto pripade urcite este pride aj na bozie mlyny.

ceresna2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tessa04
1. mar 2021

Je mi veľmi ľúto, čo sa ti stalo. Pripomína mi to príbeh mojej dobrej kamarátky. S manželom boli 2 roky svoji, snažili sa o dieťa a keď sa nedarilo išla na umelé oplodnenie. Nevyšlo to na prvý krát a keď brala hormóny na druhé, manžel jej oznámil, že ju opúšťa, že čaká dieťa s inou...😔 Vieš, človek ani nevie, ako takéhoto chlapa nazvať. Podľa mňa je to obyčajný slaboch a totálne nezodpovedný človek. Ale s odstupom času, keď sa s kamarátkou o tom rozprávame mi povie, že sa jej lepšie nemohlo stať. Je síce aj teraz sama, ale spokojná. Užíva si život. A jej bývalý manžel má síce už dve deti, ale šťastný vraj nie je.. Hlavne v tomto nezostávaj sama, je dobré, keď sa máš komu vyrozprávať. Verím, že si ťa šťastie nájde a jeho zase karma...

denden77
1. mar 2021

ej moja.. s odstupom casu budes moct s usmevom uprimne vyhlasit, ze si z tejto na rit situacie vysla ako vitaz ty.. otvor si lahvinku vinka, vyrev sa.. vyries byrokraciu.. a potom vykroc v ustrety lepsim zajtrajskom 😊🍀

zuzinapipina
1. mar 2021

@bebbina no nad odpustenim este nerozmýšľaj, to nejde teraz, a to potrvá dlhšie, takže ak sa hnevas na neho, hnevaj sa, daj to zo seba von...nebudeme si tu predsa nahovárať, ze ved dobre sa ti stalo, atd, odpustí mu(žiaľ nie sme ešte na úrovni Ježiška, aby sme odpustí hneď z fleku(ano, jasne ze sa ti dobre stalo, lebo od teba odišiel a nechava priestor ore niekoho lepšieho) ale to teraz tak nevidíš, pretože to sakra boli a sa moc na neho hnevas, pretože sa zachoval ako totalny hajzel. Ja by som nasla nejakého psychológa, alebo dobrú kamošku, ktorému by som sa v rozprávala, o všetkom co cítiš. No a za prvé by som isla domov a pred dom mu vychádzala všetky jeho veci, komplet, ak neprispieval nic co neni jeho by som mu nedala (neskôr ta to môže mrzieť, ak mu das co i len fotoramik, ktorý si kupila) no a zmenila by som zámok, nech si ide za svojou novou dámou. Ak ma tu niektoré za to skritizujete, tak kludne 😃ale hnev sa ma dat zo seba von, a vytriedenie veci v dome, znamená vytriedeni veci z svojej hlavy. Ak tam nebudeš mať jeho veci, tak budes mat lepší vzduch v domácnosti. A samozrejme, puknute srdce ti to nenapravi, ale minimálne budes mat lepší pocit, ze nemáš v dome hada 😃

bebbina
autor
1. mar 2021

ja mám 33 rokov...snažím sa nemyslieť na to, dúfam, že ma možno v živote ešte niečo dobré stretne, ale momentálne tomu vôbec neverím...nemám ani chuť ráno vstať z postele, keď sa pozriem na seba do zrkadla, tak mi je zle....a najhoršie sú tie predstavy, že oni sú spolu šťastní....ja mu neprajem zlé, hoci teraz mu neprajem ani dobré....neviem či mu to budem vedieť odpustiť...viem, že sa hovorí, dopraj a bude ti dopriate, ale mám zlé myšlienky, ktoré hneď zaženiem, lebo v kútiku duše by som chcela aby bol šťastný ....

goodidea
1. mar 2021

@bebbina máš dobré srdce, väčšina žien by mu určite neprialo šťastie..

