Máte tiež skúsenosť, že mama partnera je vždy na strane synacika? Ja potom nerozumiem na čo sa mam s nou aj zoznamovať (myslím všeobecne), keď vždy ja budem ta zla a jej syn bude ten najlepší bez ohľadu na to, že on sa správal vo vzťahu horšie. Toto je tak veľmi všeobecne napísané, ale chápete co myslím. Ze ta cudzia žena bude vždy horšia ako syn. Samozrejme viem, že existujú aj výnimky ale je to ich malo.
Lebo je to jej syn. Raz ked budes mat syna pochopis 🙂. Ty pre nu nebudes nikdy ako jej dieta, to je snad jasne.
Existujú aj výnimky, hoci trochu ináč, než myslíš ty. A to konkrétne u nás, že moja vlastná mama je vždy na strane môjho muža, nie na mojej! 😒
a ty by si sa vlastneho syna nezastala??? ak je vo vztahu zly tak chod prec naco ti je jej podpora??
Ja si nemyslím, že som zla, ani horšia, ale tak je logické, že mama nezhodli svoje dieťa, nie? Či tvoja mama je iná?
Nechces sa zoznamit s matkou svojho partnera? Spoznat jeho rodinu..
Mám tú výnimku, ak svokra videla, že mám pravdu bez problémov sa postavila na moju stranu.
Máme veľmi dobrý vzťah, hoci je už exsvokra,
A koho sa má zastať?
tak zoznamovaniu sa asi nevyhnes, ale potom by som uz asi ten kontakt obmedzila na nevyhnutne navstevy. 🙂 a nech si riesi a rozprava, co chce.
Čo znamená, že on sa správal vo vzťahu horšie?
Teraz je otazka, preco od priatelovej maminy a mozno raz aj svokry ty ocakavas, ze bude vo vasom vztahu sudkynou?
V prvom rade budes vo vztahu s nim, nie s jeho mamou, vy dvaja sa musite zladit.
A preco sa zoznamovat? Lebo mozno raz budete rodinou a je dobre a spravne si vazit manzelovu mamu.
bola by som veľmi prekvapená, ak by to v nejakom vzťahu bolo tak, že mužova matka nebude na jeho strane aj keby čo bolo 😀
Ked sa tvoj dospely frajer sprava ako hňup, tak necakaj ze ho matka este stale bude vychovavat a karhat pred tebou. Tam buduca svokra problemom nie je.
Prečo by som si mala zastávať syna ktorý robí úplný opak toho čo sme mu od malička vštepovali? Keď som ho dobre naučila tak by som si ho predsa nemusela zastávať. 🤷🏻♀️ Sorry ale príde mi blbosť ako tu píšete že je to v poriadku keď nie je. Nezastanem si ho keď mi napríklad nevesta zavolá že sa k nej chová jak k handre. A ani vtedy keď mi povie že všetko musí za neho platiť či za to že mu jeden deň neoprala špinavé prádlo a nebudem určite taká ako moja svokra a ohovarať svoju nevestu že je taká a hentaká, požičiavať si peniaze od jej babky alebo ohovarať jej mamu a potom o 2 dni pýtať cigarety alebo zdierať syna z peňazí či majú dieťa alebo nemajú. A trošku sa nad tým zamyslite keby ho spravne vychová nemusí si ho zastávať. Ženy by mali stáť pri sebe bez ohľadu na to či sú susedy alebo rodina a nie ešte že syna si pozdržím a ešte jej vynadám nech vidí syn že je to správne.
Prídeš mi ako frajerka môjho syna 🤣🤣🤣, furt len plače, aká som ja zlá, čo ona porobila, nato už krasotinka zabudla 😱 nie je to aj tvoj prípad 🤔
Tak si nájdi partnera, ktorý sa správa pekne a nemusí byť jeho mama na žiadnej strane. Alebo s ňou neriešte svoje vzťahové problémy.
No zas odtial potial, ak budem vidiet ze je pravda na strane synovej zeny tak nevidim dovod nadrziavat stranu synovi. Este som dost pricetna na to aby som vedela posudit kolka bije. A je uplne jedno ze to bude moje dieta. Ano pomoct mu vzdy pomozem ked bude treba
Necakam pochopenie od svokry, ani ju nestaviam do pozice arbitra vo vztahu k jej synovi. A mam krásny život 😁
Tak podľa mňa by to malo fungovať tak, že kto si myslím, že má pravdu, toho si zastanem. Také čo tu niektoré píšete, že ,,koho si má zastať keď nie syna" je nezmysel.
