Mám sa tváriť, že ho nepoznám?

4. dec 2024

Ahojte, nedávno som zistila, že manžel sa začal pracovne stretávať s mužom, s ktorým som sa kedysi pred rokmi párkrát vyspala, nechodili sme spolu, bolo to nezáväzné. Nie som na to samozrejme hrdá. No začali sa venovať aj rovnakému koníčku a ja mám strach, že skôr či neskôr ma s nim bude chcieť zoznámiť. Zatiaľ sa tomu vyhýbam ale neviem dokedy sa mi to podarí. A teraz otázka, ako reagovať, ked k tomu dôjde? Ako to “uhrať”? Cítim, ze to bude pre nás oboch trápny moment.

danyelia
4. dec 2024

No čo ja viem, aj keď sa spolu zoznámite, nemusíš mužovi predsa hneď vešať na nos vašu spoločnú minulosť...ja by som asi normálne priznala, že sa poznáme ako kamaráti a on hádam nie je taký blbec, aby mu vaše spoločné zážitky hneď vykecal pri pive či koníčku... 🤷🏼‍♀️

colsami
4. dec 2024

@danyelia na druhu stranu, ak mu to nahodou ten chlap vykeca (ci uz je blby alebo bude mat vypite), tak to bude este neprijemnejsia situacia 😃

pralinka25
4. dec 2024

asi by som tiez povedala ze sa pozname. ved nemusis riesit ze ste spolu spali.

danyelia
4. dec 2024

@colsami No môže sa stať aj to, ale je to minulosť, čo už...Normálne by som to mužovi po konfrontácii priznala s tým, že som ho tým nechcela zaťažovať, lebo sa to stalo dávno a už je to pre mňa aj pre toho kamoša uzavretá kapitola. Ak by sa s ním vyspala pred týždňom, toto by bol prúser 😁

dzulli1980
4. dec 2024

No ja osobne by som to mužovi povedala, veď je to minulosť, stalo sa to predtým, ako si spoznala svojho muža, nepodvádzala si ho atď. ... načo takáto hra na mačku a myš? ... zatĺkaš, no aby sa to nakoniec neotočilo proti Tebe, že hráš, že ho nepoznáš.

deti95060810
4. dec 2024

už len dúfať že to kamarát nevyzradí tvojmu manželovi...
by som zahrala že ho nepoznám, popr. že možno sme sa kedysi videli kdesi v škole. len tak neurčito treba rozprávať.

bystrozraky
4. dec 2024

sú tieto možnosti:
On to raz povie tvojmu manželovi, alebo, ešte horšie – nepovie to tvojmu manželovi, ale povie to niekomu, kto tam tiež pracuje (malá pravdepodobnosť, ale čas je dlhý). Ak si myslíš toto, tak mu to radšej povedz a tiež mu vysvetli, prečo mu to hovoríš.
Inak, čo ak on začne túžiť po tebe a účelovo to vyzradí tomu tvojmu... Ach, asi som moc pesimista, ale kto vie, za 20 rokov sa môže zdôveriť niekomu...
Tiež nemusíš hovoriť, že ste spolu spali. Stačí to povedať tak, že ste skoro spolu chodili, ale ostalo to pri dvoch stretnutiach. Ak je chytrý, tak sa tvoj manžel nebude vŕtať. Možno dá ešte otázku zo šoku: "Čo ste na tom robili?" Tak mu povieš len: "No čo sa robí na rande... randili." Všetky ďalšie odpovede by som dal na tvojom mieste do stratena.

Alebo to proste zataj, a vysvetlenie dostane od teba hneď, ako to praskne, aj s tým, prečo si sa tým nechválila.
No, ty poznáš najlepšie svojho manžela, tak si premysli, čo by zobral najlepšie. Poznas jeho reakcie najviac. Tiež to dosť zmení vzťah k jeho kamarátovi. Každý je iný. Ja by som takú vec bral ako smiešnu náhodu osudu, nejasal by som urcite...🙂

Ešte by ma zaujímalo, ako vieš, že je to naozaj on, keď ste sa ešte nevideli?

abbey1
4. dec 2024

Bolo to ešte pred manželom? Ak áno, kľud.

valikasikulova
4. dec 2024

No záleží aj na časovom horizonte koľko ubehlo, veď nemusíš si ho ani pamätať ak to bolo 20 rokov dozadu,resp môžeš sa tvarit ze si ho nepamatas, isto by som neoznamovala mužovi ze aha toho poznám spali sme spolu 15 rokov predtým ako som teba spoznala 😀 ....podla mna ani on nebude mať potrebu to riešiť ak si ta on bude pamätať

markusrasford
4. dec 2024

Nikomu nič nehovor. Nechaj tomu voľný priebeh a uvidíš.

ivik4
4. dec 2024

Normalne povedat vsetko
No a? Mohla si si robit co chces a kedy chces kym si muza nemala

biba_18
4. dec 2024

pokiaľ si s ním muža nepodviedla - tak jaký problém povedať že ste chvíľu spolu chodili? tak vlažne… lebo je taký vtip zo života - ženy žiarlia na svoje nástupkyne, muži na svojich predchodcov…

simsalabim
5. dec 2024

Ved muzovi normalne povedz, ze kedysi si s nim nieco mala, ale k nicomu to neviedlo a si rada, ze to mas za sebou.
Bude lepsie, ked sa to dozvie od teba, ako ked k nemu pride nejaka nekontrolovana informacia.

maranco
5. dec 2024

Rozprávala si sa s manželom ako sa spoznali? Či je slobodný/ženatý?
Budeš sa tváriť, že sa nepoznáte, on tiež a prostredníctvom manžela bude v tvojej blízkosti? Môže on vedieť/tušiť že jeho manželka si ty? Čo keď je to jeho úmysel, pretvarovať sa, skamošiť sa z manželom, stať sa "rodinným priateľom" aby sa dostal blízko teba?

Ak niečo bude manžel vedieť, aspoň si ho nepripustí tak blízko seba a ostane to v pracovnej rovine. Ako sa bude cítiť manžel keď mu to povieš, alebo to praskne po spoločnej grilovačke, že prečo si mu nedôverovala a nepovedala hneď na začiatku?

vroni
5. dec 2024

Normálne mužovi poviem, že sa poznáme, pred rokmi sme sa tak trochu oťukávali, ale vzťah z toho nevzisiel a hotovo. Nevidím dôvod na nejaké zatajovanie a tvarenie sa, že nepoznám ... Akoze načo by to malo byť dobre? Predpokladám, že manžel si doteraz nemyslel, že si vzal nedotknutu pannu.

maranco
5. dec 2024

Alebo ho pozve k vám domov na obed aby ti predstavil skvelého obchodného partnera, a ty ho budeš hostiť a obskakovať len aby si sa neprezradila. Budete hrať pred manželom divadielko pri predstavovaní keď ti bude podávať ruku.

Raz sa to aj tak dozvie a bude ti vyčítať prečo sa to nedozvedel od teba, alebo prečo si mu to nepovedala skôr.

tetapetra
5. dec 2024

Načo sa vraciať k niečomu čo bolo dávno? Stačí povedať, poznáme sa. Len či on si pamätá teba 😂.

margotka17
5. dec 2024

@vroni presne tak nejako by som to aj ja sformulovala, že to nemalo ani hlavu ani pätu, ničím má nezaujal a začínajúci vzťah jednoducho rýchlo zanikol. Veď to bolo pred rokmi, tak načo to pitvat teraz, keď už je stastne vydata.

david1202
6. dec 2024

@danyelia to je tak keď je človek blbý a potom nepremýšľa