Dobrý večer žienky, vy viete vždy poradiť a tak som sa na vás obrátila aj teraz. Možno hlúpa otázka, no mám taký problém. Odkedy sa začal tento školský rok veľmi často som začala stretávať jedného učiteľa. Aj minulý rok som ho stretávala, no nie tak často a hneď ráno ako prídem do školy, že tam sedí na chodbe na lavici. Stretávala som ho cez prestávky, aj to nie vždy. No teraz každú prestávku. Dokonca minule sme mali mať hodinu s iným učiteľom a bola ešte prestávka a čakali sme na hodinu a on len tak prišiel. Potom ma jedno ráno milo pozdravil, čo je u neho hotový zázrak. Alebo minule si idem z obedu cez chodbu a akurát ide predomnou.
Akože ja si nechcem namyšľať, no toto je už trocha veľa náhod, nemyslite?
Ďakujem za všetky rozumné odpovede
chodíš do školy a on tam pracuje. Asi sa mu len nechce vysedávať v zborovni, keď sa toľko motá po chodbách. Ale určite si nič nenamýšľaj, je to úplne normálne
Nikdy nevieš, stáva sa aj to. Možno má záujem.
By Ťa učenie malo zaujímať, nie učiteľ ... nič z toho, čo si napísala, nenasvedčuje tomu, že by "po Tebe išiel" ... za mňa sa správa normálne.
@vikiii32 a bola si sama, kto ho videl? bola si na miestach, kde chodíš iba ty, že by sme mohli povedať, že ich cielene vyhľadal? alebo ho cez tú prestávku videli aj iní študenti? proste, dôvod môže byť hocijaký, možno má nejakú novú otravnú kolegyňu, tak sa cez prestávky radšej motá po chodbách, aby s ňou nemusel sedieť v zborovni... iní učitelia sa po chodbách neprechádzajú?
koľko máš rokov?
A koľko on?
Aj také prípady boli, takže ak by to bolo kvôli tebe, ako by si reagovala?
Však tak ako sa presúvaš sa presúvajú aj ostatní, nehľadaj niečo čo tam nie je a s učiteľmi si pre tvoje dobro daj pokoj.
A mozno stretnes niektorych ucitelov aj viackrat, ale nevnimas ich. Tento sa ti paci, tak to beries a vnimas inac. Stat sa to moze, ale nemusi. Ved ked ho takto viackrat stretnes, tak nadhod: Pan profesor, vy ma snad prenasledujete, a uvidis. My sme mali telocvikara takeho, ze v kazdej triede mal par svojich oblubenych, ale on bol starsi, zenaty a nie velmi pohladny, ale zabavili sme sa.
@januska12323 kiežby to tak bolo. Nikoho iného z učiteľov nestretávam tak často, skoro každý deň ako jeho
asi sa ti tak paci, ze mas na nho focus
Je do teba? Si pekna kocka?
My sme mali sudruha riaditela, co sa toporil z jednej nasej spoluziacky a vzdy cez telesnu musel prist nieco riesit😂ucitelke bolo trapne aj nam uz, lebo sme mysleli, ze uz si nenajde zamienku, ale bol to zdatny chlap vymysrlnik, popasol oci a isiel...
Nič to nenasvedčuje, asi len to, že ho príliš sleduješ.
Nemyslím 😅 skôr si myslím, že sa len viac na to zameriavaš, učí tam, je normálne, že sa pohybuje po škole, asi má tento rok rozvrh tak, že na seba viac narážate... a milý pozdrav by mal byť samozrejmosťou, to že je to u neho zázrak mi príde celkom smutné...