Júj, ja s mojím viem taký krik urobiť, susedia hneď vedia, že prišiel na víkend. Aj mu vždy poviem, že darmo že máš dva metre, ale keď ruku zdvihnem, tak ti viem stále jednu šupnúť! Nevesta sa len usmeje a mrkne na mňa.
Hlavne by ste sa vy dvaja nemali vadiť a riešiť svoje spory pred svokrou. Potom nebudeš musieť tŕpnuť, na akú stranu sa svokra postaví.
(som vydatá trinásty rok, ale moja svokra o našich konfliktoch netuší. Načo aj? Riešime si to doma sami, ani muž jej o tom nehovorí)
a akao chces zistit aka to bude svokra ak sa s nou nezoznamis? ak ju odsudis skor ako tam pojdes -tiez nebudes ziadna vyhra do rodiny
My to máme opačne. Moja mamina si zastane skôr priateľa,jeho mamina zasa mňa 😁.Asi je to len o tom,kto čo rieši a kto ako si sadne 😏.
Tiez mam taku skusenost. Cim horsie sa spraval ku mne, tym viac ho podporovala. Aleco viem sa jej to aj vratilo, teraz zanho plati vsetko, aby chudacik neskoncil na ulici.
ja tiež stojím vždy na strane svojich detí, to je snáď normálne! Je to moja krv, milujem ich a viem, čo som si vychovala - na rozdiel od cudzej frndy, ktorá ma ešte ani nevidela a už ma odsudzuje. A ako vieš, že stojí vždy na jeho strane, keď ju nepoznáš?
Svokra nema byt rozhodca. Svoje problemy si rieste spolu, bez nej. Predpokladam, ze ste dospeli ludia a nie deti zo skolky, ktore behaju za mamami, aby ich rozsudili.
Vitaj v klube.
Jednoducho si tá žena neprizná, že ho zle vychovala, preto sa ho bude zastávať,aj keď v kútiku duše vie, že nevesta má pravdu. Ale to by bola pre ňu prehra.
ja sa cudujem kolko ludi s Tebou suhlasi… nie nie je to vzdy tak, napriklad muzovi rodicia nam nikdy nerobili rozhodcov.. proste nase spory nekomentuju… preco by mali? nevidia nam do vztahu za tych par hodin v tyzdni co tam sme. Moja mamka je zas tiez z tych co zastanu skor druhu stranu nez svoje dcery.. ako nie nejak v zlom. ale tak asi vidi svoje deti realisticky aj s chybami… A ako mozes povedat ze sa vo vztahu chlap sprava horsie? to je vsetko Tvoj subjektivny pohlad.. takisto ako Tvoj chlap si urcite mysli ze sa ho mama zastava pretoze ma naozaj pravdu.
Mne sa rozvadza kamoska, opustil ju muz s dvoma detmi a nasiel si mladsiu… svinstvo, ale ta moja kamoska by chcela pomaly aby zapreli vlastneho syna a brata, ale ako by mohli?? videli im do manzelstva? NIE, zili s nimi? tiez NIE takze najmudrejsie je proste sa do toho nemiesat, syna mozu napomenut resp. mali by lebo sa zachoval ako idiot, ale on zlyhal ako manzel, nie ako syn a brat.
Dalsi priklad, rozvod mojich rodicov.. moja mamka by bola najradsej ak by som sa rozhadala s vlastnym otcom lebo jej ublizil ( v jej ociach, samozrejme si ublizili vzajomne ) , a nevie alebo nechce pochopit ze otec je dobry… ano, manzel bol mozno na prd ale clovek ma aj ine role ako partnerske!
Asi si chcela tym poukazat hlavne na to, ze ked sa pokazde postavi na jeho stranu, tak ho v tom spravani vlastne podporuje a schvaluje mu to. Zalezi aj od kontextu - kedze do toho mozno nevidi, tak pracuje s informaciami a presvedceniami od neho. Ak ide o incident priamo pred vami, tiez moze mat na to vlastny nazor. Ak je uz ozaj nevyvratitelne, ze jej syn sa sprava ako hnup a zena je v tom nevinne, tak by mala aspon drzat usta a byt ticho, nemiesat sa, aj ked chapem, ze by zena zrejme cakala podporu. A zoznamovat sa so svokrou je predsa potrebne prave preto, aby si videla, do coho ides, aka je, az sa budes chciet raz vydat - lebo nech si vravi kto chce co chce, beries si nielen jeho, ale aj celu jeho rodinu a raz to bude babka tvojich deti - a rovnako bude proti tebe brojit pred tvojimi vlastnymi detmi.
tak ja tiež potom neviem načo sa mám ja zoznamovať s nejakou dámou ,ktorá bude neustále so mnou bojovať a ma osie*ať medzi svojimi známymi....😉