Mama je proti vekovému rozdielu vo vzťahu

12. apr 2024

Dievky, mam novu znamost, ja mam 30 a on 40, velmi dobre si spolu rozumieme, zatial sme neni v nejakom vaznom vztahu. Problemom je moja mama ktora je velmi proti kvoli velkemu vekovemu rozdielu a velmi sq snazi ma presvedcit aby som to nechala tak, ze to do buducna nebude dobre, ze uz teraz je ten rozdiel vidiey atd...ja ho mam velmi rada, neviem co mam robit, viem ze aj mama to dobre mysli ale ked uz zacne s tymi recami je mi normalne zle...mate niektora skusenosti? Velmi by som chcela aby ho spoznala ze je to fajn muz ale viem presne ako tp dopadne, bude sa pretvarovat a ked odide bude do mna hustit ze je to moj zivotny omyl...

alex49
12. apr 2024

už ste obaja dosť starý na rozdiely, iné by bolo keby máš 20 a on 40. Ale vo veku 30 a 40 už nie je taký veľký rozdiel. Bežne majú páry rozdiel 5-10 rokov. Dôležité je či si rozumiete.

koniarova
12. apr 2024

Mama s ním bude žiť?

gribka1
12. apr 2024

Ty by si mala vedieť, mama ti chce dobre, ale v tomto nemusí mať pravdu. Veľa veľa párov má takýto rozdiel a sú šťastní.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
milanemila
12. apr 2024

Mne mama nevyberala ani v 16tich frajera, nie to este v 30ke. 30 a 40 podla mna nie je ziaden “oooo katastrofa” rozdiel.
Treba mame vysvetlit, ze si dospela svojpravna osoba, kebo ked uz teraz je problem, tak neviem co budes zazivat ked nebodaj budes chciet raz podla seba rozhodovat o svojom dietati 🙈

autor
12. apr 2024

@gribka1 ved to jej prave hovorim...lebo ona ze chce aby som bola stastna atd...jej vravim ze a ako vies ze s mladsim by som bola...proste ma to takto v hlave a hotovo

autor
12. apr 2024

@milanemila ona je taka, vsetko musi komentovat...uz som si zvykla ale toto mi fest vadi

gribka1
12. apr 2024

Vydrž, je to tvoj život, keď uvidí, že si šťastná, snáď pochopí. Ale kvôli nej ho nenechaj.

diewcatqoo
12. apr 2024

Ty zijes s mamou alebo kvoli comu jej vesias na nos, kolko rokov ma tvoja znamost? Ked vies, ze ku vsetkemu ma blby komentar, preco jej hovoris taketo veci? Nemas 15 a ani 18 a v 30tke snad uz mas vlastny rozum na to, aby si si mohla vyberat partnera podla seba. A ak sa aj popalis, si snad dostatocne stara na to, aby si sa s tym dokazala vysporiadat. 10 rocny vekovy rozdiel nie je nic strasne

lauriik
12. apr 2024

Mama to mysli s tebou dobre. Mna by zaujimalo, preco je 40 rocny chlap slobodny? Pretoze ked ma chlap 40
a nemal nikdy rodinu a deti tak by som hladala co je na nom "zle". Ak uz zenu a rodinu mal a ma nejake deti z predchadzajuceho vztahu tak je jasne, preco s nim mama nesuhlasi.

autor
12. apr 2024

@diewcatqoo pretoze s nou normalne komunikujem a chvela som ho s nou zozmanit len ked sa to dozvedela tak sa zacala na neho pytat a tak...

autor
12. apr 2024

@lauriik mal dlhsi vztah ktory mu nevysiel

betulinka1
12. apr 2024

Mama ti nema do toho kecat. Ona sa skor boji, ze uz nebudes mat na nu cas. Akoze aby mi mama diktovala s kym mam byt????

