Mám s ním prerušiť kontakt?

23. dec 2023

Mám 23 rokov . Poznám sa s jedným chlapom už 4 roky on má 25 . A za tie 4 roky sme spolu ani raz nič nemali.
Náš vzťah vždy bol taký že sme obaja vedeli že sa jeden druhému páčime ale chceli sme sa viac spoznať . Po tých rokoch nám zaplatil romantický pobyt na chate . Ja som už tušila o čo pôjde.
Lenže asi som naozaj sprostá. Na chate sme sa spolu vyspali . Lenže cca dva týždne po chate sa správanie zmenilo . Bol stále nervózny, odmeraný na mňa . Keď som sa chcela porozprávať o tom ako teda na Tom náš vzťah ja . Odbil ma že nebude riešiť blbosti že je to samozrejme. Pýtala som sa ho na rovinu či ma chce iba na sex . Priam sa urazil že čo si to o ňom myslím .
Ja sa mu dobre že nie do riti pcham že čo mu je , či sa niečo nedeje . Ale on je ako stena . Neviem či mám proste s ním zrušiť kontakty. 🤷 Alebo nie .
Čo by ste mi poradili ?

babulkomale
23. dec 2023

Tak on uz asi v podstate kontakty s tebou zrusil, nie?
Ked sa mu musis pchat do r..i.
Uz len aby si to pochopila ty.
Asi sa mu nieco nepacilo na tej chate.

autor
23. dec 2023

@babulkomale 🤔on mi inak odpisuje iba keď sa spýtam na to ako to vlastne je už je dutý alebo odbočí od témy . Rozmýšľala som aj nad tým .ale tak není malé dieťa a vie povedať čo by sa mu nepáčilo .

monikkatt
23. dec 2023

Myslim ze je to jasne.. kasle na teba. Nechapem naco sa mu pchas do zadku. Maj hrdost a posli chlapca pa pa

babulkomale
23. dec 2023

Vela ludi sa nevie bavit o problemoch, alebo nechce povedat co im vadi. Mozno bude jeden z nich.

egonsk
23. dec 2023

V tvojom veku po romantickom pobyte na chate a tak dlhom chodeni bez sexu, by ste obaja ledva chodili od svalovice z tolkej gymnastiky a prezivali ruzove libanky este najblizsie tyzdne a nie chladnu absenciu. Takze vam to zrejme neklaplo podla ocakavani a ty by si sa mohla posunut o krok dalej, lebo tadeto dalej cesta nevedie.

iritka
23. dec 2023

Ak ste sa za 4 roky nespoznali a neviete spolu komunikovat, tak tudy cesta nevede. Ukoncila by som to a hladala si niekoho kto mi bude vyhovovat. Si mlada, nezabijaj s nim cas.

la_dolce_vita
23. dec 2023

Nikdy sa muzovi nepchaj do riti...

januska12323
23. dec 2023

Za tie 4 roky si už mohla nájsť iného frajera a tohoto nechať v kamaratskej rovine ako stále.

stanulienkat
23. dec 2023

Možno ti neodpisuje preto, aby na to jeho frajerka neprišla.

alickapusinka
23. dec 2023

Načo sa mu natláčaš načo to je dobre neozývaj sa kašli naňho ak chce ozve sa sám ak nie máš vyriešene chcel len sex nič viac asi mu nebolo niečo dobre tak ťa nechce vyspal sa s tebou a viac nič. Možno ak sa mu nebudeš ozývať tak možno ozve sa ON tebe že čo Ti je. Nájdi si iného a kašli na toho ma ťa na háku. Ak budeš niekoho mať a bude ťa otravovať tak zmeň telefonné číslo aj preruš všetky kontakty.

domkakvet
23. dec 2023

Prerusit kontakt.

barborachors
23. dec 2023

Je to snad jediný chlap na zemeguli?

bennn
25. dec 2023

Su mu tie otazky neprijemne jednoducho. A podla mnasu celkom hlupe a nemiestne ak to mysli vazne cely cas. To by kazdy takto reagoval. Ale musite si to vyjasnit to je jasne.

eva8
26. dec 2023

Tou chatou ukazal, ze ta lubi a chce s tebou byt nielen ako kamarat. Ako sa ti s nim pacila stravena noc? Teraz bol krok na tenbe - miesto pytania bozk pri stretnuti.
Mozno mu vadilo na chate
- ze si panna
- ze nie si panna
- ze si neskusena
- ze si skusena
A mozno mu nevadilo nic, len nasledne tvoje otazky.
Nevie ako reagovat, daj mu cas, nechaj to volne plynut. Ake mate plany na Silvestra? Spolu, ci oddelene?