Ahojte, pred cca 2 tyzdnami mi kamoska hovorrila, ze bude zurka jej dcerke. Bude mat 2 roky. Ze tam nikoho nechce, iba nas a rodinu. Avsak odvtedy mi nic nespominala a v sobotu budu mat zurku. A ja teraz neviem, ako sa mam zariadit, kedze uz mi ju nespominala, ibaze dava piect tortu, ale ze o ktorej... Alebo, ako co... Neviem vobec a hanbim sa jej opytat. 😑
vies co, spytam sa ja 🙈
Ak nepozvala, tak nejdete nikam...
Inak som myslela, že píše 15 ročná baba, lebo zurka..
A to oslavuje 2-rocne dieťa..či rodičia? 🙂
Nieeee prosim ta zavolaj jej normalne a spytaj sa kedy mate prist. Potom zmaz tuto diskusiu, lebo ta tu zeny na 150 stranach presvedcia, ze pozvana v skutocnosti nie si, ty neprides, rozhadate sa a je po kamaratstve🫣
No a aký máš vzťah s kamoškou? Lebo ak by som sa ja pýtala mojej najlepšej kamošky s ktorou máme super vzťah a vždy si hovoríme všetko na rovinu, tak by som to neriešila, ale ak ide o vzdialenejšiu kamarátku tak neviem. Možno zmenila názor a nechce ti to povedať, tak mlčí.
A bude ďalšia diskusia na 150 strán. 😂
Kto je to " iba nás a rodinu " ? Ked vás pozvala tak áno, ked nie tak nie a ked nie si si istá zavolaj jej
By som sa jej normálne opýtala či to platí a ak áno na kolku mame prísť. Ak by aj povedala že to neplatí neurazila by som sa. Asi majú na to svoje dôvody. Ale podľa mna ti aj tak povie že platí. Veď raz vás už spomenula tak možno si mysli že je to vybavené.
čauko, plati teda ta sobota? kedy mame prist?
áno, máš sa kamarátky opýtať. Nededukuj, nekombinuj, nestresuj. Informuj sa.
Ja by som sa normalne opytala 🙂 s dodatkom, ze pochopim, ak nakoniec chce byt iba s rodinou, ale ze len chcem vediet, ako si mam teda spravit na ten den program 🙂 nemusis sa hanbit, ved to je kamoska
Napísala ti " v sob. o 16 stej u nás " ? nie. Prišla ti nejaká pozvánka ? nie.
Tak možno si to s oslavou rozmysleli, alebo si Vás rozmysleli..
Ja by som sa nedoprosovala, ani by som sa nič nepýtala.
Ty sa zariaď ako uznáš za vhodné.
Pred 3 týždňami mi kamoška písala ci mi vyhovuje v sobotu alebo v nedeľu oslava jej dcéry môjmu pro forma krsnatu. Povedala som v sobotu. Odvtedy sme sa síce videli aj si písali ale viac to ne rozoberali. Presná čas nepotrebujem keďže viem ze v sobotu bud robí alebo je v škole do 16.00. A ako ju poznám napíše v piatok večer alebo v sobotu ráno. Ci to ešte platí a ze až po 16.00 lebo dovtedy je v škole alebo v práci.
Naš vzťah je ale o tom ze si nemusíme posielať špeciálne pozvánky ani okolkovanr žiadosti.
Pozri zavolaj jej a spýtaj sa ze o koľkej mate dôjsť. Ak neodpovie tak chcem mať "zurku" len s rodinou
nie kazdy dava osobnu pozvanku .. normalne jej napis co stou sobotou ci ste pozvany alebo nie aby si sa vedela zqariadit ... kedze to uz sama spomenula nieje tovtieranie sa .. mozno to brala hned ako pozvanie ..
Ja už vidím, že toto dopadne ako tá diskusia o neveste ktorá nepozvala sesternicu a napokon sa všetci dovadili😂
Popritom kecani o "žúrke", torte a neviem čom všetkom sa nevieš opýtať kedy máš prísť? To asi také kamošky nebudete.
To bude len nejaká známa, keď sa jej hanbíš takúto vec opýtať.
Inak možno tiež čaká nejakú iniciatívu z tvojej strany....
Tak sa hanbi a nehaj tak 😂😂 boze, dospela osoba
Fhu.. Zeny.... Niektore ste dobre odbocili z kolanice. 😆🤦🏻♀️ Dakujem, ktore ste mi odpivedali na otazku. 🙂
Odpust, ale sme traumatizovane poslednou podobnou temou. A este raz. Ano, dobre rozmyslas, zavolaj jej, spytaj sa, ved je to kamaratka. Nehanbi sa, nedomyslaj si a komunikuj. Pekny den🍀
@buberova drzim palce, 152 stran
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zvlastna-situacia-v-rodine/
Napis jej,ahoj plati ta sobota.a mas to :D ak neodpise,nie si pozvana.ak napise nie-nie si pozvana.
Jasne ze si pozvana, matka 2r pri priprave oslavy ma ine starosti nez kazdemu rozposielat pozvanky, zabudla. Si jak moja svokra. Zabudla som jej specifikovat cas, tak neprisla lebo sa odula. Sme si to potom vysvetlili ze som tapa.
Napis jej a hotovo. A dokonca sa mozes opytat, ci daco nepotrebuje 😉
mám pár kamošiek a nemám problém zavolať, keď sa o niečom dohadujeme, ale niečo je nejasné/nedohodnuté. To už dnes ľudia nevedia ani normálne hovoriť? Čoho sa do ri*i bojíte? Čo vás niekto na druhej strane telefónu odkusne alebo čo???
Nevtieraj sa tam, kde ťa nepozvali...Ak sa ozve, ok...ak nie, nechaj tak...