3petka
12. apr 2024

Nech sa mama nestará. Si dospela osoba. Ja a môj muž mame rozdiel 8 rokov. A nenormálne si rozumieme a to sme sa spoznali v mojich 20-tich.

cyberk
12. apr 2024

Mozno dufala, ze este stretnes niekoho s kym by si si chcela aj zalozit rodinu. Ale vsak si casom zvykne. I ked mat 40r a byt sam, tak to je asi nejaky chybny kus…

lubina
12. apr 2024

Mas 30!! Sama sa musis rozhodnut, ved to je tvoj zivot a nie zivot tvojej mamy. Hadam by ti este aj v 50-tke chcela davat rady....si dospela a svojpravna!

dskjhfdlkdjhl
12. apr 2024

Mas 30, nie 15.

diewcatqoo
12. apr 2024

Podla mna sa da normalne komunikovat aj bez toho, aby si zdielala s mamou informacie ohladom veku partnera, obzvlast, ked vies, ze bude mat blbe komentare. Este by som pochopila, keby mal tvoj mily vyse 50 a sediny, ze by mama rypala kvoli veku, keby ho uvidela. Alebo keby si bola v puberte, ze by chcela vediet, kolko ma frajer rokov. Ale mas 30! Otazky ohladom veku a nasledne blbe komentare kvoli tomu fakt nie su v pohode.

pralinka25
12. apr 2024

@cyberk a to sa so 40 rocnym neda?

pralinka25
12. apr 2024

mama sa skor boji ze ta strati. nemusi to mysliet zle. 10 rokov nie je extremny vekovy rozdiel. to ci s nim budes sastna ovplyvnuju ine veci ako vek.
das na mamu a mozno ti ujde vlak. mozno je toten pravy a mozno nie. riad sa sebou v tomto.

denithestrange1993
12. apr 2024

Si uz daaavno dospela tak si mozes robit co chces,zas az taky brutalny rozdiel to nie je,predsa si si nenasla deduska za priatela

majlo1234
12. apr 2024

My mame s manzelom podobny vekovy rozdiel a mama bola tiez hotova. Ale ja som ju aj chapala, tiez som si nepredstavovala moj zivot s dedkom😂 ale roky zatial ukazuju, ze to bol celkom dobry vyber, nakoniec ono sa ten vek prejavi neskorsie. Ale za skusku nic nedas a mama si nakoniec zvykne

levandula7
12. apr 2024

ty máš tridsať a necháš si kecať od rodiny do života? :O to ja som nikomu nedovolila, ani keď som mala 16 :D nastav si nejaké hranice a riaď sa vlastným úsudkom.

gabesz1
12. apr 2024

Máte svoj vek, rozum! Ak vám to klape nestarajte sa o nikoho a o nič!

zuzinka888
12. apr 2024

Naozaj si v 30 pytas povolenie od mamky? Fakt?

0silvia0
12. apr 2024

Mam manzela o 11 rokov starsieho, sme spolu 22 rokov. Tieto blbe reci o vadnom kuse ked citam...
Moja sestra ma muza o 13 rokov starsieho a druha sestra o 7 rokov starsieho. Moji rodicia sa nam do vztahovych zalezitosti nastastie nikdy nerypali a ani by sme im to nedovolili.

liusa82
12. apr 2024

10 rokov to je tak že normálka.Naši to takto majú ale obrátene.Tu je staršia mamina o 10.To by už tvoju asi rovno vystrelo keby domov donesieš 20 ročného zajaca😀

marsmykkok
12. apr 2024

a doteraz si mala vzťahy ty?

jajanka31
12. apr 2024

@pralinka25 aj ja si myslim. Boji sa ze o nu pride. Vadil by jej kazdy aj 30rocny nieco by si nasla.

tani777
12. apr 2024

Ked som stretla mojho muza,mala som 23,on 36...normalne som sa o tom bavila s mojou mamou,chcela som vediet jej nazor a tak..povedala mi "ty s nim budes,nie ja..ak ti vyhovuje,tak mna do toho nic nie je"..to iste by som povedala aj ja svojej dcere 😊 kasli na to,ona sa mozno zlakla,alebo to necakala..ak bude vidiet,ze si s nim stastna,bude v pohode 😊