Máme sa radi, ale kontaktuje bývalú

12. dec 2024

Dobrý večer. S priateľom sme spolu 2 roky a pár mesiacov spolu žijeme. Máme spoločné zaujmy, nenudíme sa spolu vôbec, príde mi, že sa dopĺňame vo veľa veciach. Máme veľa známych na ktorých si nájdeme čas, chodíme na výlety do zahraničia, naozaj sa venujeme jeden druhému. Lenže popritom som si všimla na ňom, že od rozchodu s jeho poslednou bývalou ju potrebuje kontaktovať, alebo si ju minimalne doberať. Viackrát mi ju spomínal a áno vliezla som mu do mobilu, pretože som mala menšie podozrenie, či v tom nie je viac. Požiadala som ho, nech si ju vymaže, ale raz mu to vydrží a potom zrazu potrebuje do nej vŕtať. Vysvetľoval mi, že sa s ňou rozišiel, neľúbil ju už, bolo to komplikované medzi nimi a chcel byť slobodný. Chcem mu veriť, že v tom nič nie je, ale vnútorne ma to škrie. Neviem, zas keby mi chcel klamať, tak mi o nej nehovorí a by zahováral. Čo by ste podnikli v mojej situácii, totižto nechcem, aby to šlo zlým smerom medzi nami.

viestta
12. dec 2024

Co to je za hnupa, ktory musi podpichovat a vrtat sa v zivote svojej byvalej? Tebe sa to nezda divne, ze sa vrta a podpichuje v podstate teraz uz cudziu osobu?

jaond19
12. dec 2024

Sa s tou babou skamarát a doberajte si vy jeho...

grof_monte_christo
12. dec 2024

Toto fakt nechápem, prečo sa ľudia trepu do nových vzťahov, ked v sebe nedokážu uzavrieť minulost. Ja by som na toto nervy veru nemala.

rebi789
12. dec 2024

On ju ma stale rad

lonely66
12. dec 2024

autorka, prikláňam sa k väčšine. on ju nemá stále zo seba von. je fuk, či z hlavy alebo srdca.... ale nemá. ak by áno, tak ho vôbec nezaujíma a doberal by si teba. samozrejme, v dobrom, zo žartu a bavili by ste sa na tom VY dvaja a nie ONI dvaja... je mi to ľúto.

ukgirls
12. dec 2024

niesom zastanca podmienok ale.. teraz by som ju dala- bud ju zmaz z prestan kontaktovat,ale si uprac co mas v hjlave a mne daj pokoj

svetlonos
12. dec 2024

Nepoužiteľný materiál, vrat ho bývalej. Nenic si život, nema to zmysel a nebude to lepšie len horšie.

dadka1997
12. dec 2024

A to ti nepride cudne jeho spravanie ? S takym chmulom chces ostat ? A ,,mame sa radi" vo vztahu nestačí ..

0_0
12. dec 2024

Tak napríklad.. s mojím ex sme boli spolu 7 rokov, už je tomu 5 rokov, čo nie sme pár. Ja mám už svoju rodinu a on má priateľku už asi 2 roky. Nemáme sa v priateľoch na sociálnych sieťach, ani nemám jeho tel. číslo. A napriek tomu ma pomerne často kontaktuje, na každý môj sviatok mi napíše spomedzi všetkých ľudí na planéte prvý a hocikedy medzitým sa ozve tiež.
Určite ma nechce späť, len sa podľa mňa tak uisťuje či žijem a ako si žijem. Ja by som bola radšej kebyže mi nepíše vôbec, ale vzhľadom na jeho povahu viem, že to nemyslí v zlom a je lepšie, keď mu odpíšem 2-3 vety a zas máme pokoj pol roka.

zuzudrnda
12. dec 2024

Skôr by mi prekážalo nerespektovanie žiadosti,že ti to (čokoľvek to je) prekáža. Do života toto prehliadanie potrieb a pocitov partnerky nie je dobré. A je jedno o akú vec sa jedná.

zmrzlinka8
12. dec 2024

@zuzudrnda presne👍

tykat
12. dec 2024

Mali to komplikovane tak si to komplikuje este viac namiesto toho aby to zjednodusil. Sikulko 😁

lonely66
13. dec 2024

@0_0 píšeš: "Určite ma nechce späť, len sa podľa mňa tak uisťuje či žijem a ako si žijem. Ja by som bola radšej kebyže mi nepíše vôbec, "

netrep prosím ťa. si celá šťastná a žhavá, že ťa kontaktuje. keby to tak nebolo, už dávno mu napíšeš, že si neželáš, aby ťa kontaktoval. mimochodom, predpokladám, že tvoj manžel je celý šťastný z toho, že tvoj ex ťa kontaktuje hneď ako prvý niekoľkokrát do roka na rôzne príležitosti.. a ešte jedna vec mi napadla, čo píšeš, že aká blbosť: "Určite ma nechce späť, len sa podľa mňa tak uisťuje či žijem a ako si žijem"... no to pochybujem..... len sonduje, ako je to v danom čase u teba. koho by už zaujímala cudzia ženská, keď má priateľku? lebo prepáč, ale už dávno si preňho cudzia (alebo by si mala byť). iba toho zaujíma iná, že ako sa má a bla bla bla, kto to nemá doma úplne dokonalé a namiesto toho, aby sa snažil urobiť svoju partnerku šťastnou na každom kroku, bude vypisovať bývalej. mne je z takých ľudí zle. vážne. mne to skôr pripadá, že on má tú priateľku ako náhradu za teba... a čaká. vyčkáva. kedy sa to u vás pokazí...

