Mama nemá rada môjho priateľa

13. apr 2024

Ahojte, neviem co robit v mojej situacii. Mama nikdy nie je s nicim spokojna, ani s priatelmi ktorych som mala, nic jej nie ke dpst dobre a nikto. Par rokov mam partnera a velmi sa jej nepaci, utoci az na jeho vyzor, je to pre mna nepredstavitelne, boli sme u nasich na navsteve a ona povedala ze si pre svoju dceru niekoho lepsieho predstavovala...velmi ma to bolelo, aj jeho, lebo ma ma rad a dobre sa ku mne sprava, mame som vynadala nech uz konecne prestane...

gribka1
13. apr 2024

Nenadávaj mame. Ale povedz jej, že nevyberáš partnera pre ňu, ale pre seba. A čo konkrétne jej vadí?

caroline_
13. apr 2024

Koľko máš rokov? Na jej názore nezalezi predsa

reanda
13. apr 2024

ty nezijes na to, aby bol s tebou niekto spokojny.. ak si sama spokojna, je vsetko v poriadku.. a ak sa mama nevie spravat, tak ju nenavstevujte

pinkgirl
13. apr 2024

Jooooj taký sa ešte asi nenarodil, aby bola mamička spokojná😁. Ty s ním budeš žiť, nie ona😉.

basulaak
13. apr 2024

Been there, done that. Aj mojej bol kazdy na smiech. Moj terajsi manzel nebol “chlapec pre mna”. Zaujimave, ze sa to prudko zmenilo ked zacal dobre zarabat. Ciste pokrytectvo a malomestianstvo mojej mamy. To uz bol odsuhlaseny zrazu. Nevsimaj si to. Ignoruj jej poznamky.

sevrin
13. apr 2024

To je asi bežná vec, aj moja matka vedela ofrflať potenciálne nevesty. Raz ma to prestalo baviť a o mojich vzťahoch sa s ňou už nebavím, navyše teraz keď som to prestal riešiť, tak už len počúvam, či si niekoho nájdem, či sa odo mňa dožije vnúčat, blabla a podobne drísty 😃 ale inak vychádzame celkom dobre, proste moje vzťahy sú moja vec a nenechám si do toho od nikoho kecať.

rorino
13. apr 2024

Úlohou detí nie je žiť život svojich rodičov,tak keď sa jej priateľ nepáči,je to čisto jej problém.S vami dvomi to nemá nič spolocne

macekovam
13. apr 2024

mas aj otca? zije s mamou?on to vidi ako?