Mám sa báť?

30. júl 2024

Dozvedela som sa, že priateľa pozýva kamarátka a platí mu kávičky. Kamarátstvo netrvá dlho, ale on v tom nevidí nič zle. Ževraj pre kamarátov to spraví. Rozumejú si veľmi dobre. Vidieť, že ma k nemu dosť blízko, každý deň mu píše. Spomínal, že by ma chcela spoznať. Už ho aj chcela niekde pozvať, no nepáči sa mi to. Hysterčím len, alebo sa mám naozaj obávať?

dzulli1980
30. júl 2024

On na tom nevidí nič zlé? ... však urob to isté, ako sa k tomu postaví ... si to vyjasnite hneď teraz ... ja teda neviem, nie som stíhačka, ale toto mi príde kus zvláštne - hlavne správanie Tvojho priateľa, ju neriešim, mnohé ženy dnes nemajú zábrany rozbiť vzťah, rodinu atď.

vevebono
30. júl 2024

Ja by som si nedovolila ísť na kávičku sama s opačným pohlavím, a takisto by som ťažko brala, keby môj išiel s nejakou kamarátkou

rozculena
30. júl 2024

čo? Ona platí jemu??

butterflyeffect
30. júl 2024

Ak by to bolo neviem kolko rocne kamaratstvo, tak este mozno sa da pochopit, ale zeby si hladal nove kamaratky a chodil s nimi po kavickach mi nepride ok… ci by aj on bol tak strasne v pohode keby ze si najdes noveho kamarata a chodis s nim po kavickach. Mimochodom to ze ta ona chce spoznat-moj byvaly sa bavil s jednou kamoskou( poznala som ju aj ja ale nemali sme k sebe blizko) tak tiez bolo take ze by sme mohli spolu vsetci ist niekam, ked som ziarlila ze ci s nou daco ma, ze si stale vypisuju, tak ja som bola za hysterku a nenormalnu, par mesiacov potom ako som ho nechala uz boli spolu-zeby veeeelka nahoda?

svetlonos
30. júl 2024

Ja by som nemala problém ísť s opačným pohlavím na kavu a ani zaplatiť, s veľkým aaale!
Musel by i svojej zene/priateľke hiviritvelmi pekne aby bolo vidno, že ju miluje. Maká sim kolegu, s ktorým som v práci chodila na kavu a teda aj iný kolegovia s jeho oddelenie. On mal vždy nové "drby" a hovoril inak o svojej žene a deťoch. Nespieva o jej kráse a ako ju miluje ake o veciach z rodinného života. Z neho bolo cítiť ze ju lubi aj deti. Maká sim ho veľmi rada - ako kamarata. S kolegyňou kamoskou sne hi videli v meste a stiahli ho na kavu. No ake té on je so zenou. Som sa zasmiala ze konečne ju spoznám aj na živo. On o nej tak rozprával, mala som pocit, že na tie kavy chodím s nou 😀 Tak sme jej povedali ako fajn o nich doma hovorí, že ju celkom poznáme. Ona sa smiala, ze čím nás uplatnil že takto o ňom hovoríme.
Bolo vidno, té im to hra a s takym chlapom pôjdem kedykoľvek na kavu.
Ale tu opatrnosti nikdy nie je dosť a stať sa môže čokoľvek. Tycho poznáš ako sa chova. Mne keby mm zrazu začal s kamoskou chodit po kavach, vedela by som ze je zle. On totiž nie je ten typ.
A aby som pozyvaka kamosa zadaneho, samého, hmmm... to je divne. Ved ho konfrontuje! A každý deň si píšu, haló? To už by mi bolo moc. Mladá nech zaradí spiatočku laskavo.

ankare
30. júl 2024

toto by som urcite netolerovala. toto smrdi.

isis234
30. júl 2024

Nechcela by som ju spoznať a nepáčilo by sa mi, že priateľa často pozýva na kávu aj mu píše. On nech sa rozhodne. Či bude s ňou, alebo s tebou. Na dvoch stoličkách sa nedá sedieť.