0_0
13. dec 2024

@lonely66 A ty čo prosím ťa táraš? :D Hádam lepšie viem aké mám pocity z toho bez tvojho prekrúcania. To akože bežne sa snažíš ľuďom nahovoriť aké majú mať vlastné emócie?

lonely66
13. dec 2024

@0_0 nič ti nenahováram. keby si naozaj NECHCELA, aby ťa kontaktoval, na rovinu by si mu to povedala a tým by to bolo úplne ukončené. alebo by si si zmenila číslo. alebo by si ani raz nereagovala na jeho správy s otázkami, ako sa máš.... 😀 tým, že to robíš dávaš najavo, že ti nie je ukradnutý

0_0
13. dec 2024

@lonely66 Môj manžel nie je žiarlivý a vôbec mu neprekáža, že mi píše on alebo ktokoľvek iný. On sám so svojimi bývalými priateľkami má dobré vzťahy. Neprekáža to mne, ani jemu. Prekáža nám skôr dramatizovanie a vytváranie problému tam, kde nie je.
A to že ja som svojmu ex nepovedala, že nech mi nepíše neznamá, že si prajem, aby to robil. Vôbec nič by sa nestalo keby sa mi neozval. Ale nejdem teraz robiť okolo toho cirkus, že mi napíše pár x do roka. Keď chcem odpíšem, keď nie, tak nie. Ja mám s jeho rodinou dodnes nadštandardné vzťahy, navštevujeme sa, takže nejdem zasievať zlo na miestach, kde je pokoj.. načo.
Nie všetci ľudia musia zakaždým paliť mosty, zveličovať, robiť z komára somára, dá sa rozchádzať s partnermi aj priateľkým spôsobom pokiaľ to umožňujú okolnosti. Mňa by ani nenapadlo hľadať tam to čo si tu ty vypísal alebo že ja si mám kvôli niekomu meniť číslo? Veď a čo ma naháňa nejaký maniak?
A ak majú problém súčasní partneri medzi sebou pre to, že niekto vypisuje niekomu zo svojich ex alebo sú v kontakte, tak to nie je problém tej tretej osoby, ale tých dvoch medzi sebou, oni si sľubujú lásku a rešpekt, ak to nevedia pre seba vzájomne dodržiavať a robia to čo ubližuje ich polovičkám, tak to oni by mali prehodnotiť svoj vzťah a nie ja svoj prístup.

lonely66
13. dec 2024

@0_0 v poriadku, to je tvoj názor a časť tvojho myslenia. ak to nevadí tvojmu mužovi, ok. ešte uvádzaš dobré vzťahy s jeho rodinou, no to si naozaj už neviem čo mám pod tým predstaviť, ak ste s ex nemali deti a teda tie vzťahy udržiavaš skrz deti.... akože vážne. mne toto nejde do hlavy, ale to je zase časť môjho myslenia. ak zo vzťahu nie sú deti, nevidím dôvod, aby som udržiavala akékoľvek kontakty. nepoviem, pri náhodnom stretnutí sa pozdravím a prehodím 2 zdvorilostné vety. ale nebudem vyhľadávať, kontaktovať, jednoducho nič. skončilo to a tým je to pre mňa vybavené. fakt by ani môjho muža nenadchýnalo, a ani mňa opačne, keby sme si s ľuďmi, s ktorými sme kedysi dokonca žili, sexovali a všetko možné.... len tak, z dlhej chvíle, písali. výnimkou tvoria vzťahy, kde predtým boli deti. ale iste, toto je môj názor, ak si ty OK a spokojná, že tvoj je so svojimi ex v kontakte, tak je to potom v poriadku. ja by som veru nebola. a rovnako sa správam k mužovi aj ja a všetko predtým, kde nebolo dieťa (1 mám), šlo do zabudnutia. je mi jedno, čo tí ľudia robia, kde sú, či vôbec žijú. sú pre mňa absolútne cudzí. a neboli to kamoši na noc, šlo o vzťahy niekoľkoročné. sú pre mňa už dávno mimo.

0_0
13. dec 2024

@lonely66 Si zatrpknutá akási. Uvoľni sa. 🙂 Berieš život asi priliš vážne, keď berieš všetko alebo nič.

lonely66
13. dec 2024

@0_0 Nie, nie som. Len mám svoj osobný hodnotový rebríček a svoje priority. A v nich mám ihneď za zdravím svoju rodinu. Manžela a dcéru. Všetci ostatní (až na matku) mi môžu tak akurát vyliezť na chrbát. Vrátane teba. Ty si tam kľudne maj svojich ex-milencov, ak ti to manžel schvaľuje, je to tvoj život a tvoja voľba.

0_0
13. dec 2024

@lonely66 Keby tomu naozaj tak bolo, že Ti môžu vyjsť všetci na hrb, tak by si tu neprudila nezmyslené táraniny ako v tom prvom príspevku odresovanému mne. 🙂 Pekný večer Ti želám, zapaľ si sviečku a vylož nohy. ;)

lonely66
13. dec 2024

@0_0 upokoj sa. aj si pohárik vínka alebo niečoho tuhšieho. očividne to potrebuješ. tiež prajem pekný večer 🙂