Manžel je gay

26. dec 2024

kedy ste zistili ze vas muz je gay?

terezkaarthuramax
26. dec 2024

Nechapem. Ved ak by bol gay preco by si bral zenu.. nemyslel/a si syn?

deti95060810
26. dec 2024

@terezkaarthuramax aby zakryl svoju orentáciu...
stáva sa...

dadka1997
26. dec 2024

@terezkaarthuramax tak to by si asi nepomýlila 😄 a stava sa to, aj cesky moderator Musil, ma zenu a je gay ..

@autorka ja konkretne situaciu nemam a teda neviem ani ako by som reagovala 🤷‍♀️🙏 ale tak to poznas, keď odmietne s tebou spavať a by si pisal s muzmi, nie so ženami

sissy27
26. dec 2024

@terezkaarthuramax Joooj to by si bola prekvapena, kolko gayov ma manzelky a deti, aby boli naplnene zelania rodiny, okolia, spolocnosti… nie kazdy sa s tym prizna… a v niektorych krajinach je homosexualita dokonca trestna, takze tam je to este castejsie ako u nas.

vkatush
26. dec 2024

Poznám prípad. Už keď sa brali, vedela, že je gay. Neviem, čo čakala, že ona ho zmení alebo čo. Dokonca on sa ani ženiť nechcel (dotlačila ho do toho rodina, bola to iná doba).
Keď sa po rokoch rozišli, urazená/nahnevaná a úplne utla vzťahy, lebo nevedela prekusnúť, že verejnosť o ňom vie, a teda o nej, že si zobrala gaya.

Ďalšieho poznám kňaza, ktorý potom vystúpil z cirkvi, lebo nedával dvojaký život. A pritom to ako kňaz skvelý, len jeho súkromie sa bilo s kresťanskými zásadami.

rozculena
27. dec 2024

môj ex nie je gay

mojemenonikto
27. dec 2024

Ach jaj, tak to boli blbé Vianoce... 🤨

doriiis
27. dec 2024

@dadka1997 ....Musil BOL ženatý so ženou už veľmi dávno.Uz roky žije v registrovanom partnerstve so svojím partnerom

lia2929
27. dec 2024

Poznam 2 pripady… jeden kde ho manzelka nacapala doma s chlapom 😭 nasledne sa priznal , ukoncili to ale mali uz dceru. Zena trauma a psychoterapie. A druhy kde kvoli rodine sa vzali a maju dieta. Je dobry otec staristlivy ale ma priatela no. Tabu veci no je to tak:/

dadka1997
27. dec 2024

@doriiis ved ja viem

ivik4
27. dec 2024

No este som to nezistila za tie dlhe roky

kiki68
27. dec 2024

Nastastie toto doma nemam, ale tak tam su len dve cesty, bud sa dohodnete a zostanete ofiko spolu, alebo od seba a rozvod. Co tam chces ine robit. On si asi chcel nieco dokazovat hetero vztahom.

veronka1996
27. dec 2024

@kiki68 Ešte je tu také riešenie, že tá manželka sa bude prezliekať za muža a budú mať výhradne análny sex.

katy084
27. dec 2024

Bývalý kolega je gay, má 2 deti už v puberte, ženu...zistila to po rokoch spoločného žitia(vyhľadával spoločnosť chlapov),pred rokmi to tu bolo obrovské tabu a ľudí nazývali,že sú psychopati a chorý, rodina a blízky známi o tom vždy vedeli...preto sa všetci snažili mať rodiny a teraz jednoducho len žijú spolu a tolerujú sa, alebo sa rozvádzajú...🤷‍♀️

dada2610
27. dec 2024

@katy084 a ako inak by si nazvala muža, ktorý toto urobí žene? Rozhodne o jej živote a ešte po prevalení čaká pochopenie? Ako sa v tom celom má cítiť žena, ktorá bola oklamaná?

kaktusik007
27. dec 2024

ja som mala podozrenia pocas prveho roku manzelstva, pocas druheho som nabrala istotu. Sme rozvedeni cez 12 rokov, ale myslim, ze on to, ze je gay, nevie doteraz.

iwesska
27. dec 2024

Este som to nezistila🤭

petraa2022
27. dec 2024

Nezistila.

katy084
27. dec 2024

@dada2610 ja ho nenazvem nijak...mne by to zlomilo srdce a nevedela by som ďalej žiť s ním... a veru sa aj čudujem ako to dokážu ľudia,ale tak v tomto pripade si ona robi čo chce a on tiež...

katusskaa
27. dec 2024

ja poznam rodinu kde sa vyoutoval muz, zena to netusila, bol to pre nu sok. 2 skoro dospele deti.

lilinkas
27. dec 2024

Mám kamaráta, ktorý bol ženatý, 2 deti. Hneď, ako sme sa zoznámili, som vedela, že je gay. Nechápala som teda, ako môže mať ženu a rodinu.. o cca 2 roky mi oznámil, že sa rozvádza, lebo sa zamiloval do chlapa. V rodine bolo z toho veľké haló, trvalo pár rokov, kým sa to utriaslo. Deti podrastli, žena si našla priateľa a dodnes majú pekne vzťahy, navštevujú sa spolu s partnermi.. v každom prípade pre mňa by bolo takéto zistenie totálny šok a neviem si predstaviť, že by som si takúto vec na mojom chlapovi nevšimla.

terezkaarthuramax
27. dec 2024

No nehnevajte sa na mna ale toto je hnusne spravanie voci zene.. kedze ho nepritahuje a nemiluje ju akoby mal
Potom na svadbe klamal ked daval slub.
Ja osobne by som lepsie zniesla kebyze mi muz do ktoreho sa zalubim povie hned ze sa mu pacia chlapi..ale tahat zenu za nos to je smutne...autorka ak to riesis je mi luto ze sa tvoj muz tak skaredo zachoval.

Nemam proti tymto ludom nic. Aj mam kamosku taku ale chlap by mal žene ktora sa doňho zalubi hned
Povedat ako to s nim je... Je mi luto takto oklamanych žien.