autor
30. júl 2024

@dzulli1980 on to vidí ako v pohode vec, keď to aj druhým kamošom platí...no neverím tomu, tie stretka s ňou dlho trvajú aj keď sa vidia len párkrát do mesiaca

autor
30. júl 2024

@butterflyeffect práve toho sa obávam, ale nebaví ma to takto tahat, už je to dosť dlho a už to nie sú len kavičky, už by ho aj po podujatiach vláčila. Jasne, on v tom nic zle nevidí a dobre vie, že ma to serie už

rozculena
30. júl 2024

po akých podujatiach? On ti to povedal,alebo odkiaľ to vieš

autor
30. júl 2024

@rozculena áno, spomínal mi, že ho pozvala na nejaký koncert, aj to som z neho nakoniec vytiahla, že to zacvakala ona, lebo ho chcela pozvať

rozculena
30. júl 2024

veď nech zaplatí aj tebe....ten tvoj frajer nie je normálny

svetlonos
31. júl 2024

Precotala som ďalšie tvoje komentáre a poslala by som ho do prdele. yNech si chodi s noi na kavy a koncerty. Doma mas pekneho debila!

sevrin
31. júl 2024

Keď sú dvaja vo vzťahu, tak takéto kamarátstva vždy musia byť otál potál. Tvoj starý balansuje na veľmi tenkom ľade.

vilma7
31. júl 2024

Ze tak stiha chalan...A ze ho hanba nefacka sa stále.nechhat pozývať.

zelenina1
31. júl 2024

zavisi, co je to za kamaratku 🙂 ak ma 120kg a fuzy, tak by som bol ochotny uverit, ze ich vztah je naozaj kamaratsky...v opacnom pripade - priatel uz prekrocil tolerovatelnu hranicu a mala by si vyvodit dosledky.

autor
31. júl 2024

Ďakujem za rady všetkým...povedala som mu buď s tým sekne ale končíme a on ešte, že ju chce vidieť, že ako toto mu môžem robiť

pralinka25
31. júl 2024

Nie som ziarlivka ale odtial potial. Nove kamaratstva tohoto typu nie su uplne ok.

jizanka
31. júl 2024

Jako že s tím nechce přestat? Ať se zamyslí, jestli by byl v pohodě, kdyby ti jiný chlap kupoval lístky a platil za tebe a furt tě nekam zval.....🙈. Bych mu dala vybrat, pokud by nechtěl přestat nemá to cenu...on ke z ní teď poprděný.....

liv1
31. júl 2024

Zakazane ovocie najviac chuti. Nie je to partner do buducna. Ak sa nevie vzdat kamosky 🙄. Skor si s nou nieco buduje a este si mozno nie je isty. Coskoro to medzi vami bud on ukonci, alebo teda ty. Poslednu vec co by som skusila, ze by som sa tiez zacala stretavat s kamosom, nech mi kludne po veceroch pise, na veceru pozyva a tak by som sa vyfintila ako nikdy predtym 😂. Tak ak by ta kamoska bola nevinna, tymto by to pochopil a normalny chalan prestal…

liv1
31. júl 2024

Inak kolko mate rokov?

koniarova
31. júl 2024

To čo máš za debila? Odhliadnuc od všetkého,už len to, že si necháva pravidelne platiť od ženy o niečo svedčí.

kamatopo
31. júl 2024

Kamarát taky rad😉. Ú mňa by takáto kamarátka letela ako prvá a priateľ hneď za ňou. To čo si dokazuju🤦. On ma chodiť s tebou a nie s dávkou,, kamarátkou,, čo si niečo dokazuje.

autor
31. júl 2024

Výsledok je taký, že už nič necíti mi povedal. Stratil city, nechce byť na reťazi, obmedzení. Omotala si ho úplne. Este som s ňou písala a že to je medzi vami.

asocial
31. júl 2024

Zabuchnuty je do kamošky a evidentne koncite. Veľa šťastia v ďalšom vzťahu. Stále vravím, že blízke kamarátstvo medzi heterosexualnymi ľuďmi opačného pohlavia NEEXISTUJE

kamatopo
1. aug 2024

Iná alibistka🤣. No nič kde niečo končí tam aj niečo iné začína.

monikkatt
1. aug 2024

Otvaraj sampus, zbavila si sa debila 🥳

jizanka
1. aug 2024

Hmm chce být volný......aby mohl byt zadaný s jinou. Je to srab, musela jsi ho k tomu dotlačit. Klidně by ti zahýbal nebo už zahýbá a tváří se, že je to " jen" kamarádka..Užívej si léto a buď ráda že ses takového podrazáka , který podlehne prvni co po něm vyjede zbavila.

alexis617
Autor odpoveď zmazal
Zobraz