Mám sa rozísť?

3. feb 2023

Uz dlho sa neviem dokopat k raznemu rozhodnutiu ako dalej vo vztahu. Mame 2 rocneho syna. A vzdy mi pride jeho luto, ze mu chcem rozbit rodinu. A tak tisko trpim vo vztahu, v ktorom nie som stastna, nerozumieme si a uplne sa vytratila intimita a o sexe ani nehovorim. S partnerom sme spolu 9 rokov. My sa nevieme na nicom zhodnut, sex sme nemali skoro 3 roky (od kedy som otehotnela). Najhorsie je, ze uz ma ani neobijme, neda pusu, nepohladi, som vzduch pre neho. Mne to tak chyba!
S nicim nepomoze, na vsetko som sama. Od kedy sa maly narodil, nikde sme ako rodina neboli. Nikam nechce chodit, lebo s malym je to komplikovane. On je tak extremne pohodlny chlap, ale to si ho tak jeho mamicka vychovala. U nich v rodine skacu zeny muzom okolo zadkov a maju ich za kralov. A ja odmietam robit sluzbu. On nic doma neopravi, lebo to nevie. Neurobi, lebo to nechce robit. Sluboval mi roky, ze ked ho z prace poslu na sluzobku do New Yorku, tak ze ma zoberie so sebou, ze si urobime dovolenku. Ked to prislo, tak uz som s nim ist nemohla a isiel sam bezo mna. Kupujeme teraz spolu byt, tolko krat som si uz po nasej hadke vypocula, ze on sa nikam nestahuje a nepodpise ziadne papiere. S malym je len doma zavrety je, na ihrisko ho nezoberie. Vsetko je nebezpecne, stale ho len za ruku drzi a vsetko zakazuje, nic mu nedovoli. Az ma srdce boli, ked vidim ako odopiera veci synovi. Jedine co vie, je pustit mu telku. Lebo syn je temperametne dieta a on si nevie najst inu aktivitu ako ho zaujat nez telku. A tak uz dlho rozmyslam o rozchode, len nechcem synovi pokazit zivot tym, ze mu odopriem uplnu rodinu. Ale zaroven sa bojim to urobit, lebo obcas su aj normalne dni, kedy sa nehadame a vieme spolu vyjst. Nesmieme vsak riesit problemy, vtedy sa vzdy pohadame. Ja vlastne ani emocie pred nim nemozem davat najavo, lebo to skonci hadkou. Lebo ja nemam pravo byt smutna, ani nahnevana, ja nemam pravo na nic len byt usmiata a stastna. A vlastne nemam mu teda kazit naladu a otravovat ho s mojimi problemami.

Som len hysterka alebo naozaj je to chlap s ktorym sa neda zit?

melanta
3. feb 2023

No veruže nie je to chyba jeho mamy, že ho vychovala ako kráľa. Je to tvoja chyba, že si s takým chlapom začala žiť, že si z neho urobila otca svojho dieťaťa. A že nechceš pokaziť synovi život, lebo rozbiješ rodinu? Tak mu ho zničíš radšej tým, že ho budeš vychovávať v toxickom prostredí. Pretože tým, že ostaneš, mu budeš ukazovať, že takýto život je v poriadku a správny. Čiže z neho vychováš to isté, buď takého sebca a hňupa ako je jeho otec, alebo slabocha ako si ty. Prepáč za výraz, ale to si, ak toto celé tie roky toleruješ a ešte dovolíš, aby v tom vyrastalo aj dieťa.

janinah
3. feb 2023

Ty synovi nerozbiješ rodinu,ty ho rozchodom zachrániš.Si mladá na to,aby si len takto prežívala,bez lásky.Ak si už urobila tú chybu,že si takého "chlapa" vybrala dieťaťu za otca,tak neurob chybu ďalšiu- že mu takýto život dávaš za "vzor rodiny". Pre pokoj duše by som ešte navrhla manž. poradňu,ale už by som sa v tom vzťahu netrápila dlho.

denkatn
3. feb 2023

zevraj zostat treba s chlapom ktoreho citis ze milujes a ze on je ochotny na vztahu pracovat,na problemoch ktore mate.

autor
3. feb 2023

@janinah manzesku poradnu odmieta. On nema problem, ja mam problem a mam si ho najskor sama v sebe vyriesit

autor
3. feb 2023

@melanta dakujem. Mas pravdu, ja som urobila chybu. Z mojej strany tam vsak bol aj strach, ze uz nikdy nebudem mat deti. Mam 42 rokov a dieta prislo v momente ked som si uz myslela ze ich nikdy nebudem mat

janickacrazy
3. feb 2023

Predtým než si otehotnela ste nemali problémy vo vzťahu? On nemá vobec záujem o sex? Alebo ani ty?

denkatn
3. feb 2023

on ma tiez problem, ze zije vo vztahu s niekym, kto s nim nie je stastny.

koniarova
3. feb 2023

@janickacrazy má. Ale zrejme inde.

zmrzlinka2021
3. feb 2023

@autorka
Ak sa tvoj priatel k tebe tak sprava, tak ta nelubi a proste caka, kedy ti odides, pretoze nechce byt za toho chnupa, co necha priatelku s dietatom.
A ked ho opustis, budes ty ta zla, co odisla z vasej kvazy rodiny.

