Manžel je na firemnom večierku - nedvíha mobil, na sms neodpísal

16. nov 2024

Dobrý vecer dievcata moj manzel isiel na firemný vecierok s kolegami a tvrdil ze do siedmej je naspat, mal dohodnuty odvoz odtial domov kedze k nam uz autobusy neskôr cez vikend nejazdia.Skusala som mu raz volat a nedviha, na sms neodpisal,viac som ho "nestíhala". Nie je to ze by som mu nedopriala, ale mam seriózny strach onho 😟

nin12345
16. nov 2024

Prepac ale co s tym mame spravit?

deti95060810
16. nov 2024

zbytočne sa stresuješ. určite príde o nejaký čas neskoršie... asi je dobrá zábava tak sa mu nechce domov.

ivik4
16. nov 2024

Ved je stale len 19:45 , upokoj sa
My Ti tu nepomozeme ozaj

koniarova
16. nov 2024

Dobre si trtol a nemá poňatia o čase, lebo sa dobre baví. Príde taxíkom,neboj.

pribinak
16. nov 2024

Aleee ..chlastaju….ani nevie či je, nie aby vedel koľko je hodín

autor
16. nov 2024

@nin12345 keď nevieš napísať aspoň taký komentár ako iné ženy tak nepíš nič

janai1
16. nov 2024

To čo je za večierok keď o 19 mal byť už doma? Veď to ešte zábava ani poriadne nemohla začať

autor
16. nov 2024

@pribinak to mi je jasné 🤭 len sa bojím aby niekde nezmrzol alebo čo

siska53
16. nov 2024

Preto ja nedavam presne casy, kedy pridem..

autor
16. nov 2024

@janai1 sú tam od obeda takže zábava už bola rozbehnutá určite dávno

ivik4
16. nov 2024

Moj chodi na firemne akcie rano a vracia sa v noci . Mas lepsi pocit ?
Ked mu bude zima tak jeho chyba 😃💁‍♀️

autor
16. nov 2024

@ivik4 mám asi taký blok pretože jeho brat sa takto pred desiatimi rokmi vracal z kapustnice firemnej a spadol do jarku a zamrzol sa...asi preto mám taký strach

autor
16. nov 2024

*zamrzol..

koniarova
16. nov 2024

Tak to ťa chápem.

koniarova
16. nov 2024

A zvykne si vypiť,že o sebe nevie?

autor
16. nov 2024

@koniarova ďakujem 😟 veď keby poslal správu zlato dobre sa bavím alebo prídem neskôr. Veď ja ho nečakám s dregerom doma. Len chcem aby sa vrátil cely

autor
16. nov 2024

@koniarova raz do roka presne na takejto firemnej akcii s chlapmi kolegami. Už bol trikrát, raz ho domov doniesli, raz prišiel sám a minulý rok ho doviezol šéf.

koniarova
16. nov 2024

Nemáš na nikoho kontakt z kolegov?

nin12345
16. nov 2024

Vsak tak zavolaj kolegom alebo chod prenho alebo co tu vypisujes na kona taketo cudesne oznamy a cakas komentare ake?

janai1
16. nov 2024

A to kde bývate keď sa bojíš ze zamrzne?

autor
16. nov 2024

@koniarova nemám čísla na jeho kolegov, len na jeho kamaráta s ktorým si dohodol odvoz, a ten mi v telefóne povedal že sa dohodli, že môj manžel mu zavolá predom a nevolal.

autor
16. nov 2024

@nin12345 videla som tu už aj cudnejsie témy neboj

autor
16. nov 2024

@janai1 a ty bývaš kde keď máš pocit že je v noci von teplo

janai1
16. nov 2024

No ak sa dá zamrznuť pri 3°C tak ok... veď ty si poznáš chlapa, že sa spija do nemoty

autor
16. nov 2024

@janai1 nespija sa do nemoty jednoducho veľa neznesie ale nebudem ťa presviedčať o opaku. Skoda sem aj písať, vy potrebujete ozaj riešiť iba kto má aké výzdoby , kedy pchať detom cumle a keď človek potrebuje len vypočuť tak ste ako harpie

zuzu13487
16. nov 2024

Úplne ti rozumiem, tiež to nemám rada, keď mi muž povie, že do polnoci bude doma a potom ešte o druhej ráno ho nie je, tiež sa vždy strachujem, som už taká povaha...nehovoriac o tom, ak máme na druhý deň nejaký program. Ale treba to brať tak, že v spoločnosti čas plynie úplne inak, oni s chlapmi kým o všetkom pokecajú, kým všetko preberú, tak naozaj prejdú aj 4 hodiny ako nič. Ak máš zlý pocit, zavolaj mu ešte raz, prípadne ešte raz napíš ( inak je na porazenie, že ten mobil furt stískajú v ruke a keď je treba, tak ho nemajú). Ak nebude odpoveď do hodinky a moc sa bojíš, popros toho kamaráta, nech ide za ním alebo nech mu volá on. A potom si s mužom sadnite a povedz mu o svojich obavách, že teda nechceš byť stíhačka, ale nech ti nabudúce aspoň priebežne napíše. Môj mi napríklad napíše, keď už ide domov alebo počas večera, že všetko je ok, že ešte posedí.

autor
16. nov 2024

@zuzu13487 dakujem veľmi pekne ❤️ skúsim to spraviť presne takto. Veľmi ďakujem za povzbudenie

ibrunova
16. nov 2024

Neboj, bude v poriadku, asi sa dobre baví, dopraj mu. Ocení to.

autor
16. nov 2024

@ibrunova už mi zdvihol, v hluku nepočul telefón, taká som rada, že je v poriadku

marca12
16. nov 2024

Z firemneho vecierka mal odist o 19? To bol koho napad? Nestresuj,niekto ho dovezie a jazdia aj taxiky. Na firemnom vecierku je to posledne,co ludia robia,ze sleduju telefon a cas.