panelacikova
1. mar 2021

@bebbina ahoj, 33 rokov nie je tak strašne veľa. a ako baby píšu, paradoxne buď rada, že z tohto vzťahu nie je dieťa, bolo by to všetko omnoho ťažšie. a never tomu, že dieťa by bolo záchranou, žeby muž nevyhľadával iné ženy. prekvapuje ma, že si začal s takou, čo má 2 malé deti, ale kto chce kam, pomôžme mu tam. takže hlavu hore, pekne rozbehni rozvod, viera/neviera, ak budeš silou mocou chcieť pretrvať v tomto vzťahu, zničí ťa. takže bež preč a začni nový život. dieťa môžeš mať pokojne s novým partnerom, ktorý ťa bude naozaj milovať aj o 2-3 roky...

maximilie
1. mar 2021

@bebbina presne ako pisu baby. Dakuj bohu ze s nim nemas dieta. Tak to malo byt. Trápila by si sa ešte viac. Bud si istá, ze on aj ta jeho ,,milenka"? Na to všetko doplatia. Bohužiaľ najviac detičky.
Presne takú hlupanu si zasluzil!!! Vydatu s deťmi, ktorá si podla mňa ani nie je istá, kto je otec.
Cele zle!
Naozaj je to sialene co si zažila. Veľa sil a drž sa!!! Verim, ze ten pravý ta ešte len čaká.

bebbina
autor
1. mar 2021

ona ho vraj lubi, a on ju tiež...neviem co jej vadilo na svojom muzovi. jej muž ma dokonca kontaktoval, nasiel ma na FB a zistil si aj číslo na mňa...Povedala som mu, že sa nechcem baviť o tom baviťi, že sa nehcem do toho zapliesť, aby si nemysleli, že proti nim idem robiť intrigy....on to vie tak dlho ako ja, povedal mi, že berie tabletky a že svoju ženu ľúbi, že by ju chcel naspäť....ja som v telefóne len zadržiavala plač....a povedala som mu, že mi je to ľúto, čím si prechádza, že viem, že majú dve deti, ale že oni dvaja si vybrali...

danielinaa
1. mar 2021

@bebbina strasne sa to cita. Pre chvilkove poblaznenie znicili zivot tolkym ludom. :( A casom sa tiez jeden druheho presytia, lebo ziadna zamilovanost netrva vecne. Raz ked sa clovek rozhodne pre manzelstbo a deti, mal by ratat s tym ze je to na cely zivot, ved kazdy vztah raz zovsednie. Ale normalni ludia nejdu od seba ale su spolu a pracuju na vztahu, lebo o tom je zodpovednost. Ved za zivot sa mozes 10 krat zamilovat, to teraz 10 krat vsetko zahodis? Ty sa drz, casom to preboli.

medulienka81
1. mar 2021

@bebbina je mi to moc ľúto čo ti spravil , ale ver mi že odišiel preto , aby nechal voľné miesto pre niekoho kto si ťa zaslúži a bude ťa milovať najviac na svete..viď to ako plán toho tam hore 🙂

derdia
1. mar 2021

Toto je presn epripad, kedy milujeme niekotho koho sme si vysnivali... Ale skutocny nie je. Proste to je bezne v puberte a v mladosti, ze to takto je... Ale velakrat aj v dospelosti.
Ty by si sa mala pozriet sama na seba do zrkadla a poved si, ze ty si skvela zena, ktora bohuzial mala stastie na magora. A nechaj ho uz odist. Proste bol slaboch bal sa odist... A hlavne viac sa nenechaj ponizovat a vyprac si ho zo zivota sama. Bez jedineho slova.. Musis byt silna. A bud Bohu vdacna ze s nim nemas dieta... Mozes zacat zit avoj vysnivany zivot.. Ale realitu. A nie tvoje sny o nom. Lebo on bol pako a jednoducho ta nemal rad. A to sa neda docielit nasilu. Proste uz davno st emali byt od seba.

