Ahojte, nechcem sa velmi rozpisovať do podrobna. Moj problem alebo zly pocit sa coraz viac vo mne ozyva. Som niekoľko rokov rozvedená a teraz mam priatela ktorý je odomna o 9 rokov mladší. Nevyzera ale je. Problem je v tom že sme spolu 5r. on pozná moju celú rodinu byva somnou 4r. všetko s mojimi detmi si rozumie super. ALE mna jeho rodina nepozna osobne vôbec. Vedia ze existujem ale nestretávame sa. Jeho matka odomna x krat nieco potrebovala zaviesť doniest ale vzdy len do schranky a OFF. mna mrzí ze vobec ma nechce spoznať. Nepotrebujem od nej nic len ma boli ze nemá v sebe ani štipku toho aby ma chcela spoznať ked už odomna berie veci alebo jej ich nosim domov bez toho aby sme sa stretli. Priatel jej plati všetko byt, stravu, telefon internet. Mám pocit je jeho matka stale medzi nami. stale na ňu príde reč. Mne priateľ neprispieva na nic som samostatna.Ani mu nezvyši ak poplati matke ,svoje veci a na deti s nedošleho vztahu. Uz som mu to niekolko krát povedala ze mi vadi ten postoj jeho matky ale aj jeho ze nestoji o to aby nas zoznámil. Vysí mu na krku ako pijavica neschopna. a pritom od 15r sa musel o seba starat sam lebo ona na neho srala a teraz caka ze jej bude dobre že nie riť mastit. Chcem tak vela aby sa postavil za mna a ju dal trocha bokom nemyslim uplne ale aby som cítila ze som ta s ktorou ako tvrdi chce ziť lebo ma miluje. Ach neviem co mam robit. Biju sa vo mne pocity ci mám tomu davat sancu alebo to ukoncit na kratsej ceste. Dakujem za kazdu radu postreh. Sorry za chyby pisala som v emocii 😢
Bud by sa vyjadril co zamysla dalej a ak chce s tebou byt dala by som podmienku ukoncit financovanie mamineho byvania.
A ju by som vobec neriesila. Nechce sa zoznamit nechce mat s tebou kontakt tak ju nechaj. Ver ze niekedy lepsie…
Priatel s tebou byva a neprispieva ti na vydavky?
@mima1 stale mi povie že snazim sa ju postaviť na nohy. Ale ona do prace nehodla ist hoci do dochodku ma ešte dost daleko. a kedže nechce pracovat dala sa na PN ako nezamestnana a zije len z hmotnej nudze či čo to pobera nejakych 80€ ja som 100% presvedcená že ona ani nebude sa stavať na nohy ked jej on stale vsetko zaplati. ☹
Poskoka robiť áno ...spoznať sa nie ... Nevidím dôvod pomáhať .... A toho partnera oboznámit že buď platí alebo dovi dopo .... Ale nemyslím že sa to zmení ...
Pises:Mne priateľ neprispieva na nic som samostatna. Nie, ty si hlupa. Prepac, ze musim takto pisat. PRECO??? zivis, peries a ubytovavas dospeleho chlapa-vyzirku? To si fakt tak zle na tom? Jedine ak vyzera ako Brad Pitt a šuka ako blazon. A ked nema ani syn, ani jeho mater hanby v sebe, tak ziaden servis by nebol.
Aha tak ty živíš jeho a on svoju matku 🙈 tak to je iný odkundes, a tú pani nech ti nie je ľúto že ju ani nepoznáš. Prestaň jej robiť servis a jemu povedz nech sa rozhodne. Či bude s tebou a prestane ju dotovať a zároveň bude prispievať na domácnosť v ktorej žije.
@stanulienkat zo zaciatku to tak nebolo ale už som otvorila oci preto sa pytam na nazor. neuražam sa
@ester_ka ty si ho vydrziavas - takto to vyzerá. Mamičku nech nechá tak, s tebou žije a peniaze odchádzajú k mame- no super. A teba trápi jeho mama? Bud rada ze máš od nej pokoj, ten pokoj máš preto lebo nieje s tebou stotožňovať. Nepáči sa jej a vie to aj tvoj partner. Takže ďalší prípad neodstrihnutej pupocnej snury
To ze sa nestretávate a nemáte vzťah nieje problém. Problém je tvoj partner.... Bývate spolu 4r a on miesto toho aby sa podieľal (nie prispieval) na spoločnej domácnosti, platí všetko matke a ty ho vlastne živiš? No prepáč, ale takého by som poslala do prdele rýchlosťou svetla, nech sa teda nasťahuje k mamičke a žije s ňou. Ja nehovorím že má všetko ťahať chlap, ale ak raz dospelý chlap žije so ženou, má sa starať a podieľať na domácnosti, takisto ako keď si nájde ženu s dieťaťom (to platí aj o ženách ktoré si nájdu chlapa s deťmi) majú mať záujem o deti a záujem o deti u mňa znamená aj to, že im občas niečo kúpia, zaplatia a snažia sa aj s deti budovať vzťah..
Nikdy, ak by som raz bola slobodná sebestačná matka/žena, by som nebola s niekym, kto je pre mňa záťaž, prísavka a nechová sa ako správny chlap.
