Ahojte, čo by ste robili keby ste zistili , že manžel balí ženy aj v realite aj na sociálnych sieťach píše im samé komplimenty , dokonca si jednu volal k nám domov na drink , keď som bola odcestovaná.
Rozmyslala by som kde sme (pravdepodobne obaja) urobili chybu a ze ten vztah zjavne nie je OK, lebo ak by sme zili v harmonii a uprimnom zaujme o toho druheho, asi sa to nestane.
Niekde to viazne.
Alebo bol suknickar odvzdy. Z nicoho nic sa take veci vacsinou nedeju.
A nie, netolerovala by som to.
urazilo by ma to... nasledoval by poriadny dohovor ...
stale sa mozes samu seba klamat ze to bolo iba nahodou a ze to tak nemyslel odpustit mu a tvarit sa ze nic aby vas "neohovorili" .
Respektive mu to rovno toleruj
U mňa by to bol veľký problém, aj dôvod na rozchod, ak by s tým neprestal. Podľa mňa je to len krôčik k fyzickej nevere, ak takto stráca zábrany. A tiež s ním vykomunikovala ako k tomu došlo, či máte nejaké neriešené problémy, ktoré môžeme vyriešiť, alebo je to sukničkár, čo sa napraviť nedá.
Už by nebol manžel 😏. A ta panvica? Zbytočne vynaložená energia 🤭🤣
Pozval nejakú slečnu k vám keď ty si bola odcestovana?
Ja by som pozvala k vám domov rozvodového právnika
Zlata moja, zrejme tá už viackrát podviedol, len doteraz si mu na to neprišla
Dohodla by som si rande naslepo a tam ho ovaalila tou panvicou.
bol by pobalený on
otvorit dvere a nech si za niektorou z nich ide, nazdar
By som mu ukázala kde sú dvere
@muchacici ehm, tak keď už volal , tie slečny k nim domov,, v čase keď nemala byť manželka doma, tak si myslím, že v minulosti, už bola nejaká tá,, návšteva a káva,, 😅
Tak sú len dve možnosti:
- budeš sa tváriť akože o ničom nevieš a budete šťastne žiť až do smrti
- vykašleš sa na chronického sukničkára a pôjdeš o dum dal
@katkazocele Áno, určite vyzerá byť už zbehlý, že je taký smelý 🤨
Keď inú ženu volal k vám na drink, keď si nebola doma, tak je to nevydarený pokus o neveru. Je na tebe, ako s tým naložis.
mohol by sa balit... a mal by dobalene...
@stastnamanzelka presne !!! Mna normálne tej jej nahneval 😤😤😤 veď toto je úplne na hulváta podvádzanie
Ako si na to prisla? Priznal sa ti?
@stastnamanzelka a tieto rodiny hneď sa rozišli, či ešte sa to pokúšali odpustiť? My hovor, firemné romániky 😬 ja mám dojem že v práci je ľahké sa zoznámiť, len škoda že najčastejšie sa spárujú tí zadaní už 😂😂😂
ja by som chcela vidiet tu chuderu co je odkazana na to ist za zenatym chlapom k nemu domov ked je jeho zena prec 😂 nebolo to za peniaze?
Rychlo by som si spominala kde je ulozena zelezna panvica na steaky...