Ukončiť 12 ročný vzťah kvôli mesačnej známosti alebo ukončiť mesačnú známosť a ostať v istote? Čo robiť ak sa neviem rozhodnúť.
Povedz o svojej novej známosti svojmu dlhoročnému partnerovi, ten určite nebude mať problém sa rozhodnúť ...
Keby ti záležalo na tom mužovi s ktorým máš 12 ročný vzťah tak by si nedopustila aby si vôbec nad niečom takýmto rozmýšľala. Takze rozhodne ukončiť 12 ročný vzťah. A to či už ostať s tým koho poznáš 1 mesiac? Ťažko povedať, aby to tiež potom neprešlo o 12 rokov do podobnej situácie.
Každopádne všeobecne nie je dobre z jedného vzťahu, ísť do ďalšieho. Nakoľko si človek nevie uvedomiť čo bolo zle a čo zas dobre a tým pádom sa z toho predošlého vzťahu nevie poučiť. Dobre je minimálne pár mesiacov ostať sama, a naučiť sa žiť sama a až keď to dokážeš potom si pripravená na vážny vzťah.
Ak si v tom 12rocnom vztahu nestastna, urobila si vsetko pre jeho zachranu, ale uz sa zachranit neda, tak ho ukonci.. ci uz mas iny vztah alebo nemas
😂 zase ten teoreticky troll "co by ste robili..." 🙄
@sisa_s veľmi dobrá odpoveď 😉. Priama,krátka a výstižná.
Napísala si veľmi málo, nepíšeš, či máte deti, či máte nejaké problémy alebo len stereotyp a nuda. Ťažko potom niečo radiť.
v tom 12 ročnom vzťahu ti niečo chýba a kompenzuješ si to s mesačným vzťahom, no rozhodnuť sa musiš ty
hlavne si to dobre rozmyslí a dôkladne si to zváž.. dlhoročné vzťahy sa často rozpadajú kvôli tomu, že jeden z partnerov si nájde niekoho iného, no väčšinou je za tým len pocit stereotypu či nudy v pôvodnom vzťahu.. lenže nový charizmatický partner nerovná sa vždy šťastie na celý život.. pamätaj, že budeš musieť od základov budovať nový vzťah s človekom, ktoré poznáš mesiac.. inak mesiac je brutal krátka doba, takúto známosť by som neoznačila ani za svojho partnera.. však za mesiac nemôžeš vedieť, či je to partner do voza, aj do koča, či ťa podporí, podrží, či ťa nemá len na rozptýlenie času.. ak ti doposiaľ v starom vzťahu nič nechýbalo, bola si spoko, máš zodpovedného a spoľahlivého partnera, tak by som od neho neodišla.. skôr by som sa snažila opäť naštartovať iskru v dlhoročnom vzťahu..
Ak spolu chodite, tak ano, proste nevnimas svojho priatela ako cloveka na cely zivot.
Ukoncit oba vztahy a urcit si priority..