Ahojte rada by som bola keby ste mi poradili už fakt som na pokraji mojich síl a potrebujem pomôcť čo by ste vy urobily mám partnera skoro s ním budem 4rok bývame spolu nedávno sme za pracovnou ponukou vybrali do spanielska a zdá sa mi že sa mu páči naša šéfka ale keď sa opytam tak mi povie že nie a že mám prestať ničiť nás vzťah a hada sa že nič zle nerobí ale išli sme jedného dňa do reštaurácie kde nás pozvali jej priateľ a ona a šéfka prišla o trošku neskôr a čo som si všimla na partnerovi že sa nemohol odtrhnúť s pozernim na ňu keď prišla celkom ma to dotklo keď že sme tam boly spolu a ešte aj naši kolegovia mám pocit že ma nerešpektuje a ja som mu prestala dvoverovat on je s polska a raz sme si povedali že pôjdeme domov každý zvlášť. Tak na v 2tyzdne a hneď čo som odišla tak mal párty etc hlavne keď ho ja volám niekde sa zabaviť tak nechce v mobile som mu našla ako počas tých 2tyzdnov písal s inými a keď som sa opýtala prečo to urobil povedal ze z nudy a nevedel že čo ja robím a ešte klamal mi 2roky že nemá deti a po 2rokoch som zistila že ma syna. Prestala som mu dvoverovat a vo všetkom terás. Vidím že len mi klame a ma iba využíva prosím poraďte mi čo mám robiť rozísť sa s ním alebo čo niekedy mám chuť zbaliť sa a vypadnúť a po chvíle ma to prejde a nedokážem odist prosím poraďte mi
ty sa ešte pýtaš? Dôvera je základ vzťahu!
To nie je dobry partner. Nemoze ti klamat - este nieco tak dolezite ako su deti. Do toho ziarlis, nemas pocit bezpecia a istoty. A to, ze ta nikam nezoberie je tiez blbe. Vykaslala by som sa na neho. Nestoji za to.
@kittykat22 dakujem ti za radu
@adka85070 čo ti máme povedať? áno, ostaň s ním aj keď si vypisuje s inými? a o to horšie, že ti 2 roky ti klamal, že nemá syna. Človek ako ty sa s ním nerozíde, ďalšia čo nedokáže byť sama, tak radšej bude strácať čas s retardom. Tieto diskusie sú už pekne únavné, neustále tá istá sračka s prepáčením, jednoduché dievča sa nevie odpútať od debila. Veď ženy tu už aj strácajú čas vysvetľovaním ako sa správať v živote a ako si vážiť samú seba, keď také ako ty si z toho aj tak zoberú veľké 💩. Ak by to tak nebolo, tak by si v tvojej situácií fakt nepotrebovala uistiť cudzími ženami, že sa s ním máš rozísť.
Jasné, že si ťa nikto neváži keď ty sama nepoznáš vlastnú hodnotu. Ja by som pri takom smradovi už nekvasila ale to som ja.
@cocolino234 viem že mám urobiť krok a nechať ho ale vždy keď ho chcem nechať a odísť hneď sa vo mne niečo neviem zlomí a nedokážem odísť fakt skúšam zbaliť sa a ísť preč a ptm príde niečo ale už fakt bolo dosť som rozhodnutá máš pravdu asi nevážim sama seba Dakujem za koment aspoň ma to povzbudilo že mám ísť v pred asi som veľmi dobrý človek ale to sa zmení.a ľudia ma len využívajú
@adka85070 pozri. Rozist sa je vzdy tazke. Clovek sa boji samoty, boji sa, ze zostane sam, ze si nikoho nenajde. Casto tak ludia zostavaju v blbych vztahoch. Ale toto nikdy dobre nebude. Spominas si na to prislovie nebude zo psa slanina ... ? Tvoj sucasny partner sa nezmeni. Spytaj sa samej seba, ci chces takto zit do konca zivota. Ci nechces od toho vztahu viac.
Bože zeny, kde chodíte na takéto tupelá.
@kittykat22 máš pravdu je to taške keď ľúbiš toho človeka ale viem čo chcem a viem že s ním nemá žiadny zmysel ostávať dakujem ti
@adka85070
Po dvoch rokoch chodenia sa ti frajer priznal s dietatom?
V tom momente by som ho opustila!
Chodite spolu 4 roky, nie si s nim stastna, preco pokracovat v takom vztahu? Chodenie je na to, aby ludia zistili, ci sa k sebe hodia a chcu byt spolu. Vy dvaja nie.
@zmrzlinka2021 dokonca sa nepriznal našla som mu to v mobile inakšie by som asi o tom nevedela dodnes ale vidím že to s ním nemá žiadny zmysel hovoril že ma nechce stratiť preto mi to nepovedal ale mala som právo o tom vedieť keby som vedela o tom na začiatku vzťah s ním by som si nikdy nezačala
@adka85070 A co ta drzi pri nom?
@zmrzlinka2021 že ho ľúbim a keď ľúbiš je taške nechať tu osobu ale už nie budem konať rozumom nie citmi cíti po minú po nejakom čase už je za moje hranice som bola slepá a debil že som mu odpustila takú vec a keď mu neverím alebo co ešte ja som tá zlá
Drží ťa pri ňom zvyk. Klamal TI v zásadnej veci že nemá dieťa a mal. Keby sa TI bál povedať na začiatku vzťahu 2 týždne pochopím spoznávate sa ale nie po 2 rokoch. U mňa je dôvera na prvom mieste v ten moment ked by som sa to dozvedela by som si zbalila veci ukončila vzťah. Zbytočné pokračovať. Ked klamal v zásadnej veci o dieťa čo môžeš čakať dalej. No ešte horšie. Skonči tento vzťah a prestaň naňho žiarliť načo to je dobre klame ťa a TY nevieš od neho odisť hlúposť nemiluješ ho je to zvyk nič iné. Odíd kým nemáte spoločné dieťa aby si horko nezaplakala .A ešte vinu zvali na teba takže ako bonus manipulátor ako vyšitý.
Och boze, dalsia co sa boji byt sama, tak je s debilom a aby sama neostala odide s nim do Španielska. Co budes robit, ak sa s nim ozaj rozides?
@kitycat ja sa nebojím že budem sama lebo keby som chcela tak mam hneď druhého lenže to je zvyk keď 4roky ste v jednom byte je normálne že si zvyknes na toho človeka a ked ľúbiš toho človeka si slepá ale dam ty príklad keby si stratila asi napríklad psíka čo je s tebou nonstop od malička ako by ti bolo asi tak lenže psík je nevinný zatiaľ čo on klamal ok tak zato počúvam teras rozum a nie srdce a odchádzam od neho a čo urobím už som sa rozhodla idem na Slovensko trosku si odpočiniem a potom sa zo sestrou vyberieme spolu niekde za prácou určite nie na Slovensku nemá zmysel ostávať
Rozisla by som sa hned ako by som sa dozvedela ze ma syna, o kt. vedel cely cas.. s takym by som teda dieta do buducna nechcela nikdy ;) takze nestracaj cas, rozijd sa s nim a ked sa bude pytat preco, povedz ze Z nudy ;)