@ester_ka No, evidentne stavia mamu pred teba a ešte ona využíva svojho stavu aby od neho vycicala čo najviac. Chápem, je to jeho mama, ale ty si jeho partnerka a keď už spolu žijete, mal by si uvedomiť aké záväzky z toho plynú. Jeho zdiera mama a on zdiera teba. Opýtaj sa samej seba, či si to takto vieš predstaviť do budúcnosti, pretože toto sa len tak zo dňa na deň nezmení.
Mne by viac vadilo, ze partner, ktory so mnou zije, neprispieva. Toto by som zatrhla hned.
@ester_ka
Ja som so svojím partnerom (priateľom) 5 rokov a nepoznám jeho matku. 😁 Poznám celú jeho rodinu z otcovej strany (a vychádzame super 💗) ale zo strany matky nikoho. 🤷 Partner je s matkou v kontakte (telefonicky) takmer denne, čiže jeho matka o mne viac. Hovorím partnerovi, že zo slušnosti by som sa jeho matkou mala spoznať (aspoň raz). Avšak to sa nepoznáme a nestretávame sa absolútne nezasahuje do nášho vzťahu. 🙂
Ja chapem na jednej strane aj jeho. Je to jeho mama, tu mame len jednu, nech je aka chce ale tebe sa dost cudujem, ze jej robis sluzku. Ja by som pekne krasne povedala, ze tu pani nepoznam a nebudem jej nic nosit a davat do schranky. Mas predsa nejaku hrdost. Ale toto by mal vyriesit tvoj prietel. Dohovorit jej. A dat nejake ultimatum, ze fajn este tento mesiac ti pomozem, ale tiez nemozem zit bez penazi. Ak by bola ozaj taka chora, mala by narok aj na nieco ine ako len hmotnu nudzu.
@22abigail22 mne vadi že stale ho stavia do roviny ze jej musi pomoct bo ona nema. A ked sa jej snazi nieco protirecit ona este ma blbe reči ze ,,najradsej keby som zomrela nech od teba nepytam peniaze. Mna ide vtedy rozpučiť od zlosti. Nieje zly clovek len ho vydiera citovo matka
@22abigail22 ja neviem mozno jej vadim že som starsia alebo neviem ale tak snad ked je MATKA tak chce dietatu to najlepsie aked jej povedal ze je stastny somnou tak by to mala akceptovat . mne ona nechyba len ma zaraža ze ma tu drzost chciet nieco po mne a pritom ju nezaujima kto som hlavne ze dostane svoje
Ak ta nechce spoznat, tak nechce. Tym padom nie je dovod ani snazit sa o pomoc. V podstate je to len vyuzivanie.
Mimochodom urcite to je len o tom, ze nechce? Neskryvaju pred tebou nieco? Su veci, za ktore sa da aj hanbit, a ta situacia by velmi inak asi nevyzerala.
@ester_ka No za mňa tu pomôže len rozchod. On ťa využíva, jeho matka využíva jeho. Treba tento chorý vzťah prerušiť. Ty si sebestačná, nájdi si normálneho chlapa a nestahuj ho k sebe. Stretávať sa môžte, ale nenechaj sa využívať.
@ester_ka a o čo chceš bojovať? O parazita, ktorý sa tebou necháva živiť a pritom mu nestojíš ani za to, aby ťa predstavil svojej matke? Nech je, aká je, ale takto to vyzerá, že on sa za teba de facto buď hanbí alebo ťa nepovažuje za natoľko dôležitú, aby si aspoň formálne bola uvedená do jeho rodiny. A ako sa správa jeho matka, nie je podstatné, dôležité je, ako sa k tomu stavia ON! Okrem toho to, ako žije jeho matka a skutočnosť, že on ti ničím neprispieva, veľa naznačuje - vieš, gény nevyčuráš...
Takto ti napíšem.. Ja som si k sebe nasťahovala priateľa, ktorý mi tiež neplatil na byt a na stravu len sporadicky. Ľutovala som ho, lebo im umrel otec z vlastnej vôle, len čo dostavali nový dom a zadĺzili seba aj môjho vtedy priateľa a jeho brata. A po 2 rokoch takéhoto bývania do toho prišla dcéra. Jeho matka ma inak tiež z nejakého dôvodu nemusela, hoci som sa mohla aj rozkrájať. Narobil si však dlhy kvôli tomu, lebo jeho matka sa nemienila vzdať toho domu aj napriek smrti ich otca. Ako to celé dopadlo? Na malú mi prispel len pod nátlakom, jeho mama ho huckala proti mne a takmer 2 roky sme sa súdili o výživné, lebo hral zo seba neschopného chudáčika a jeho mama mu v tom celom pomáhala a šli proti nám obaja. Tak sa ťa len tak opýtam.. toto chceš? Lebo keď do takéhoto vzťahu príde dieťa, to len veci viac vystupňuje. Budú to ešte väčšie sračky, ver mi. Keby som to ja vtedy chcela vidieť, keď do mňa rodičia hustili, mala by som omnoho menej problémov a nemusím teraz s debilom dieťa vychovávať.
Rozhodne ukončiť.