Mám skoro 20 a bojím sa rodičom povedať, že mám 27-ročného frajera

29. jan 2024

Ahojte, veľmi sa bojím povedať rodičom že mám frajera. Bojím sa že má vyhodia alebo čo.
Mám 19 rokov za 2 mesiace 20 rokov, frajer má 27 rokov. Už sme spolu vyše roka. Ja viem je to blbé mať takého starého frajera.
Ako im to povedať že je odo mňa o dosť starší.

januska12323
29. jan 2024

Normálne im ho predstav ked pôjdete von. Mami, oci, toto je Matúš chodíme spolu. Prečo by ta mali vyhadzovať?

viestta
29. jan 2024

Si dospela, takze mozes bez problemov chodit s kym ty chces. Co to mate za rodinne vztahy, ked sa boljis predstavit rodicom frajera?

autor
29. jan 2024

Ja sa veľmi bojím že do mňa nakričia že či som normálna mať takého staršieho frajera

pluss
29. jan 2024

veď nemá o 30 viac....je medzi vami len 7 rokov...nehovoriac o tom, že aj keby mal o 30 viac, je to tvoja vec

bessie12
29. jan 2024

a to je zle mat starsieho priatela ? Ja mam ovela starsieho snubenca ako mas ty priatela a nikto na mna nenakrical. Mamina to prijala v pohode a co si ostatni myslia ma absolutne nezaujima 🙂

viestta
29. jan 2024

O osem rokov starsi nie je stary vypelichany dedo. Ked sa rodicov bojis, popracuj na sebe, nieco sa pokazilo, ked sa bojis aj z takej banalnej zalezitosti. Ked sa ich tak bojis, mozno by nebolo od veci konecne sa zbalit z detskej izby, osamostatnit sa a zit svoj zivot podla svojho a nie v strachu co povedia rodicia...

maranta_leuconeura
29. jan 2024

No vcera tu zeny pisali, ze 10 rocny rozdiel medzi 17 a 27 je hrozne vela, dnes 8 rocny je nic... 😂

Rodicom to nehovor ked sa bojis vyhadzovu (zas rodicia roka zrejme, ale tak to byva u starsej generacie) a hladaj si podnajom, aby si sa osamostatnila a nezazivala uz tieto stresy. Potom uz nebudu mat nad tvojim zivotom moc

ivangeline
29. jan 2024

Akoze.. moj manzel je 6r starsi. Kebyže mas 14,tak chspem tvoje rozpaky...ale takto,to nie je namieste a ak budu reagovat prehnane, tak... ignorovala by som. ;D By si len nastrbili vztah medzi vami.

egonsk
29. jan 2024

ty ked mas 20 a on 27, tak ste takmer na rovnakej urovni, nevidim v tom najmensi problem.

egonsk
29. jan 2024

@maranta_leuconeura Aj 15 rocny rozdiel vie fungovat bez problemov, ak su obaja uz dozreli. V zahranici sa nad tym ani nepozastavuju, len u nas je zauzivany idealny partner s cca 2 roky rozdielom, ale nech ma zabezpecenie a skusenosti ako o 20 rokov starsi...

hendikep
29. jan 2024

@maranta_leuconeura tak uznaj ze je rozdiel ked 17rocna nie je ani dospela, a je to vacsie dieta nez 20rocna 🤷🏼‍♀️ tu podla mna nejde o samotny vekovy rozdiel … ale je ine ked 30rocna ma 40rocneho frajera a ine ked 15rocna 25rocneho .. kedze to je uplne ina vyspelostna uroven ..

