Mame sa nepáči môj priateľ

6. máj 2024

Zienky, ja neviem co robit uz, moja mama je proti mojmu priatelovi, vraj kvoli velkemu vekovemu rozdielu, ja mam 30 a on 40 a ze sa spolu vobec nehodime. Velmi ma to trapi lebo si spolu rozumieme ale mama sa sprava velmi nepriatelsky, vylozene mi povedala ze mi prikazuje aby som a nim nebola lebo ze asi osprostievam ze mi to takto musi povedat, ze nevie kde som nechalq oci a taketo veci...aj kamaratky moje na nom hladaju len zle vlastnosti a ja neviem preco, ze ved uvidim, ze mi padnu ruzove okuliare a zalubenost, uplne normalne sa sprava, je slusny, neviem kde je problem...ked sa pytam na argumenty tak mi je len povedane ze je stary a nehodime sa k sebe...ja mam skor pocit akoby tym ludom vadilo ze som komecne stastna

lukbe
6. máj 2024

Nevšímaj si ľudí, pokiaľ ho máš rada. Taky vekový rozdiel vôbec nevadí, pokiaľ tam nie je nič iné. Ale to by si už ty v tvojom veku mala posúdiť.

anos18
6. máj 2024

No a okrem vekového rozdielu majú kamošky a mama nejaké konkrétne výhrady?

zooeynka
6. máj 2024

Kolko ma dotycny 40tnik deti?

alickapusinka
6. máj 2024

TY nemáš čo poslúchať svoju mamu si dospela svojprávna žena a tvoja mama nemá čo do toho hovoriť. Mne sa zdá že si dáš od matky skákať po hlave. Si dospela svojprávna ži tak ako chceš TY a s tvojím priateľom. To že tvojej mame nevyhovuje je je problém nie tvoj. Koľko ma deti tvoj priateľ mal manželstvo. Ak áno možno preto ale je to tvoja vec nemá TI do toho čo hovoriť.

januska12323
6. máj 2024

No keď ti to hovoria všetci v okolí niečo na ňom bude. Povedali ti niečo konkrétne?

petracandle
6. máj 2024

Vekový rozdiel v tomto prípade problém určite nie je. K tomu druhému sa ti nevieme vyjadrit, nakoľko nepoznáme teba ani jeho. Ale je podozrivé kolko veľa ľudí z tvojho okolia je proti nemu no nie? Asi to nebude len tak...

ahhola
6. máj 2024

Co ma za sebou, kolko znamosti, manzelstva, zamestnani... trochu ho opis. 🤔

kitycat
6. máj 2024

Tu sa niekto nudi.

Uz to tu bolo

autor
6. máj 2024

@ahhola uplne normalny chlap, mal 2 vaznejsie vztahy, nema deti, je dobre zabezpeceny...ziadne dalsie argumenty nedostavam len ze je pre mna stary a ze sa k sebe nehodime a mama mi vravi ze ona si niekoho ineho pre mna predstavuje...velmi sme sa pohadali minule lebo som jej povedala ze partnerov si vyberam ja a nie ona

matullienka
6. máj 2024

To, že sa nepáči tvojej mame je jej problém. Treba si stať za svojím žiť s ním budeš ty nie ona. Máš dosť rokov aby si si vedela partnera vybrať sama nežijeme v 18 st. aby ti partnera vyberali rodičia

crazy_cat_lady
6. máj 2024

Mama a kamaratky ho uz videli? Ci ho posudili len na zaklade toho, ze je o desat rokov starsi?

