Mám to vôbec riešiť?

27. aug 2024

Ahojte baby. Som po pôrode 4mesiace, žiaľ áno postava sa mi zmenila a snažím sa s tým niečo robiť v rámci možností. Hnevá ma to a je jasné, že nie som spokojná. Do toho mam prvé dieťa, takže áno všetko trosku viac prežívam. Idem ale k veci.

Môj partner je fajn chlap ale hnevá ma na ňom jedna vec. Kdekoľvek ideme tak sa obzerá za nejakou peknou ženou. Robil to aj pred tehotenstvom. Je jasné, že tým, že som teraz ja so sebou není spokojná tak mi to vadí ale vadilo mi to vždy. Veľakrát som mu to aj povedala ale zdá sa, že sa nič nezmenilo. Aj napr včera, boli sme v reštaurácii a tam sa pozeral na čašníčku. Vzdy ked isla pozeral na nu. Mňa to zamrzelo, nevravím OK pozri sa ale nie tak, že mne to už bolo nepríjemné. Toto je vždy tak, keď niekde sme ale popri nás prejde žena tak sa pozrie ale pozrie sa dosť. Veľakrát sa stane aj to, že keď si listuje FB tak si pozrie profily žien /tie ktoré mu vyhadzujú pridať do priatelov/. Ale kolegyne, to zas viem keď už sem tam mu povie ze akú ženu pozera. Alebo som mu spomínala susedu, keď sme šli ona akurát šla. A potom som videla, že si ju pozeral na fb. Najhoršie je ze to vždy náhodou zbadám keď je na Fb ja to zazrem

anajka266
27. aug 2024

Toto asi nijak nevyriešiš. Robil to a robiť to aj bude. Je to chumaj,ak vie,že ti to vyslovene vadí a veselo si v tom pokračuje aj v tvojej prítomnosti. Robí to takmer každý muž, že očumuje ženy. Ale aspoň v pritomnosti partnerky by sa mal krotiť. Rada znie jednoducho: zmier sa s tým a pozeraj aj ty po chlapoch. Aj keď my ženy vacsinou vobec nie sme vizualne zamerané. Inak sa tym budes trapit navzdy a kazdy raz ked bude v pritomnosti nejaka zena, budes na to mysliet. Tvoje riesenie je bud sa s tym zmierit alebo poslat pána Čumiho do prdele.

hederamonstera
27. aug 2024

Aj moj to robi, nevadi mi to, nech sa pozrie ale obcas je to tak okate, az sa hanbim a vtedy mu poviem, ze ci sa nemoze krotit, ze je to trapne.

anajka266
27. aug 2024

A este dodam, ze pomoze ti, ak si zvysis sebavedomie. Pracuj na svojej postave, vizáži, vzdy sa pekne obleč a uvidis, ze ak budu aj teba chlapi ocumovat, casom to pustis z hlavy. Chlap sa pozrie na peknu zenu ale v tom momente na nu zabudne lebo za par sekund ide dalsia.

medda_beda
27. aug 2024

A načo si s ním ostala, založila si rodinu? Štve ma čo robí chlap, ale just s ním budem a potom sa sťažujem.
Čo si čakala? Že prestane? Každý z nás sa pozrie, ale je rozdiel sa pozrieť a slintať a ešte k tomu pred partnerom.Je to neúctivé.
A nie nie je každý taký debko žeby očumoval ženy takto okato.

jizanka
27. aug 2024

Tak ono taky není příjemné když tě okatě očumuje chlap co jde se svojí partnerkou. Mohla bys mu zkusit říct, že je to trapné nejen tobě, ake možná i té dotyčné.

januska12323
27. aug 2024

Pozerať môže ale očumovať je tak pre 15 ročných. Zamávaj mu nabudúce pred očami nech sa uvedomí.

deti95060810
27. aug 2024

ten neskončí ani do dôchodku... takýto bol a bude vždy.
mne by to vadilo, načo mi je taký chlap ktorý okato pozerá po iných ženách...

personality
27. aug 2024

Môj sa nepozerá vôbec po iných a to som ako mrochta momentalne, asi je cudný 😀

fairyy
27. aug 2024

@personality aj moj je taky cudny 😂😂 to skor ja mu poviem, ze aha pozri na nu 😅 a ani vtedy nevie kam ma pozerat a zacne tak okato hladat a este nevie najst, ze sa vzdy zacnem smiat...
inak autorka moj exmanzel to robil, to co popisujes ...velakrat mi to nevadilo, ale dokazal to tak prehnat, ze som aj odisla z restauracie ci obchodu a jeho tam nechala

anajka266
27. aug 2024

@personality
@fairyy
Kde ste ich nasli?😂

personality
27. aug 2024

@anajka266 možno ani nie sú na ženy😀 možno preto na ne nepozerajú 😀 ale na nete pozerá…

fairyy
27. aug 2024

@anajka266 musela som ho doslova poklepat po ramene, ze aha tu som, lebo inak ani mna by si nevsimol 🤣 aj po 8mich rokoch sa smejeme, ze keby ho okato doslovne a priamo nezbalim ja, on je dodnes sam ak by sa ina taka ako ja nenasla ...ten moj je proste nevsimavy co sa tyka okoloiducich zien 😀

anajka266
27. aug 2024

@fairyy mas istotu aspon,ze nebude balit inú 😂

roja01
27. aug 2024

Co keby si mu nastavila zrkadlo. Ocumuj a komentuj peknych muzov.

