Máme šancu na vzťah?

3. sep 2023

Ahojte, zoznámila som sa s mužom, ale na začiatku som spravila chybu tlačila som naň ho, vypisoval mu, spravala ako zúfalá a on vycuval.. Po čase som mu napísala a on navrhol stretnutie.. Lenže od návrhu sa neozval vôbec.. Mame sa stretnúť o pár dní. Myslíte že to má šancu? Obidvaja sme slobodní, ale nechcem mať zlomené srdce.. Neviem ci sa neozýva lebo nemá zaujem(ale potom načo to stretnutie) alebo ci len vyčkáva ako to dopadne.. Co by ste robili?

mamusa123456789
3. sep 2023

Hlavne mu nepis zase ty

nelca0510
3. sep 2023

Možno navrhol,nech ma od teba pokoj na chvíľku s vypisovanim. Nuž,keď si toto robila hneď na začiatku,pohybujem,že sa vrhne s tebou hneď do vzťahu. Alebo do cohokolvek

dzulli1980
3. sep 2023

Ten už podľa mňa aj zabudol, že sa máte stretnúť ... evidentne o Teba nemá záujem, prečo sa mu podkladáš? Nie je dosť iných mužov? ... a jedna dobrá rada pre Teba do budúcna, nebuď stíhačka, muži to nemajú radi.

toskanka
3. sep 2023

Tu nie je šanca asi ani na stretnutie, tobôz na vzťah. Už nerieš a pouc sa z toho, že na pílu sa netlačí.

hipuska
3. sep 2023

Upresni, čo znamená, že si tlačila. Uved príklad. Aby sme videli ako vnímaš sama seba. Lebo, na začiatku týchto vypisovacich vzťahov je intenzita písania veľmi veľká. Samozrejme, z obidvoch strán ak je záujem.....takže, ak si neprevadzala stalking/žiarlivosť s scény, atd, tam zjavne nebol záujem od začiatku...

autor
3. sep 2023

Dlho som bola bez chlapa a zatriaslo to so mnou, ale to neznamená ze som nejaká stíhačka.. Podľa vás ak to žena pokazí na začiatku, chlap už nedáva druhu šancu?

h2
3. sep 2023

Aj chlap, ktorý nemá záujem o vzťah, môže mať záujem o nezáväzné stretnutie kvôli sexu. Možno toto je to, čo si on od toho sľubuje. Viac asi čakať nemôžeš.

trinityf
3. sep 2023

Urcite by som nedoliezala.

moonlight1210
3. sep 2023

Uz mu nic nepis, nepolemizuj tolko okolo toho, na stretko sa zo slusnosti dostav, daj mu obligatnych 15 minut, ak sa nahodou nezjavi, nepis a nevolaj, kde je, co je, preco neprisiel, urob si vlastny pekny den. Maj aj nahradny program po ruke.
Viac sa neozvi.

Ked sa sam casom zrazu ozve, nevrhni sa do toho s nadsenim ako psik, ktoremu sa vratil panicek z dalekych ciest.

A uz vidis, co s tebou robi, ak si dlhsie sama. Nadsenie z noveho objavu chapem. Ale maj svoj zivot a noveho cloveka don pustaj postupne. To miesto v nom si musi zasluzit. Nema stacit, ze sa zjavi. Ak to ma byt raz jeho pevne miesto, musite k sebe aj pasovat.

toskanka
3. sep 2023

@autorka Ak ste nadviazali kontakt cez zoznamku, je vysoko pravdepodobné, že komunikuje s viacerými ženami a ak mu niečo nevyjde, tak sa stretne aj s tebou. Lebo toto naozaj nie je dobré znamenie, že navrhol stretnutie, avšak až po tvojom pripomenutí a odvtedy neudržiava kontakt. Ja by som o takéto stretnutie už nestála, by mi to prišlo ako že idem niekam na pracovný pohovor. Ja sa musím na toho človeka tešiť.

domkakvet
3. sep 2023

Sanca tam je, ale ci bude aj v tvojom pripade uvidis neskor.

lubisvecko
3. sep 2023

Sanca je, ale po tomto by som to asi nejako nehrotila, myslim, ze stale uz sa bude mat tak nejako na pozore skrz to ako si sa predtym spravala.

autor
3. sep 2023

No asi som to po*rala.. 😔Škoda..

toskanka
3. sep 2023

@autorka Ale zas si z toho nerob ťažkú hlavu. Tlačiť na pílu nebolo v poriadku.... ale na druhej strane, keby si ho naozaj zaujala, tak intenzita písania by mu nevadila a navrhol by stretnutie už vtedy.

danica2711
3. sep 2023

na toto sa už vykašli, aj keď sa s tebou stretne, na nejaký idylický vzťah to nevidím. Ber to ako skúsenosť a nabudúce sa správaj inak, dotieravú zúfalku si nikto nezavesí na krk

nelca0510
3. sep 2023

Nedá šancu. Veď už si mu raz ukázala aká si stíhačka,takže je veľká pravdepodobnosť,že to urobíš zas. A o to chlapi nestoja. Neboj,príde niekto iný a snáď to nepokazís🙂

toskanka
3. sep 2023

Buď ťa to písanie s druhým chytí alebo nechytí. Ja som si cca pred 10 rokmi večer s jedným písala, vzdialenosť medzi nami 200 km a ráno sme sa stretli na raňajkách v motoreste na polceste. Bolo to bláznivé a spontánne stretnutie 😃.

anketkarka
3. sep 2023

Nepos...la, neboj. Ušetrila si si zlomené srdce. Možno vôbec nevycúval pre to, že si tlačila. Prečo všetko hádžeš na seba? Na všetko treba dvoch.

butterflyeffect
3. sep 2023

Ak by mal zaujem, nevadil by mu prehnany zaujem(stihanie)z tvojej strany, zrejme jeho sympatie k tebe nie su az take silne ako tie tvoje k nemu…

lindous
3. sep 2023

Tiež si nemyslím, že si to nutne pototo… keby tam bol záujem a bolo to ono, tak sa nemusíš chovať ako zúfalá (tiež by ma inak zaujímalo čo to presne znamená, že či to bolo fakt tak zlé alebo to teraz len moc analyzuješ)… jasné, že muž vie dať druhú šancu, ale tu nie je moc čomu dávať druhú šancu, keďže ste ešte spolu nič nezažili…

soldi
3. sep 2023

Ja mam partnera, ktory neznasa, ked ho niekto uhana, ci tlaci a ja som ho na zaciatku brutalne uhanala. A nechal sa. Lebo som sa mu pacila. Ale mi potom povedal ze to obcas tazko predychaval.

Takze pokial si mu sympaticka, tak prehnane uhananie na zaciatku by nemusel extra prezivat. Problem bude inde.
Je divne ze suhlasil so stretnutim a v medzicase nekomunikuje.

autor
3. sep 2023

@soldi áno to je, neviem si to vysvetliť..

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. sep 2023

@walentina7 to bol dôležitý komentár, veľa mi to dalo😆🤣

anketkarka
4. sep 2023

Napíšeš potom ako ste dopadli?