Mam sa stretnut s jednym muzom, s ktorym pisem par tyzdnov. Neviem, ci mam do toho ist, mam z neho zmiesane pocity. Zaujem prejavuje (pise kazdy den, ale nejak sa to nerozvija z jeho strany. Do nejakeho romaniku to neprechadza, skor take kamaratske. Niekedy suche.
Je na mieste sa ho opytat, ci to stretnutie z jeho strany nie je na silu? Zatial viem, ze som jedina baba, s ktorou si tak viac pise, ale taketo tvrdenia uz moc nezeriem nikomu.
Veď sa nejdeš zasnúbiť, ideš na jednu kávu. Pravdaže tam choď, ani nad tým nerozjímaj a určite sa ho nič nepýtaj. Aký románik čakáš cez písanie, ste dospelí, treba sa vidieť. Možno iskra preskočí, možno nie. Možno sa stretnete znovu, možno nie. A čo?
@zanka777 on 23 ja 20...myslim ze nejak tri tyzdne
nie kazdy je dbornik na pisanie .. mozno sa mu lepsie rozprava ... kludne sa stretni cez den na hodinku a uvidis .. ked nic ine aspon nebudes stracat cas pisanim si
vycisti zubky, vymen spodne pradlo a hor sa do toho. Aspon zistis, ci len nestracas cas a nebudujes vzdusne zamky.
Ja som nedavno poslal jednu k vode, ked po 2 mesiacoch pisania sa nemala k cinu, pricom na zaciatku sa chcela stretnut uz po tyzdni, ale nahle ochorela a tak sme to odlozili... medzitym sa aj vyliecila a ochorela zasa, ale furt nic. Naco stracat cas s clovekom, co si nevie stat za svojim a najst par minut na stretnutie? 😋😉
Pokiaľ to nie je Puškin alebo Hviezdoslav, tak by ste sa mali vidieť. Okukáte sa a uvidíte či má zmysel pokračovať v písaní a ďalších aktivitách.
z osobného stretnutia zistíš oveľa viac ako z písania
To isté som mala aj ja s manželom. Tiež žiadne pocity. Pár krát sme sadli na kavej. A po pár mesiacoch som mu chcela povedať, že ho beriem len ako kamoša nič viac. A dačo mi hovorilo daj mu šancu. Sme spolu už 10rokov.a 5 ako manželia a 3r ako rodičia.
A co cakas z pisania ? Hned romantiku ? Vazne ? Ja som si s mojim priatelom pisala 2 dni, stretli sme sa a uz aj spolu byvame a cakame nase vytuzene babatko 😊
@ivanabat ty by si isla na rande s nepeknym plakom na zuboch?
No a snad by si nechcela mat na sebe nohavicky s napisom Utorok, ked je Piatok ;) - nikdy nevies ako sa moze situacia vyvinut a zazit fopa s tym, ze od zvlhnutia sa zacne sirit nepekna rybickovska vona z prepoteneho textilu urcite nechce nikto 🙂
No ja viem, ze ty si si uz predstavovala uplne ine veci pri tych vetach, neboj, urcite niesi jedina :D :D :D
@egonsk tvoje príspevky sú jeden väčší red flag ako druhý, myslíš aj niečím iným ako tým čo ti visí medzi nohami?
@januska12323 hej hlavou, ked sa do nej nahodou nahrnie krv :D A ty? Ak mas takyto zmysel pre humor ak prezentujes, tak tvoj zivot musi byt velmi smutny :P
Ak navrhol stretnutie on, tak sa stretnite.
Koľko máte rokov?a ako dlho si už takto píšete?