dobryden
27. aug 2024

Nenarobíš s tym uz nic bol taky pred, je teraz .Otazka preco si s nim ostala,ake ine hodnoty ma ktore prevážili tuto?

lucia13022023
27. aug 2024

Jedine mu to len povedať, že ti to vadí, ubližuje.. Ak nie je idiot, pochopí to a mohol by sa aspoň pred tebou snažiť nerobiť to.
Inak ti muži co to robia, úplne okato a sú ešte aj s manželkami, je to extremne nepríjemné aj pre nás, na ktoré pozerajú. Minule sme sa boli s mužom najesť v restike, oproti nam sedel parik a muž si do pery hryzol, pery oblizoval a zmurkal pri tom ako pozeral smerom k nám. Otrasne som sa cítila.

aliaray1
27. aug 2024

Mate 4 mes.babo a tvoj chlap sa stiha obzerat po zenach? No...takto...cim skor ho zapriahnes do roboty v domacnosti, tym lepsie pre vsetkych. Popros ho nech operie, vygrga babo, vykupe, prebali, vyzehli, povysava, umyje okna, podlahy, objedna lekaren, drogeriu, nakupi a pripadne navari. Hraj to na blondynu. Nie ze ty vsetko stihnes...matka superman, ale naivna unavena nevinna usmievava "blondyna"...a ty medzitym pocvic, namaluj sa, pokecaj s kamoskami, rodinou a vyber sa na shopping...ved dieta rastie ako z vody, bodycka treba v akcoske vychytat...a hlavne sa mu vtedy neozivaj, neboj dieta aj on prezije, nedvihaj telefon, neodpisuj (nepocula si a mala v kabelke). Vysledky na seba nenechaju dlho cakat

gribka1
27. aug 2024

Ked už takého máš, tak jedine robiť to čo on. A možno si v tom nájdeš záľubu. Nie si pre jeho oči jediná, ani on nemusí byť pre tvoje.

betulinka1
27. aug 2024

Vsak ho kopni pod stolom alebo mu nieco povedz na mieste. Na zaciatku vztahu som toto tiez riesila s mojim. Este sme sa len spoznávali a o furt do oci kukal, ked isla nejaka okolo,. Hovorim mu Akoze keby na cecky jej kuknes alebo nohy, preboha preco do oci. Ze ved sa vsetci kukaju do oci. No a parkrat sme sa na tom pochytili, lebo mne sa to zdalo ponižujúce a jemu normalne. Ale potom som to nejako zacala chapat, lebo tak chlapec je z takej dediny a tam ked ides na ihrisko alebo po ulici, do obchodu, tam mi vsetci kukali do oci. Pre mna su oci intímna zona a ja sa pozeram velmi malo priamo do oci ludom aj pri rozhovore pozeram na čelo. Akoze nikdy v zivote som to nezazila a to mam co to po svete pocestovane, Cize to bola pre mna taka novinka. Kolegovia v praci ma poučili, ze to vážne nemusi nic znamenat, ze to je zvyk. Ale tak jasne som mu na zaciatku vysvetlila, ze nech si kukne rici, cici ale oci nie, lebo pre mna maju oci vyznam akoby koketoval a to este pred mojimi ocami. Ze proste sa to odnauci alebo končím, lebo na toto si nezvyknem. Tak sa odnaučil. Ale tebe je uz tazko, ked mate deti nieco odnaučiť. Ked sa nieco nepaci, to treba hned riesit a hovorit o tom a aj to vysvetlit, ze preco ti to vadi.

rozculena
27. aug 2024

Čo si si vybrala,to máš.

mamamasama
27. aug 2024

Našli ste si dobrých exotov poniektoré 🤣🤣🤣😅

vilma7
27. aug 2024

Poznala som takého...A poslala do ....estebskor ako sme začali spolu niečo vážne mať. Je ti neúčtuje voči partnerke, veď môže predsa ocumovat keď chodí bez nej...alebo?

domkakvet
27. aug 2024

To nebude len o tvojej postave.

autor
27. aug 2024

@domkakvet a o čom?

gribka1
27. aug 2024

Myslím, že tým myslí, že je to debil.

domkakvet
27. aug 2024

@gribka1 presne to tym myslim.