daom
1. mar 2021

@bebbina bud rada, ze spolu nemate deti, bolo by to horsie. Takto mozes zacat od znova s niekym, kto si ta bude vazit a mat ta rad. Budes sa teraz trapit, patri to k tomu, ale ver, ze ked ustupi sklamanie a bolest co teraz prezivas, uvedomis si, ze sa dobre stalo co sa stalo. Drzim ti silno palce

katkati
1. mar 2021

Trápi ťa predstava, že sú šťastní, ale ver tomu, že nemusí. Aká ich dvoch čaká perspektíva? V podnájme, piati ľudia, dve deti pre neho cudzie, nešťastné, že ich ten debil a matka oddelili od otca, On zadlžený, ona tehotná bez peňazí. no veľmi krásna budúcnosť ich čaká. Ale dopraj im to, nech si to všetko vychutnajú, aj tú pachuť, ktorá ich bude po tom všetkom čo spôsobili prenasledovať.

bebbina
autor
1. mar 2021

mne to pripadá akoby boli romeo a julia, že im nikto nerozumie a bránime im všetci v ich láske...ja viem, že si lásku nevynútime, ale to pre neho naozaj nič neznamená manželstvo? niekto z jeho rodiny povedal, že aj ona si zaslúži byť šťastná, keď v manželstve nebola...a bolí ma že môj muž ma neľúbil, či som sa mu hnusila alebo čo...keď som sa to dozvedela, chcela som odísť z domu, ale moja babka mi povedala, že keď som toto všetko ustála, že nemám odtiaľ odchádzať, lebo by ju hneď nasáčkoval do nášho domu, ktorý som vlastnoručne prerábala, zariaďovala a ona by sa tam vyvaľovala v mojej posteli a používala veci, na ktoré som ja musela robiť...tak som tam ostala, ale myslím, že celá jeho rodina chce aby sa už toto všetko ukončilo...a mám dojem, že chcú aby som odtiaľ odišla

babovka2321
1. mar 2021

@bebbina nezabudni, ze romeo a julia neskoncili dobre ;) este maju obaja ruzove okuliare, aj ta ich "laska" (ranna zamilovanost) raz skonci, z nej sa bohuzial nenajedia 🙂 z vas troch si ty ta, co vyhrala.

ckocka
1. mar 2021

@bebbina Pri rozhodovaní čo bude s vaším domom je smerodatné komu ten dom patrí, nie čo chce babka alebo jeho rodina.

anita6666
1. mar 2021

Podľa mňa by si mala skúsiť psychiatra a nasadiť antidepresíva a to myslím úplne v tom najlepšom...potom budeš veci vidieť inak a reálnejšie. Nemôžeš očakávať,že ťa človek bude ľúbiť a milovať až za hrob. Proste sa zamiloval inde a zriadil sa podľa toho,toto mu nemôžeš vyčítať. Je blbé,že ti nič nepovedal,ale ani k tomu nikoho nedonutis,je to jeho rozhodnutie a ty ho musíš akceptovať. Nemáš deti,nemáš s ním nič, máš celý život pred sebou a len jedna drobná rada do buducna...ku chlapovi nemôžeš byť nikdy milá,chlap nepotrebuje slúžku,ale ženu a ideálne takú,čo mu Neda všetko na zlatom podnose a ide si kvôli nemu nohy dolamat...s chlapom musíš vedieť zametať,aby bol stále v strehu...ale to tiež nie každá dokáže,hoci mne sa za celý život osvedčilo iba toto.

bebbina
autor
1. mar 2021

@ckocka dom máme napísaný obaja na polovicu

ckocka
1. mar 2021

@bebbina Potom je najrozumnejšie sa dohodnúť. Nejako to vyriešiť musíte.

bebbina
autor
1. mar 2021

@anita6666 dakujem za drsnú odpoveď, aj keď je pravdivá... :(

bebbina
autor
1. mar 2021

@ckocka on mi povedal, že nemám očakávať, že by ma vyplatil teraz, lebo že má na to tri roky, aby ma vyplatil, lebo dom predať nechce...

opica_skorica
1. mar 2021

@bebbina to je nabeton, ze by ju tam nasackoval, hned jak dvihnes kotvy.