Baby tak a som tu zas. Zhrniem to po pár mesiacoch. Od januára sa stretávame. Pan rozvedený po 10r vzťahu žena zla nestará sa o dieťa on iba. Ja mam dcéru v takom veku ako jeho. Mame naplánovanú letnú dovolenku. Každý deň sa stretávame aj s deťmi aj bez deti. Chcel by sa aj sťahovať do spoločného bývania.Ako on hovorí vždy ráta somnou ma plány do budúcnosti atď. Snaží sa aj s mojou dcérou vychádzať aj všetko. Sex nebol lebo není zaľúbený. Ukončiť alebo ešte počkať. Lebo pokiaľ sa za 4mesiace nezaľúbil tak už neviem
Omg zase ty 🤪 tvoja dcera ho neznaša on Ta nelubi ani sex Nebol ale uz planuješ dovolenku a spoločne byvanie. Si si ista ze sa stretavate? Mam uz pocit že ten vàš “vztah” je iba v tvojej hlave a toho pana len kazdy den vyčkàvaš s dcerou na pieskovisku.. ale inak super kedy bude svadba?
Ukonči to. Nechce to, čo ty. Predstavuje si to inak. Nevyhovuje ti to tak. Nemáš žiadnu istotu, že sa to raz zmení. Keby sa stále nevypytuješ a len sa s ním zatiaľ kamarátiš, bolo by to iné.
Už zase to isté? On nie je zaľúbený, bohvie o co tam ide, dcéra ho odmieta, sex nie, lebo nie je zaľúbený. Co chceš počuť? Nie, nezalubi sa, nerozumiem, načo sa stretavate,ako kamoši? Obaja mi pripadáte zvláštni, on schce spolu bývať aj vychádzať s tvojou dcerou, ale neľúbi ta, nesexuje s tebou, lebo nie je tam chémia, dokonca ešte ti to aj povie, ty s nim plánuješ dovolenku, život. Spamätajte sa obaja a trochu popremysajte, čo vlastne chcete riešiť, lebo cely ten "vzťah" je nezmysel
@dollynkaa Prepáč, ale Ty musíš byť strašne naivná až hlúpa. Už len to by ma zastavilo, že pán rozvedený po 10 rokoch povie o svojej ex, že je strašne zlá a nestará sa o deti. Toto je také klišé až strach. A navyše nechce s Tebou sex, to si fakt neviem predstaviť, ako si odôvodňuješ v tej svojej hlave. Veď v začiatkoch vzťahu je sex ten najlepší, ak teda muž po žene túži. A neexistuje natoľko sklamaný a frustrovaný chlap, aby nepomiloval ženu, po ktorej túži (oni myslia inak ako ženy).
Tu chceš vzťah iba Ty, on očividne potrebuje iba bývanie, kuchárku, upratovačku a pestunku pre dieťa. Toto porieši a popritom bude hľadať takú, do ktorej sa zamiluje na prvý pohľad. Chceš to?
@dollynkaa a naco to silis? Nakoniec ho uzenies, aj sa teda s tebou vyspi, aby teda vyskusal, ci ta cez sex nezacne aj milovat, ty otehotnies a on ti povie, ze takto si to nepredstavoval. A dalej co?
Muzi su v tychto veciach priamociarejsi. Ak zenu chcu, tak ju chcu. Nebudu rozpravat: si velmi sympaticka a mila, ale ja este neviem... mam za sebou zly vztah, som opatrny... pocitam s tebou, ale nechcem sa zase sklamat...
To su typicky zenske reci. Zena tym mysli, co hovori.
Muz, ked to hovori, tak si pre neho Prevoznik (cez zle obdobie po zlom vztahu). Niekedy mu staci stretavat sa a pokecat. Mat taky ten pocit, ze sa o neho niekto zaujima, ze stoji stale za to. Hladka to ego. Inokedy dokonca s prevoznickou aj sexuje, hoci citi, ze nie je ta prava a vlastne je pripraveny ju vymenit, ked sa naskytne moznost. Ale hovori si, ze ked to ona chce a suhlasi a tesi ju to, preco nie.
No az uvidi tu, ktora ho zaujme naozaj sama od seba, tak budes oci otvarat. Ani zla exka, ani zla skusenost, ani potreba sa “vyliecit”, nic nebude uz zrazu platne. Aj keby ti este den, alebo dokonca hodinu predtym hovoril, ako on este potrebuje cas.
Zrazu hned vie, ze chce s nou fungovat, vie si s nou predstavit zivot aj sex, chce ju zaujat, zacne okolo nej kruzit, zaujimat sa a tokat.
To len zena chce vidiet v takomto chlapovi zraneneho medveda a verit, ze s dostatkom trpezlivosti si ziska jeho doveru a ako odmenu jej on (ako jedinej) odhali svoje citlive vnutro. A bude si ju o to viac vazit, ze ona jedina ho chape.
Ibazeby to bol niekto zlahka smrncnuty autistickym spektrom a mal fakt problemy s medziludskymi vztahmi. No to aj ona musi pocitat s tym, ze sa s tymito jeho osobitostami bude pasovat cely zivot.
Bezny muz ale takto nefunguje. Ked uvidi tu, ktoru sam chce, zahodi medvediu kozu ochotne aj sam od seba bez pomoci a s nadsenim ide lovit.
Dospelý chlap a nechce sex, lebo nie je zaľúbený? Ale budúcnosť plánuje? Sorry, ale ako chlap tam vidím len jedno racionálne vysvetlenie - že je impotent a hanbí sa to povedať. A sexu sa bojí, lebo by to zrazu prasklo.
Pan potrebuje asi gazdinku na varenie a domace prace. Chlap vie mat sex aj ked nie je zalubeny.
Môže byt asexuál .
@marseillefan ze vraj ma niaky blok od rozvodu s nikým nespal. Nerozumiem tomu.
@retatka nemusí to byť sklamanie... kopec žien sa tu na MK sťažuje na ten istý problém, že chlapovi proste prestane chýbať sex.. väčšinou ani pred tým sa do toho nejako veľmi nehrnuli, no po nejakom čase ho už odmietajú úplne. Ženy sú samozrejme nešťastné, lebo si myslia, že ho už nepriťahujú, pritom problém je niekde inde.
Ja už len z dôvodu, že moje dieťa by nemalo k nemu vzťah by som to ukončila ihneď. Dieťa je prvorade
možno je len vypočítavý...aby žene ukázal že už má za ňu náhradu...
inak nepoznám chlap ktorý by povedal na svoju ex že sa starala o dieťa....každý len kydá a pritom veľakrát je pravda kdesi inde....
@moonlight1210 perfektny prispevok, aj ta poznamka o autistickom spektre, to ma uplne odrovnalo. Viem, o com hovoris. Zaujimalo by ma ale: si psychologicka?
@dollynkaa dokolečka nečitam iba pri tebe Lebo sa opakuješ ale vzdy z teba vypadne nove info 😂ten sex si minule nespomenula. Ale inak stale pišeš o niekom čo Ta nechce a nelubi . Neviem čo chces este počut? Uražaj sa kolko chces ale uz je to smiešne takto dookola riešit ten vas akoze vztah . Ty nemas ziadnu hrdost? Ked Ta Niekto nechce nelubi Ako si to chceš vynutit ? A otec tvojej dcery už vie že Ste rozideni ? Ci este stale snim byvaš a hladaš zufalo cestu von? Tak hladaj inde tu to nebude mat happy end iba end.
Bud je zalubeny, ale nechce si to pripustit, lebo sa boji dalsieho ublizenia, alebo ked naozaj nie je zalubeny, tak uz sa ani nezalubi.