Mám sa s ním stretnúť?

13. jún 2024

Mam sa stretnut s jednym muzom, s ktorym pisem par tyzdnov. Neviem, ci mam do toho ist, mam z neho zmiesane pocity. Zaujem prejavuje (pise kazdy den, ale nejak sa to nerozvija z jeho strany. Do nejakeho romaniku to neprechadza, skor take kamaratske. Niekedy suche.
Je na mieste sa ho opytat, ci to stretnutie z jeho strany nie je na silu? Zatial viem, ze som jedina baba, s ktorou si tak viac pise, ale taketo tvrdenia uz moc nezeriem nikomu.

zanka777
13. jún 2024

Koľko máte rokov?a ako dlho si už takto píšete?

jarnajar
13. jún 2024

Veď sa nejdeš zasnúbiť, ideš na jednu kávu. Pravdaže tam choď, ani nad tým nerozjímaj a určite sa ho nič nepýtaj. Aký románik čakáš cez písanie, ste dospelí, treba sa vidieť. Možno iskra preskočí, možno nie. Možno sa stretnete znovu, možno nie. A čo?

autor
13. jún 2024

@zanka777 on 23 ja 20...myslim ze nejak tri tyzdne

syslik81
14. jún 2024

nie kazdy je dbornik na pisanie .. mozno sa mu lepsie rozprava ... kludne sa stretni cez den na hodinku a uvidis .. ked nic ine aspon nebudes stracat cas pisanim si

egonsk
14. jún 2024

vycisti zubky, vymen spodne pradlo a hor sa do toho. Aspon zistis, ci len nestracas cas a nebudujes vzdusne zamky.
Ja som nedavno poslal jednu k vode, ked po 2 mesiacoch pisania sa nemala k cinu, pricom na zaciatku sa chcela stretnut uz po tyzdni, ale nahle ochorela a tak sme to odlozili... medzitym sa aj vyliecila a ochorela zasa, ale furt nic. Naco stracat cas s clovekom, co si nevie stat za svojim a najst par minut na stretnutie? 😋😉

fido69
14. jún 2024

Pokiaľ to nie je Puškin alebo Hviezdoslav, tak by ste sa mali vidieť. Okukáte sa a uvidíte či má zmysel pokračovať v písaní a ďalších aktivitách.

danica2711
14. jún 2024

z osobného stretnutia zistíš oveľa viac ako z písania

00momo
14. jún 2024

To isté som mala aj ja s manželom. Tiež žiadne pocity. Pár krát sme sadli na kavej. A po pár mesiacoch som mu chcela povedať, že ho beriem len ako kamoša nič viac. A dačo mi hovorilo daj mu šancu. Sme spolu už 10rokov.a 5 ako manželia a 3r ako rodičia.

dadka1997
14. jún 2024

A co cakas z pisania ? Hned romantiku ? Vazne ? Ja som si s mojim priatelom pisala 2 dni, stretli sme sa a uz aj spolu byvame a cakame nase vytuzene babatko 😊

ivanabat
14. jún 2024

@egonsk tie prvé dve slovné spojenia, wtf?

egonsk
14. jún 2024

@ivanabat ty by si isla na rande s nepeknym plakom na zuboch?
No a snad by si nechcela mat na sebe nohavicky s napisom Utorok, ked je Piatok ;) - nikdy nevies ako sa moze situacia vyvinut a zazit fopa s tym, ze od zvlhnutia sa zacne sirit nepekna rybickovska vona z prepoteneho textilu urcite nechce nikto 🙂
No ja viem, ze ty si si uz predstavovala uplne ine veci pri tych vetach, neboj, urcite niesi jedina :D :D :D

januska12323
14. jún 2024

@egonsk tvoje príspevky sú jeden väčší red flag ako druhý, myslíš aj niečím iným ako tým čo ti visí medzi nohami?

egonsk
14. jún 2024

@januska12323 hej hlavou, ked sa do nej nahodou nahrnie krv :D A ty? Ak mas takyto zmysel pre humor ak prezentujes, tak tvoj zivot musi byt velmi smutny :P

ivanabat
14. jún 2024

@egonsk No očividne si to predstavuješ ty a dosť sa nečudujem, že to s tebou tá žena zrušila, keď máš takýto úchylný zmysel pre humor.

breznica
14. jún 2024

@egonsk ty asi žiješ na smetisku alebo v osade,keď si predstavuješ, že mladé 20-ročné dievča chodí po svete s povlakom na zuboch 🤮 a k tým nohavičkam sa ani nevyjadrujem

domkakvet
14. jún 2024

Ak navrhol stretnutie on, tak sa stretnite.