personality
6. máj 2024

Povedz im, že rozhodujes o tom, s kým budeš "šukať". A že je to len dočasné, ako väčšina vzťahov dnes. To by ich mohlo odstaviť, že dajú pokoj. 🤣

lucia7933
6. máj 2024

je dost divne ze 30 rocnej zene ide mama hovorit do vyberu partnera...keby si mala 20 ok nepoviem..ale 30 rocnej? mne ten rozdiel nepride az taky strasny ak by slo len o vek

autor
6. máj 2024

@lucia7933 moja mama je taka, ona sa do vsetkeho musi starat a mysli si ze vie vsetko najlepsie

autor
6. máj 2024

@crazy_cat_lady iba na zaklade toho

autor
6. máj 2024

@januska12323 nie iba ten vek a ze sa nehodime a kamosky este menej ze to nebude dobre a ked som sa pytqla preco tak nepovedali nic len ze uvidim...nemaju ho ani odkial poznat ze by nieco na neho vedeli takze nechapem

petronelag
6. máj 2024

10 ročný rozdiel ešte môže byť, aj moji rodičia mali taký a nikdy to nevadilo.

bessie12
6. máj 2024

vek jej vadi ? A co by povedala na 20 rocny rozdiel ? Medzi mnou a mojim snubencom je cca taky vekovy rozdiel, ale nastastie nikto mi do toho nic nehovori. Este aby ... 😂

jana_eyre_2
6. máj 2024

Nechápem ako môže byť vidno 10r rozdiel medzi 30tnickou a 40tnikom 😅 keď teda ich argument je, že sa nehodite k sebe..

janickacrazy
6. máj 2024

Mojej mame sa nepáčil ani jeden môj alebo sestrin priateľ, na každom jej niečo vadilo. Proste to ignoruj. Niektorí ľudia sú proste takí, že im nikto nie je dosť dobrý. Máš 30 rokov, riad sa podľa seba, ona si zvykne časom. Neboj.

cimage
6. máj 2024

Ona si predstavovala ineho pre teba. A ona ma svojho vysnivaneho princa pri sebe? Ty si hladas muza, ktory tebe sedi a nie mame a kamoskam, hlavne ked ho ani nepoznaju. Do buducna by som im na nos nic nevesala pokial by to nebolo 100%.

olimuc
6. máj 2024

Mozno by som sa zamyslela, ak vsetci okrem teba maju vyhrady … laska vie byt slepa, hlucha a niekedy aj sprosta… mozno to nie je len vek … mozno s nim ma uz niektore skusenost ale nechce byt zla

gribka1
6. máj 2024

Prečo mu skončili vzťahy? Prečo nemá deti? Čo robí? Aké má koníčky? Takto nejako sa mama pýtala čo je zač? Či naozaj o ňom nič nevie a už ho odsúdila? Ale keď aj kámošky majú tento názor, tak stojí za úvahu prísť na príčinu. Vek si nemyslím, že je najväčší problém.

zmrzlinka2021
6. máj 2024

@lukbe Praveze nech si vsima ludí, pretoze maju nadhlad, kým ona nie. Ak jej cele okolie vníma jeho negativne aj tento vztah, treba spozorniet. Nemusi sa s nim hned rozchadzat, ale treba byt velmi ostrazitou.

jana_eyre_2
6. máj 2024

@olimuc tak prečo keď majú s ním nejakú skúsenosť a teda už sa negatívne vyjadrili, nepovedia nič konkrétne? To nie je nechce byt zlá, keď už sa odhodlam na to že sa o niekom vyjadrim zle, tak svoje slová aj obhajim rozumným argumentom a nie alibistickou hlúposťou, že sa k sebe nehodia.. veď nepovedali podľa autorky žiadnu konkrétnu výhradu..

autor
6. máj 2024

@jana_eyre_2 vobec ho nepoznaju, nemaju ho odkial, je aj z ineho mesta, proste len toto stale pocuvam...

janickacrazy
6. máj 2024

Najvyšší čas ich zoznámiť, možno to prehodnotia, alebo aj nie.

autor
6. máj 2024

@janickacrazy mama povedala ze si nezela aby som ich zoznamila...co mam robit? On by nasich chcel velmi spoznat ale chudak nevie ze oni jeho nechcu, teda hlavne mama

zmrzlinka2021
6. máj 2024

@jana_eyre_2
@janickacrazy
Ja si myslim, ze autorka nam tu nieco zatajuje. Lebo keby to bolo len o jej mame, ale vlatsne je to o celom jej okolí

autor
6. máj 2024

@zmrzlinka2021 cele okolie predsa nie su 2 kamosky