Pred dietatom ste chodili spolu 6 rokov, cize si vedela aky je a ze je rizikovy. Asi si chcela za kazdu cenu dieta, no a to sa ti v podstate vypomstilo.

syslik81
3. feb 2023

akmas kam ist tak chod .. bude to sice tazke lebo iste sa bude bit o dieta ale to das ... uz len to ze spolu intimne nezijete teda nijak spolu nezijete .. ako stary rodicia .. si mlada mas moznosti vela .. najdes si pracu novehouzaa zistis co je laska etc a malemu das stastnu rodinu ..ukazes mu,ze sa da aj inak zit ako v strese

autor
3. feb 2023

@janickacrazy mali sme problemy ale nie az takych rozmerov ako ked sa narodil syn. O sex sa uz nesnazim ani ja. Vzdala som to. Ked ja sa ho snazim objat alebo pobozkat ale on ma vzdy odtiahne tak sa o sex ani nepokusam

autor
3. feb 2023

@zmrzlinka2021 ano chcela som za kazdu cenu dieta a skaredo sa mi to vypomstilo. Ale naozaj som netusila ze to bude az take zle

autor
3. feb 2023

@denkatn to ze ja s nim nie som stastna nepovazuje za jeho problem ale moj. On to vnima ze ja som depresivna osoba a mam sa ist liecit

koniarova
3. feb 2023

Lebo tak je to pre neho ľahšie. Všetko zvaliť na teba.

zmrzlinka2021
3. feb 2023

@autorka Ak on nema zaujem, nepohnes s nim.
Ako si natom s byvanim a pracou? Mas vlastny byt? Mate spolocny s priatelom?

autor
3. feb 2023

@zmrzlinka2021 mam vlastny byt, on byva u mna. S pracou by som problem nemala mat si najst

viestta
3. feb 2023

Vo vztahu sa ostava lebo chcem v nom ostat, nie pretoze neviem, nechem, nemozem odist

miadi
3. feb 2023

Posli ho prec. Je velmi lenivy. Ako otec aj ako partner, Ono Mozno bude lepsi otec ked bude mat maleho na vikend len a bude ho musiet Sam zabavit. Nemas co stratit. Len ziskat. Svoj dobry pocit , a nemusis byt sama casom niekoho najdes. 42 Neni vela . 😉

biibiana
3. feb 2023

Ach zena, nestastna budes po zvysok zivota. Nepokracovala by som v takom vztahu. Prepac ☹ Drzim palce, urob prvy krok, nebude to lahke ale za.par rokov si za to podakujes. Nebudes prva ani posledna, urob to pre seba. Dieta bude stastna ked bude statna mama. V nefungujucej rodine z neho nevyrastie nic dobre.

simonkazga
3. feb 2023

Rozumiem ti, chápem, že sa bojíš! Ale, ALE.. naozaj chceš aby tvoj syn vyrastal v takejto "rodine"? Byt máš, syna máš, už ti chýba len odvaha. Žiadny spoločný byt nekupuj. Jeho pošli k mamičke a ŽI!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
erika237
3. feb 2023

Autorka, mas vlastny byt, nemusis riesit kam ist, uz by som bola bez chlapa na tvojom mieste. Nevie sa venovat dietatu, nebude ani ochotny ist s nim na ocr, zabezpecil by ciastocne logistiku ohladne skolky? Ani za to by nestal.

simona2001
3. feb 2023

Určite od neho odísť. Synovi zničíš detstvo tým že mu bude otec všetko zakazovať. Dieťa predsa má chodiť von medzi deti. Ked nebude chodit medzi deti bude utiahnuty do seba a nikdy nezapadne do kolektívu. A s otcom sa môže stretávať.

viestta
3. feb 2023

Ja by som este pridala, nekupujte ten byt kym si to neujasnite ci ostavate ci neostavate spolu.

ropucha6
3. feb 2023

Ziaden byt nekupuj. Mas kde byvat, vies sa o seba postarat, neobetuj mu viac casu.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vestec_jozef
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz