Ahojte, idem si po radu. Mala som priateľa 5 rokov, bývali sme spolu 3 roky. Pochopiteľne som chcela niečo viac keďže dni utekajú a 30tka je u oboch z nás za rohom. Vo vzťahu sme nemali žiadne hádky, domácnosť fungovala, výlety, kávičky, spoločné aktivity.. Čo sa týka budúcnosti bola som v tom, že ciele máme spoločné.. často sme sa spolu o tom rozprávali ale z jeho "do roka sa posunieme" ostalo "možno o rok, možno o dva, ja sa na to necítim". Zlomilo ma to, odsťahovala som sa. Nechcela som byť len prestupná stanica a čakať na jeho možno.. Nemyslím si, že má nejaku náhradu skôr sa mu páči pohodový život.. prosím máte niektorá skúsenosť s tým, že muž si uvedomí, že Vás chce za ženu a chce s Vami rodinu keď zrazu ostane v práznom byte sám a že bol len váhavý somár? Ja viem, že mám ešte nejaký čas hľadať muža snov ale často tu čítam akých majú doma ženy psychopatov a manipulátorov že mám pred zoznamovanim rešpekt.
3 roky spoločného bývania nestačili na to, aby vedel, že chce aby si bola jeho žena a aby ste mali rodinu a deti. To je dosť postačujúci fakt. Ak sa teraz otočí s s názorom, tak podľa mňa iba preto, aby nestratil to pohodlie, ktoré v tebe má. Ak by si sa v takom prípade aj rozhodla uveriť mu, maj deti až po svadbe. Nech svadbou ukáže, že chce byť s tebou rodina so všetkým, že chce, aby si bola jeho žena, nielen priateľka, domáca a matka jeho detí.
moja skusenost je,ze takyto chlap si najde inu a s nou hned bude cakat decko ... keby ho chce s tebou uz davno nad tym uvazuje a neodklada