Mám si začať vzťah s kamarátkou?

chalan18
16. aug 2023

Som chalan mám najlepšiu kamarátku babu, stála pri mne v mojich dobrých a zlých časoch. Mám ju hrozne rád, som pre ňu schopný urobiť veľa vecí. Ale mám pocit, že nechcem byť s ňou len kamarát. Ale bojím sa, že jej to poviem a ona chce byť len kamarátka a pokazím všetko čo je medzi mnou a ňou. Mám jej povedať že s ňou chcem mať vzťah alebo nie?

domkakvet
16. aug 2023

@chalan18 tak skor ako jej to povies, zisti ci by mala aj ona zaujem, ci je tam nejaka sanca, nenapadne.

mikadooo
16. aug 2023

@chalan18 áno

lussy1810
16. aug 2023

@chalan18 skôr by som povedala že nie

aaaa1111
16. aug 2023

pozri sa, ak jej vyznas city a nebudu opatovane, stratis ju. ak jej city nevyznas a najde si frajera, tiez ju stratis

soldi
16. aug 2023

@chalan18 ano, povedz jej to. nema zmysel sa takto trapit. ak Ty ju lubis a ona Teba nie, tak kamarati byt nemozete, lebo Ta to zbytocne bude brzdit v hladani inej zeny.

chalan18
autor
16. aug 2023

@aaaa1111 mi sme sa kamrátili veľmi spolu aj cez to keď ona mala frajera alebo keď ja som mal frajerku a pomohly sme si navzájom cez rozchody

anjelicek26
16. aug 2023

Tak vyuzi nejaku jej kamosku, nech sa jej mimo spyta, ci si vie s tebou predstavit vztah, alebo proste za ziadnych okolnosti... nechod na to priamo, lebo to mas fakt 50/50...

aaaa1111
16. aug 2023

@chalan18 kazdemu normalnemu muzovi vadi, ak jeho zena travi cas s inym muzom. skor ci neskor to dospeje do stadia, ze vase kamaratstvo ochladne, ver mi

viestta
16. aug 2023

Nevyskusas, nevieš. Co ti je prednejšie byt kamarát alebo plánovať s nou život? Lebo vzťah je začiatok spoločnej budúcnosti. Len ty poznáš odpoveď, nikto iný.

nikpa
16. aug 2023

@chalan18 veď musíš cítiť či z jej strany je volaka náklonnosť k tebe, chémia medzi vami....

lulu0123
16. aug 2023

Normalne jej to opytaj. Mam kamosku a kamosa.Ten kamos u mna skusal zistovat ci by mal u nej sancu.Pravdu povediac som si myslela,ze absolutne sancu nema.Ale povedala som mu,nech jej to skusi povedat.Momentalne su manzelia a maju 2 deti.
Mne raz vyznal lasku iny kamarat.Ja som nemala zaujem.Normalne sme sa kamaratili dalej bez problemov.

misana84
16. aug 2023

Môj muž bol môj kamarát 5 rokov počas Vs… ale ja som vedela hneď že si ho vezmem😀 aj keď mal frajerku… keď sa rozišli tak on začal… a čuduj sa svetu ja som ho nechcela… ale potom vyštartoval po mojej kamoske a mne to vadilo… tak sme spolu už 14 rokov

marianarem
16. aug 2023

@chalan18 Urcite jej povedz, co citis. Ked uz to raz citis, tak sa uz neda nic robit, to nepotlacis. Casom pravdepodobne zacnes byt nespokojny a prejavi sa to aj na tom kamaratskom vztahu. Pripadne ak si ona najde ineho, budes si vycitat, ze si sa neprejavil. Ja hovorim z vlastnej skusenosti, bola som v tejto situacii a nakoniec som vysla s pravdou von. A oplatilo sa, hoci som to necakala 🙂 Myslela som si, ze z toho nic nebude, len to uz proste nebudem nosit v sebe.

kandelabra
16. aug 2023

@chalan18 alebo ak sa bojis napriamo, tak ked budete spolu skus tak nadhodit, ze by si si vedel predstavit aj ze by ste boli nieco viac, ci spolocnu buducnost, nieco v tom zmysle. Tak polovazne - polozartom. Nejako na to zareaguje a to ti napovie, ci dalej skusat, alebo to nechat tak. Ak nahodou povie, ze ona nie, tak mas lepsiu sancu uhrat ze si to tresol len tak, ze ju mas rad ako kamaratku a kamaratstvo tymto priznanim az tak neutrpi.

zuzinka888
17. aug 2023

Ano, treba to povedat- tento krasny vztah bude aj tak trvat iba do vtedy jym si ona nenajde priatela-ty potom budes nestastny- ze si sa nevyjadril, jej pozornist pojde priatelovi- on bude na teba ziarlit a kna bude zmatena tak kamaratstvo ochabne. Ty si ten co moze vela stratit- tak naber odvahu a vyjadri sa.

simsalabim
17. aug 2023

S mojim manzelom sme boli kamarati tak 10 rokov. A spolu sme uz tak 25. Tiez sme pocas kamaratstva presli tym, ze jeden ci druhy mal vztah a pod. Ale ze sa nas vztah zmenil, sme si casom vsimli...castejsie, intenzivnejsie stretnutia, pohlady, telefonaty uprostred noci... a prvy krok urobil on. Od zaciatku sme vedeli, ze vztah je vazny a smeruje k manzelstvu, inak by sme neohrozovali take dlhe a dobre priatelstvo.
Ja by som sa opatrne skusila opytat, prip priniest darcek, kvety...

macekovam
17. aug 2023

@chalan18 ona to podľa mňa vie