autorka, a to je ten vekovy rozdiel taky badatelny? ved na prvom stretnuti sa podla mna nebudu pytat na vek

diewcatqoo
29. jan 2024

Ked som mala 17, tak som mala 27 rocneho frajera. Ale, pravda, rodicia o tom nevedeli - nebolo to az take vazne. Po rozchode, tiez v 17 tich, som si nasla dalsieho, ktory bol odomna starsi len o 6 rokov. Sme manzelia a sme spolu uz vecnost. Ked tak nad tym premyslam, tiez som sa bala rodicom vtedy povedat, kolko ma rokov. Vzdy som sa tejto teme snazila vyhnut, az raz ma cakal vysluch a otazky typu kde studuje, co vlastne robi a kolko ma rokov, tak vtedy som tusim povedala, ze ma o 3 roky menej nez mal v skutocnosti. Az ked oslavoval 30, tak vtedy zistili, ze vlastne je starsi, nez si mysleli 🙂 Ja som bola vzdy rozumovo vyspelejsia a s rovesnikmi som si v tom veku nemala co povedat, takze ma aj pritahovali starsi chalani.
Neboj sa, si dospela. Ak je to vazne, predstav im ho. Mozno ani nedojde na otazky ohladom veku. A ak aj ano, ste obaja dospeli. Ak si rozumiete, nie je o com. 7 rocny vekovy rozdiel je uplne zanedbatelny.

maranta_leuconeura
29. jan 2024

@hendikep no ja medzi 17 a 20 teda velky rozdiel nevidim, ale sudim podla seba.

n3la
29. jan 2024

@maranta_leuconeura ja ten rozdiel vnímam skôr tak že 17 ročná je študentka strednej školy nejaká druhacka alebo tretiačka zatiaľ čo 20 ročne dievča môže byt už pracujúce alebo tu školu končí či je na vysokej. Znie to inak keď skoro 30 ročný muž povie že frajerka je ešte na strednej ako keď povie že pracuje alebo je na výške, aspoň z môjho pohľadu 😊

hendikep
29. jan 2024

@n3la presne to som chcela povedat

hendikep
29. jan 2024

ja mam o dva roky mladsieho manzela.. ked bol na strednej hanbila som sa ako pes .. teraz sme manzelia on ma 30 a ja 32 a kazdy to ma viete kde :D

pbra40
29. jan 2024

Zazartuj pred nimi, ze sa ti paci jeden 40tnik. Potom budu radi za 27 rocneho 😃

ivik4
29. jan 2024

Ja som tesne len pred 15tkou povedala o 21rocnom..
Klud 😀

zuzanka.zuzu
29. jan 2024

@ivik4 fuj. v 14 mi všetci chalani nad 17 prišli starí 🙊

nikiki29
29. jan 2024

A možno by nakričali aj keby je mladší od teba 😁

lneviemmeno
29. jan 2024

Su aj ovela vacsie vekove rozdiely naozaj 🤷🏻‍♀️ mozu byt radi, ze nemas 40tnika 😀 Ja mam 21 a moj manzel ma 30. A uprimne, mentalne si sadneme 😀 nevedela by som mat rovesnika.

loliki
29. jan 2024

A Tebe to vadí, že má toľko rokov? Veď ešte sa neberiete. Voľakedy treba začať aj s chodením a spoznávaním sa, veď o tom je mladosť. Ak sa to rodičom nebude pozdávať, tak sa o tom porozprávate a povieš im, že veď sa uvidí, čo prinesie budúcnosť. Ak sa rozídete, nájdeš si mladšieho.

luccija
29. jan 2024

To rok nevedia, že máš frajera?skôr to je blbé, že chodíš von a nevedia s kým.Normalne im to povedz veď nemáš 15 r a, keď to zoberú zle aspoň máš dôvod sa odsťahovať🙂)srandujem

kulumulu123
29. jan 2024

Ma 27 alebo 50??

siska53
29. jan 2024

Sak to nie je nejaky extremny rozdiel!

ivik4
29. jan 2024

@zuzanka.zuzu chapem, mne zas vsetci sopliaci

rosavia
30. jan 2024

@ivangeline Presne aj mna napadlo, ze to prezentuje akoby mala ona 14 a on 27. 20 a 27 sa mi nezda nejak problematicke. Co by bolo OK, keby mal o rok - dva viac a inak uz nic? Alebo bol by problem aj keby mal o rok ci dva menej?