Kupila som nieco, na co som setrila cely cas a neskutocne som sa tesila. Povedala som to mame pod podmienkou ze si to necha pre seba a nechcela som, aby otec o tom vedel, kedze sa nemame v laske a dokaze ma ohovorit pred svojou rodinou a dokonca im povie kludne aj ciastku mojho terminovaneho vkladu .Ked sa mi nedari namiesto , aby ma podrzal a podporil tak ma zhadzuje. Za posledne obdobie som to mala naozaj narocne a dozvedela som sa den pred Vianocami od neho, ze mama mu toto tajomstvo prezradila. Som neskutocne sklamana a obzvlast den pred Vianocami. Ako by ste reagovali vy ?
Nedá sa veriť nikomu, toboz svojej blízkej rodine, po takejto skúsenosti by som jej už nikdy nič nepovedala
Tajomstvo je tajomstvom len keď to vie jedna osoba. Keď si povedala mamine musela si s tým rátať.
Úplne ti rozumiem že si sklamaná, ja by som tiež bola. Nabudúce nič nehovor ani mame keď nevie udržať tajomstvo. Čo také si si kúpila? Ja sa poteším a tebou.
Vieš co ,ja ked som bola tehotná, povedala som to mame s tým ,ze nech to nikomu nehovorí ,a ona to vytrubila kamoške este zo strednej, ktorá býva úplne mimo nás, vidíme sa s nou raz za 2 roky, a ci som tehotná ,mi zrazu písala frajerka jej syna ,ktorú som dovtedy videla 2krat .....no konec, vtedy som povedala ,ze jej nepoviem ani ci som rozky kúpila v obchode ,tak má nasrala vtedy ,keďže to mala vedieť len ona a priatelova mama a nikto iný...inac priatelova mamina to nikomu nepovedala..🤦♀️
@ptvw tak toto je sila... mne je v poslednej dobe zle, ale toto ma dnes doslovne zabilo a zničilo celé sviatky.
Povedala by som mame, že sa na ňu hnevám, že to povedala otcovi, že som ju predsa prosila, aby mu to nehovorila. A poučila by som sa do budúcna a už by som jej veci, ktoré nechcem, aby otec vedel, nehovorila. Ani stav na termínovanom účte, ani podobné témy, kde hrozí, že otec túto informáciu zneužije.
u nas je to zdy tak .. co mama nevie to nepovie- a potom sa cuduje ze jej nic nehovorim .. ale to nielen ona ale i brat sestra etc.. nastastie byvam od nik tisice km a naozaj co nechcem aby niekto vedel si nechavam pre seba
Verím Ti no ale už nič teraz s tým nespravíš:(
Tajomstvo je tajomstvom, kým o ňom vie len jedna osoba. Skus sa tým toľko netrapit, nabudúce budeš vedieť, že mama ho udržať nevie.
Netrap sa nad vecami, ktoré už nemôžes zmeniť. Už to je tak, ako je, neostáva ti nič iné, len sa z toho poučiť a veci, ktoré nechceš, aby sa dostali do obehu, si nechávať len pre seba.
Tiez by ma to nahnevalo, povedala by som mame, ze sa hnevam a ze jej uz nic podobne nepoviem...inak ta uplne chapem, moja mama si dotvara realitu tak, ako by to chcela a tak to aj prezentuje ostatnym 🤦♀️ napr. v novembri som jej povedala,ze som tehotna,ale nech si to zatial necha pre seba a ona mi po vianociach hovori, ze vsetkym povedala,ze som jej dala taky darcek na vianoce a bude babka🙈 neznasam to, ona to potom este prekruti,ze co take zle povedala a urazi sa
Chapem ta. Mame by som to vytmavila a spytala sa preco to urobila... ale uz je to jedno, netrap sa, nabuduce budes vediet
neboj keď budeš mať manžela, tiež mu prezradíš veľa vecí aj ty, aj také čo by si nemala🙂 čo myslíš, komu sa zveruje mama? myslíš že si všetko necháva pre seba? niekto má na zverovanie kamarátku, iný partnera.....ty si ich dieťa, ale ste jedna rodina, žiadna tragédia sa nestala....niekedy je to len prerieknutie medzi rečou, mame povedz že už jej nič nepovieš keď si to nevie nechať pre seba a hotovo🙂
Ze mas ty zly vztah s otcom,neznamena,že tvoja mama ma zly vztah so svojim manzelom. Rodicia si kadeco povedia. Nerobila by som dramu. Tak si si kupila a co? Tak to bude vediet aj rodina,co je na tom? Hanbis sa za to,ze si schopna zena,ktora si vie nasetrit a kupit,co chce?
Deň pred Vianocami je deň ako každý iný a čo mamu nepoznáš za celý život, určite nevykecala niečo prvý krát a stresovať sa kôli takejto veci je úplná zbytočnosť,ľudí nezmeniš.
Musela by som vediet o ak dolezite tajomstvo ide. Ak sa nedotyka napr. zdravia tvojho alebo tvojej rodiny, bola by som mozno sklamana no v ziadnom pripade by som si nenechala pokazit sviatky.
Presne pre toto ani ja nič nehovorím mame a sestre , od detstva. Všetko som si vždy nechávala pre seba. Potom v dospelosti , keď som sa chcela niekomu zdôveriť , tiež som tak dopadla . Takze ja som sa naučila nikomu nič nehovoriť . Ako sa hovorí “mlčať je zlato”
A čo to bolo. Prečo to nemal vedieť. Druhý krát budeš vedieť že nemáš nič hovoriť mame. Nikdy by som jej už nič nepovedala mala by som ponaučenie.