Mám sa s ním rozísť?

26. júl 2024

Uz Som v beznádeji. Priateľ sa začal dlhšie baví s jednou ženou, ktorú mi príde už dáva na vyššie miesto než je náš vzťah. Nepočula som na ňu z jeho úst ani jedno zlé slovo, len samé chváli ako všetko stíha, aká je šikovná....ževraj mala za a sebou ťažký rozchod, že si neviem predstaviť ako to zle znášala a aj tak je taká dobrá, že celú vinu zobrala na seba.
Prestalo sa mi to páčiť, odvtedy, ako niečo hľadal na mobile, vyskočila správa od nej, že aj ona jeho ľúbi, bez nejakého emotikonu....To ma do nepríčetnosti naštvalo, on mi len hovoril, že ona to takto hovorí kamošom, že nemám nič za tým hľadať. Už ho chcela pozvať k sebe domov, mne začala vypisovať, že ona je len jeho kamarátka a ja som jeho láska, že nám nestojí v ceste a nerobí nic zle, že mu chce len splniť sen. Keď mu zrazu volala, tak som mu ustipačne povedala, či si takto volajú na voľný času a on mi zatrel, že sa jej viac dovolá ako mne. Pritom stále mi vyčíta, že ked je mi zle, že mu nevolam...nuž mne je zle z neho a nej už psychicky a on nevie pochopiť prečo v ňom nemám poriadnu dôveru. Že bez dôvery to nejde.
Dozvedela som sa, že mu poplatila viaceré veci keď boli vonku, že nikdy nechcela aby platil.
On mi stále tvrdí, že je to len kamarátka a je to jediná kamarátka s ktorou sa viac baví.
Pravdupovediac, už ma to serie, neviem pomaly fungovať, boli ma to a dobre to vie...myslíte, že ma ešte má vôbec rad?

babovka2321
26. júl 2024

Myslim, ze ti dvaja sa na tebe dobre zabavaju, ze mu tie bajky este zeries a nekopla si ho do prdele. Ak sa mylim, ospravedlnujem sa. Ale mna by tam uz davno nebolo.

veklipo
26. júl 2024

Žiadna rozumná žena nepíše zadaným mužom “ľúbim ťa”. Ak Tvoj partner považuje takuto ženu za kamarátku, nebude nikdy dobrým partnerom.
Vytesňovanie principiálnych faktov vo vzťahu vedie ku ťažkým rozchodom v budúcnosti.
Choď od neho.

doriiis
26. júl 2024

Už dávno by bol ex.Muzsko ženské kamarátstva neexistuju.

enmery
26. júl 2024

"Že aj ona ľúbi jeho" to bola odpoveď na čo? 🤣Hádaj, čo jej asi tak napísal Tvoj priateľ. A domov ho volala, lebo mu chcela splniť sen. Aký? Ukáže mu, ako zbrúsiť drevené parkety a priviesť ich k životu?Alebo ako zabiť mamuta? A že prežila ťažky rozchod?No s Tvojím terajším prežije ďalší ťažký rozchod. Lebo je to *uj, ktorý Ťa podvádza a ešte si z Teba aj spolu s ňou robí prdel. Ako toto môže jedna normálna žena robiť druhej a ešte takéhoto chlapa považovať za hodnotného🤔Máš na lepšieho!

evkakorcek
26. júl 2024

On s ňou spáva určite. Ty si už teraz vrdjajsia. Len zo seba robíš hysterku.
Nečudujem sa ti. No treba urobiť poriadku aby sa partner polepšil!!!!. Ak neposluchne tak vieš ja de sú jeho dvere 🙏 držím palce

vyrovnanaosoba
26. júl 2024

Mňa by to tiež nebavilo. A nechala by som ich, nech sa bavia, bezo mňa. Toto by bol koniec.

katy084
26. júl 2024

Dovi dopo...

ivangeline
26. júl 2024

Chod preč. Chápem, že ta to bude bolieť ale chod. Možno sa uvedomí a dôjde sa ospravedlniť..

rodinka20
26. júl 2024

No ja by som toto netrpela. A aký sen mu chce akože splniť ? Na to má Teba. Nech si vyberie buď ona, alebo ty. Není o čom !

vevebono
26. júl 2024

Toto by som nedala. Dovi dopi, blokujem číslo a ži si ako chceš

patricia255
28. júl 2024

Ale vážne teraz... Fakt mu veríš že je to jeho kamoška? Takýto vzťah čo majú oni dvaja nemajú ani niektorí manželia

Nechápem ako môžeš byť taká slepá... Tak ona je po rozchode, vypisuje tvojmu chlapovi, on ti o nej ešte veľkodušne doma rozpráva a to ďalšie je len horšie a horšie

Vlastne ti otvorene rozpráva aký je celý hotový z nej a aby si nemala pochybnosti tak ti slečinka ešte vypisuje...
Wow akože pokojne ostaň s ním a usmievaj sa na jeho kamarátku a rob zo seba hlupaňu... Ale reálne toto vidí aj slepí aké je to absurdné

gomak
30. júl 2024

Odpoveď na tvoju otázku je- áno

hopsas
30. júl 2024

Áno rozid sa...,zachovaj si hrdosť kým ešte môžeš. Lebo o chvíľu ti dá kopačky.